Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A lipsik egyre szarabbul teljesítenek.

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
K-Blog NER Hotel: így állunk 2019.03.09 10:08:00
Tavaly a kormányközeli oligarchák látványos terjeszkedésbe kezdtek a hazai idegenforgalomban. A közbeszerzések révén néhány év alatt meggazdagodott vállalkozói réteg rövid idő alatt bevásárolta magát a legnépszerűbb hazai turistacélpontok hoteljeibe, éttermeibe - majd a szektorba jelentős összegű…..
A lipsik egyre szarabbul teljesítenek. 2019.03.10 12:52:49
@Ménár Atya:"Csak nehogy visszafelé süljön el a kapanyél, és majd oda nem mennek az emberek, ahol libbant a tulaj :) "

Es akkor jol csodbe mennek, es Meszaros Lorinc pedig felvasarolja oket hogy tovabb uzemeltese. :)) Mert ezt csinalja, ezt nem tudjak megbocsajtani neki, hogy magyar cegeket ment meg. Hogy a csodbe ment magyar vallalkozasokat felvasarolja, es gyakran az eredeti tulaj iranyitasaval hagyja tovabb mukodni, megmentve ezzel sok ezer magyar vallalkozast es tobb tiz ezer munkahelyet.
A lipsik egyre szarabbul teljesítenek. 2019.03.10 15:47:05
@Ménár Atya: "Most akkor ellopta, vagy ebből élünk???"

Ez az allando feloldhatatlan dilemajuk. Nincs gazdasagi fejlodes, az unios penzbol elunk, kerul szembe, az Orban minden unios penzt ellop -al. Nincsennek konnyu helyzetben a libbantak.

Azt meg ok sem tudtak lekommunikalni, hogy Orban mindent ellop, es aztan kiossza az embereknek, hogy abbol eljunk, mert akkor O volna Robinhood, amit ugyszinten nem szeretnenek. :))
  Amikor az ember belekezd egy olyan posztba, aminek az egyik főszereplője Huth Gergely, a másik Bede Zsolt, a harmadik meg Gulyás Márton, kicsit úgy érzi magát, mint amikor a hüvelygombáról kell reklámfilmet forgatnia. Mert hát fontos dolog ez, de korántsem biztos, hogy beszélni kéne róla, akit…..
A lipsik egyre szarabbul teljesítenek. 2019.03.06 19:11:53
Jobb későn, mint soha. Talán ezzel az olcsó közhellyel lehet reagálni Manfred Webernek, az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti (EP) frakcióvezetőjének és EP-választási csúcsjelöltjének a legfrissebb nyilatkozatára. Weber ugyanis három követelést fogalmazott meg Orbán felé annak feltételéül,…..
A lipsik egyre szarabbul teljesítenek. 2019.03.06 16:15:03
@DeiFlagellum: ", hogy vitya 110ezer migráncsot telepített be MO-ra, "

Rohogok, ahogy libbantak egymast hergelve emelik a tetet. Igy lett a 12-15 ezer gazdag kinai uzletemberbol, akik termeszetesen minden hazai es nemzetkozi ellenorzesen atestek megfeleltek, es egyebbkent elvetve tartozkodnak az orszagban, mostanra 110 ezer dzsihadista terrorista. :)))))
Ebben a bejegyzésben nem a munkámról vagy az egészséges életmódról szeretnék szólni. Ebben a bejegyzésben személyes történetet és élményeket szeretnék megosztani. Méghozzá azt, hogy milyen is egy többszörös disszel küzdő fiatal felnőtt nőnek az élete.Mert, hogy erről talán kevesebbet beszélünk, hogy…..
A lipsik egyre szarabbul teljesítenek. 2019.02.27 11:11:55
A totális tudathasadáson túl immár az értelmetlenség sem probléma az állampárt számára. Az uniós választások előtti „tájékoztató” kampánnyal nem csupán saját magukat köpik szembe, de a józan észt is...
Friss hír: az Orbán-kormány 1400 arab fiatalnak kínál ösztöndíjat magyarországi egyetemeken. Miközben magyar gyerekeknek erre esélye sincs. A Fidesznek tényleg Magyarország az első - jelszavakban. Valójában egyáltalán nem érdeklik őket a magyarok. Egyre kevesebb magyar fiatal jut be az…..
A lipsik egyre szarabbul teljesítenek. 2019.02.26 14:46:52
@citrix: "Orbán minden magyar embernek levelet ír amiben tovább fűzi hazugságait az EU-val kapcsolatban."

Olyan hazugságokat, mint például az europai egyesültálamok terve, amiröl a Gyurcsány felesége elszolta magát ? Évek ota tagadjátok, mint az illegális bevándorlást, meg a kötelezö kvotát. Erre most kiderül, hogy a libbant Gyurcsanyék magyarország felszámolására készulnek, és egységes iszlám europát akarnak létrehozni.
• Aki számít a német politikában, az mind elhatárolódott Orbán Viktortól, még Weber és a CSU is, ami irányváltásra utal, merthogy ők is besokalltak  • A Néppártban egyre sürgősebben vetődik fel a Fidesz kizárása, ám a pártcsalád az európai választások előtt nem mondhat le a várhatóan jó tucatnyi új…..
Újabb szintet lépett az Orbán-kabinet a sorosozásban, hiszen legújabb „tájékoztató kampányában” Jean-Claude Juncker személyében új (cinkos)társat talált az amerikai milliárdos mellé. Eddig is tudtuk, hogy Orbán Viktor nem rajong az Európai Bizottság elnökéért, de azért a patás ördög mellé helyezése…..
A lipsik egyre szarabbul teljesítenek. 2019.02.21 11:14:03
@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög:
"Juncker nem iszik, hanem beteg. Ez a fidesz legújabb hazugs@ga, hogy iszákosnak állítja be.:"

