Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tirpáák

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Vállalni kell ezt is ..
tirpáák 2011.02.10 14:02:51
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Ma a flip-flopomat veszem felMmmmh! Gesztenyepüré! A kedvencem!Gyere, nézzünk egy rész "Szex és New York"-ot!De jól néz ki a műkörmöd!Na, lefekvés előtt még egy kis Alien AnarchyLady Gaga nagyon tehetséges és jó klipjei vannakNekem kell Apple termék!De…..
Rossz PC játékok sorozat Gemini 2010.08.19 21:52:00
Csak nem bírtam abbahagyni... De most már abba fogom, mert Gemini nagyon gyatra. Ezzel sosem fogom tudni aktiválni a következő embert... A videó végén nagyon látványos kivégzést láthattok. ..
tirpáák 2010.08.19 22:07:59
A PC Guru egy 2008-as kiadásában nagyon röviden értékelték a játéknak a 4. felvonását is. Azt hiszem, ehhez nem nyúlok, a három már elég volt. A cikk első mondata meg marha jó. Köszönöm a képet Mr Tequilának..
tirpáák 2010.07.18 17:16:31
Azaz a Streets Racer (alias Maluch Racer) harmadik része! Jippííí! Milyen jó lehet, ha már a hivatalos trailerbe(!) is jutott bug. De ezt láttuk már az első részben is...  Küldte: buldi53   ..
A Rossz PC Játékok Sorozat poklának abszolút királya az "Alien Anarchy" (alias "Anarchy" alias "Varginha Incident"), amellyel anno piszkosul megszenvedtem. Nem is feltétlenül arra gondolok, hogy játszhatatlan volt és hányingert kaptam tőle, hanem az…..
tirpáák 2010.06.27 18:42:01
Intrót köszönöm Lászlónak!   ..
A Gamestar "Great Box" blogja egy interjú erejéig megkeresett engem. Szívesen eleget tettem ennek, főként, hogy megkértem őket, hogy ne az 50x megválaszolt kérdéseket tegyék fel. Betartották a szavukat, úgyhogy ha érdekelne titeket, itt elolvashatjátok. Az oldalon…..
Úgy egy éve már megállapítottam, hogy Stellának marha szarul megy, mert egy kultikus Mesterlövész után képes volt egy "Divat Suli" nevű játékhoz szerződni. De úgy tűnik, ott sem megy már jól, most már a GTA : Episodes from Liberty City diszkójában tevékenykedik…..
Régen többször téma volt, hogy a Media Markt PC Játékok Top 10 rangsorában a Mesterlövész (és más itten bemutatott játék) évekig jól szerepelt, sőt, az élen is volt. Onnan sajnos időközben kipottyant (ami vérlázítő!), de "VB1050" nevű kommentelőnk helyette az…..
Eszméletlen, mik vannak... [A rögzítés miatt helyenként nagyon lelassult a játékmenet, ezért utólag gyorsítanom kellett. Ezért olyan a zene, amilyen]  A játék demója! És nem. Ez nem érdemel korhatáros besorolást..
'Sora3100' valami érdekeset talált a Newgrounds fórumán. Egy vállalkozó kedvű programozó fogta magát és nekiállt a Big Rigs-et szép lassan kijavítani azzá, aminek (gondolom) eredetileg szánták (Pár dolgon azért változtatott, pl a kocsikon). Mivel tudjuk, hogy milyen a Big…..
Kedvenceim a #48, #18 de az abszolút nyertes a #11 :D Ha a Mesterlövész magyar szinkronja is indulhatott volna, kb 20 hely alapból foglalt lenne. De tudjuk, hogy az a szinkron tette azzá a játékot, ami, úgyhogy nem lehet egy szavunk sem. ..
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..
tirpáák 2010.02.23 19:04:33
A jó öreg FIFA 06-om. A játék tele van hibákkal (most már azt mondom, hogy a legkomolyabb hiba, a kapus rettenetes helyezkedése), ezt már megszoktam, de mégis sokat játszom vele, főleg testvérem ellen jó kis partikat lehet rendezni. Így volt ez ma is, amikor a Herthával…..
Ahogyan korábban említettem, kipróbáltam a játékot egérrel is és annyira nem meglepő, hogy így pofonegyszerű az egész. Szinte már nagy szám, ha eltalálnak. Legfeljebb akkor lőnek le, amikor nem látod a gengsztert, ugyanis van, hogy takarásból(!) lő, pl egy virág mögül.…..