Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Market ing

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz manapság kinyitni úgy egy újságot, hogy ne botlanánk bele egy, a hazai szakemberhiányt taglaló cikkbe. Szinte nincs olyan iparág, ahol a képzett és tapasztalt munkaerő ne hiányozna. Ám ezek közül is kiemelkedik a villamosmérnök szakma, és a szakemberhiányt jól példázza, hogy idehaza 9…..
1937. május 6-án, azaz 82 évvel ezelőtt egy német léghajó, név szerint a Hindenburg a szezon első útját teljesítette az amerikai Lakehurst városába. A léghajó leszállás közben – fedélzetén 97 fővel – mindenféle előjel nélkül lángra kapott és teljesen megsemmisült. A…..
Nem is kérdés, hogy a hatékony marketing szerves részét foglalják magukban a beérkező adatok elemzése, értelmezése. Ez teljes mértékben kézenfekvő, hiszen az ennek kapcsán hozott döntések növelhetik, vagy éppen csökkenthetik egy vállalkozás bevételét. Az adatelemzésben számtalan alkalmazás áll a…..
Gondosan összeállított stratégia nélkül nem létezhet hatékony marketing. Az üzleti célok, a célközönség figyelembevétele, a pénzügyi és technikai lehetőségek mind-mind meghatározó szempontok egy hatékony marketingterv kialakítása során. De ez még csak a jéghegy csúcsa. Nézzük, hogy miért szükséges a…..
Magyarországon hozzávetőleg 1,7 millió regisztrált vállalkozás létezik. Teljesen kézenfekvő, hogy ebben a bődületesen nagy mezőnyben a kisvállalkozások igyekeznek némi versenyelőnyhöz jutni, valahogy kitűnni a tömegből.  Teljesen kézenfekvő, hogy ebben a bődületesen nagy mezőnyben a…..