Igen beteg, alkoholbeteg, vagyis iszakos.
B1 BLOGCSALÁD Alyvé! 2019.02.18 16:15:35
Sőt: lyaly.  (Az Országgyűlés mentelmi bizottsága tárgyalta több ellenzéki képviselő ügyét, a két szocialista, Kunhalmi Ágnes és Bangóné Borbély Ildikó egy-egy papírlappal érkezett, amelyet a bizottság előtt is felmutatnak. A fojtani szót azonban nem sikerült leírniuk helyesen.) Alig várjuk, hogy…..
A lengyel kormányfő fél szemmel már az idei választásokra sandít, ezért nem megy el Jeruzsálembe a visegrádiak és az izraeli miniszterelnök mai találkozójára, de hát Morawieckinek is tekintettel kell lennie a maga újnácijaira; Trump azokat bátorítja EU -ban, akik a szervezet meggyengítésén…..
A lipsik egyre szarabbul teljesítenek. 2019.02.18 13:19:21
@neko1967: Most jol all az orszag, nalatok meg ugy szetloptak, hogy ALLAMCSOD lett a vege.
A lipsik egyre szarabbul teljesítenek. 2019.02.18 13:20:54
@neko1967: Csak 4-es metrobol 270 milliardot loptatok.
A lipsik egyre szarabbul teljesítenek. 2019.02.18 16:56:42
@neko1967: A kilopott tobbet csatat nem tudjatok megnyerni, mert annal tobbet nem lehet lopni, minthogy ALLAMCSOD lett vege 2010-re. Ugyhogy bizonyitottan ti vagytok az orokos tolvajok.
Állítólag egy évvel ezelőtt komolyan felvetődött a Fideszben, hogy be kéne áldozni Tiborcz Istvánt a választások előtt, ezzel kivennék az élét azoknak az ellenzéki és EU-s kritikáknak, melyek szerint Magyarországon nem érvényesül a törvény előtti egyenlőség elve. Volt némi realitás a felvetésben,…..
A lipsik egyre szarabbul teljesítenek. 2019.02.18 01:08:53
Először és utoljára foglalkozom ezzel a szurkolónak vagy ultrának hazudott faszival, aki valamiért azt hiszi, hogy neki mindenképpen kamera előtt és mögött kell szerepelnie, és sajnos ebbéli meggyőződésében Bayer Zsolt is megerősítette már párszor. Gondolom, látta benne a rokonlelket, az alkotó- és…..
A lipsik egyre szarabbul teljesítenek. 2019.02.16 15:32:05
Nemcsak a sajtószabadság hiánya miatt kapott feddést  az Orbán-kormány Strasbourgból a napokban, hanem  a nők esélyegyenlősége, a civilek helyzete, a menekültek védelme és az igazságszolgáltatás függetlensége terén meglévő hiányosságok kapcsán is elmarasztalta Magyarországot az Európa Tanács emberi…..
Végre érdemi problémát vetett fel Orbán Viktor idei évértékelőjén, ám a kormánya által nyújtott segítség aligha állítja meg népességfogyást. A hét pontban összefoglalt akcióterv azonban arra mindenképpen jó lesz a Fidesznek, hogy közpénzből kampányolhasson vele a közelgő uniós választás előtt. Orbán…..
A lipsik egyre szarabbul teljesítenek. 2019.02.13 06:55:52
@csúti csüngőhasú tolvaj: Be vagytok tojva rendesen, mi libbantkak ??
Eddig is eselyes volt az ujabb KETHARMAD 22-ben, de mostmar a 4/5 is latotavolsagba kerult.
Valamikor a rendszerváltás (vagy mi) környékén azt csiripelték a madarak: egy jó menet a kocsisoron 3000, de gumi nélkül 5000 Ft-ba kerül - orvosi kezelés nélkül. Nos, ha valami fejlődött kis hazánkban, akkor az kétségkívül ez az árfolyam, hiszen – akciósan, csak itt, csak most, azaz kb 5-6 év alatt…..
De miért támogatja a Fidesz a kivándorlást?..
A lipsik egyre szarabbul teljesítenek. 2019.02.11 16:31:20
@közíró MAXVAL bircaman: Az biztos hogy az ellenzéknek, nehéz nagyon nehéz lesz megmagyarázni, hogy a bejelentett családtámogatások, miért szörnyűek.

Grecy Zsolt az ATV-n úgy lejáratta magát az eszelős orbánfobiájával, hogy már az ATV-s műsorvezető számára is vállalhatatlanul ciki volt, és kénytelen volt védeni a kormányt. :))

www.atv.hu/videok/video-20190211-hetpontos-csaladvedelmi-akciotervet-jelentett-be-orban-a-tegnapi-evertekelojen
Szerettem volna már valami vidámabbról írni, amivel segítséget nyújthatok, de azt hiszem ez nem ma fog megtörténni.  Hogy miért pont most határoztam úgy, hogy mélyebben érintem az "overload" (túltelítődés) és a "meltdown' témáját? Egy részt az is befolyásolt, hogy a legtöbb magyar, autizmussal…..
A lipsik egyre szarabbul teljesítenek. 2019.01.31 14:15:58
@Almandin: Ha par lipsit kinyirnanak az aspik, azt meg meg is koszonnek nekik.