Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juhász Ildikó Kíra

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom Te hogy vagy vele, de én becsülöm azokat az embereket, akik bár látszólag lassabban, de kitartó lelkesedéssel haladnak a céljaik felé. Tudod mit? Bizony el is érik! Övék lesz a beach body, az egészséges fizikum, a vezető pozíció, a magas fizetés, a kiadott könyv, a jól menő saját…..
    Vannak napok, amikor nehezünkre esik kikelni az ágyból, minden értelmét veszti, nem igazán tudunk őszintén mosolyogni. Ez általában egy csalódás, veszteség, valós vagy vélt kudarc után tör ránk. Nekem is volt mostanság néhány ilyen nap az életemben, amikor rám tört a szürke köd. Persze volt…..
Miért van az, hogy mi nők néha olyan kíméletlenül bántjuk magunkat, mert van rajtunk néhány felesleges kiló,  vagy mert megjelent néhány újabb ránc az arcunkon? Hogyan tudunk annyira kegyetlenek lenni magunkkal, hogy képesek vagyunk naponta akár több órát is azzal gyötörni magunkat, hogyan…..
Megérkezett a várva várt tavasz, ilyenkor már egy másodpercre sem szeretünk visszaemlékezni a hideg, jeges, fagyos télre, és a kopár tájra.  Előbújtak az első tavaszhírnök virágok, hogy mosolyt csaljanak az arcunkra, és elhintsék a tavasz visszavonhatatlan megérkezéséről a Földanya üzenetét.  Napról…..
Otthonod sokkal nagyobb hatással van rád, mint gondolnád. Bizonyára hallottad már a mondást, hogy „ahogy kint, úgy bent”. Tapasztalatom szerint sokkal könnyebb az életterünk megújításával elindítani a saját belső változásunkat. Ha a környezeted változik, akkor annak hatására benned is változások…..
Itt a tavasz, itt van újra az otthonod szanálásának az ideje. Ne halogasd tovább, kezd el eltávolítani a felesleges helyet foglaló tárgyaidat az életteredből, mely által teret és időt szabadíthatsz fel önmagad számára. Ha az otthonod tele van felesleges holmikkal, akkor arra lehetsz figyelmes,…..
Egyik barátnőm a kínai újév napján nekem szegezte a kérdést, hogy elkészítettem-e már az egy évre szóló gazdagság vázámat? Már több mint 15 éve tanulmányozom a Feng Shuit, rengeteg fantasztikusan jó tapasztalatom van vele, és mindig szívesen beszélek azokról a térrendezési intézkedésekről, amelyek…..
Amikor úgy érzed, hogy eljött az ideje a munkahely, vagy pozíció váltásnak, akkor érdemes elővenned egy A4-es lapot és „papíron gondolkodva” végig menni a következő kérdéseken: • Milyen munkát szeretnél végezni?• Milyen pozíciót szeretnél betölteni?• Hol szeretnél dolgozni, a fővárosban vagy inkább…..
  Tettél újévi fogadalmat fogyásra? Ha igen, akkor a megfelelő táplálkozás és mozgás mellett az otthonodat is segítségül hívhatod, hogy támogasson a testsúlyod csökkentésben. Nem kell felforgatnod a lakásodat, de fontos tudnod, hogy a konyhád és étkeződ színei nagy hatással lehetnek az…..
Magyarországon évente kb. 24.000-25.000 között van a válások száma, amit nagyobb mértékben a hölgyek kezdeményeznek. Számos alkalommal volt lehetőségem válás utáni "hölgylakásokban" térelemzést végezni. Arra a felismerésre jutottam, hogy ilyenkor a hölgyek vonzódása sokkal erősebb a fehér színhez,…..