Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lin

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Összefoglaló 2009.12.28 08:00:00
--- 2009 ---Ahogyan tavaly is, idén is jelentkezek egy éves összefoglalóval, a megszokottnál több linkkel, felidézve az év fontosabb eseményeit eddig. Jó dolog ez, számot adni a dolgokról mégis. Meg aztán akik frissebben kapcsolódtak is ide, talán áttekinthetőbb is a dolog (idén…..
A Lady Gaga őrület- Chick Norris akcióban -Árulja már el valaki, minek kell minden évben találni valami rendre elfuserált gusztustalan ostoba pop-ringyót, akire aztán a végén olyan egyébként teljesen másféle emberek gerjednek, akikről az életbe nem gondolta volna…..
Hoze Blog 2009.11.20 11:54:00
Hab a tortán...:XDXXI Század forgatásNemgondoltam volna lehet e még fokozni a múltheti XXI század forgatáson való beégését, de lehet. Bár ezek már nem "mi" voltunk, hanem az LD50 oldal szervezői. Linda Daemon nemrég hívott fel, mesélte mi történt: Ugyebár a mi…..
♥ mïss J ♥ felfüggesztve 2009.10.30 00:09:04
most egy kis időre inkább nem írok ide semmit.gondolkoztam, hogy miféle indoklást is adhatnék, de aztán rájöttem, hogy mindegyik hülyén hangzana és aki nem ismer legalább egy kicsit, az úgy sem értené. szóval inkább hanyagolom az indoklást.annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy…..
mostanában felfedeztem magamnak sok -csak számomra- új zenét. de ezzel mindig is így voltam, hogy elkezdtem nézelődni és ismerősöknél, neten, akárhol, találtam valami zenét, ami tetszik, akkor abból próbálok minél többet beszerezni. ilyen jelenleg nálam a Dope Stars Inc., a…..
Kéremszépen, folytatódik hát az őszi médiatuning, ahogy ígértem. Eljött az ideje ennek is, ezt is megélem majd, hogy hogyan az meg megint más kérdés lessz. Szerintem több variációs az egész történet végkifejlete, arra nézve, hogy az ország legnézettebb, 3 milliós…..
Lin 2008.10.01 15:07:41
Hoze MTV - Rock and roll 2008.09.25 00:34:00
MTV és Rock and roll. Így lehetne jellemezni a (ma már) Update 5:21 tegnapra nyúló MTV szereplésünket. A stáblista bár utolsó pillanatba kreált volt az eredetihez képest, (adásban: Rikki Church, Linda Daemon, meg én) egy igazi meghasonlatlan rock-showban részesítettük…..
Hoze MTV - Swung : ma 2008.09.24 00:14:00
Inkább megírom most, éjfél után pár percel ezt a kis ingyenreklámot nefelejtsként, mintse majd reggel. Reggel a faszt, hajnal fél 6-kor kelek, húzok suliba. Aztán haza készülődni gyorsba, onnan meg át Linda Daemonhoz. Gépnél azt nem leszek hát, hajnalba meg…..
Ma ismét kaotikus közlekedés lessz a fővárosban, lezárások, órás dugók, stb. Ezúttal estefelére ötlötték ki a zseniális szervezők a buzeráns biciklifelvonulásukat, Critical Mass büszke név alatt. Mert nincs így sem elég lezárás ám (Rakpartok, Petőfi híd,…..
Hoze Első őszi hétvége 2008.09.07 12:42:00
Azért az remek, hogy a tavallyal ellentétben, idén nem meteorológiai csapások teljes felvonultatásával indul az ősz idén. Remek kis idők vannak (még). Illik is ezt kihasználni, mert van egy gyanúm, hogy pár hét, és beindul a slagg-rendszer az égboltból, és éjjel nappal…..
Panaszkodhatnék, hogy semmi különös nem történik, de ez azért csak részben igaz. Na igaz, hogy az ismerősök nagy része tegnaptól megint egy darabig kilőve lessz, az oktatási rendszer gájarabjaként, vagy szocio-rabszolgaként - dolgozó emberként.  Szóval nem nehéz…..
Eljött az idő, hogy végre olyan programot is ajálgassak amin jómagam is fellépek végre. Ezt a bulit jópár hónapja tervezgetjük már, az időpont is megvolt, a helyszín volt csak kérdéses - mostmár viszont semmi se. Augusztus 23-án a Gyár-ban (IX.Soroksári út 160) tesszük…..
Nem állt tervemben semmiféle beszámolót írni az így is agyoncsépelt tüzijátékról, és magáról augusztus 20-adikáról. Azonban olyan dolog történt csapatunkkal ismét, ami azért megint több mint sok, és felháborító. Mostantól senki se csodálkozzon teljes…..
Akik már érzik a szelét az ősznek de még buliznának pár jót, de mondjuk herótuk van a luxus-hippi Sziget fasztiváltól is, és tetézzük: neadjisten még egy csöppnyi dark és industriális zene iránti szeretet is szorult beléjük, nossss: Nos azoknak ajánlott elnézni…..
Ismét egy buli, ismét egy fergeteges pörgés volt. Megkockáztatom, hogy ez volt a már említett  srácok első olyan Rocktogon béli fellépése, ahol teltház előtt játszottak. Nos igen, Rocktogon... Talán most inkább nem is koncert beszámolót fogok írni, hisz mit is…..
Hoze Ismét minibár vadászat. 2008.07.22 14:19:00
Ma jött a füles, hogy az M7-es kivezetőszakaszán lévő Electro Worldben bizony van minibár, méghozzá olyan amilyet pont akarok (üvegajtós). Persze nem táplálok túl nagy reményeket hozzá, révén az Electro Wolrd honlapján nincs konkrét találat a termékre, pontosabban kiad egy…..
Mostanába egyre több ilyesmi van. Egy nappal előre szervezett "titkos" darkos találkozók, amin magam is meglepődök néha, milyen sok embert is össze lehet szedni majd alig egy nappal előtte. Lényeg a lényeg, most ismét sikerült. Persze ez se nem buli, se nem grande festa…..
Hoze Szavazás holnapi buliról 2008.07.10 22:04:00
A holnapi már említett Wet Lips, és Dr.Melancholia koncert kapcsán itt egykis szavazás, hogy lássuk kb hogy is állunk...:) ..
Hoze Program ajánló 2008.07.08 20:55:00
Pénteken 11-én három hazai dark-gothic banda is tiszteletét teszi egyszerre egy koncert keretén belül. Az est házigazdája a Gyár (Bp.IX.,Soroksári út 160.) lessz, a várható kezdési időpont este 21:00. Ezt követően csodálhatjuk meg élőben az Emergenza tehetségkutató…..