Regisztráció Blogot indítok
Adatok
himbecsúf

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Share | Biztos veletek is előfordult már, hogy egy ismerős környéken, ahol akár szinte minden nap közlekedtek, egyszer csak felpillantva valami gyönyörűséget láttok meg... ... ez a gondolatmenet vezetett oda, hogy mai posztban is a plafonon legyekek tematikailag.  …..
comment:com Elhunyt Michael Jackson 2009.06.26 06:54:00
A TMZ Los Angeles-i bulvárlap információi szerint szívroham gyanújával kóráhzba szállították Michael Jackson, aki a kórházban meghalt. Michael Jackson már eszméletlen volt, és nem lélegzett, amikor a mentők megérkeztek Holmby Hills-i bérelt házába, közölte az AFP. A mentők…..
himbecsúf 2009.06.26 07:59:26
Pikáns! Ádám azzal kereste meg a Homárt, hogy kábelszolgáltatója műsorlopással vádolja, mert a kábelszekrényben az ő végződésénél a szűrő drágább díjcsomagot engedélyez, mint amire előfizetett. Ádám állítja, ő nem buherált, hanem hónapokkal korábban díjcsomagot…..
Belsőség Újabb brutális szögek 2008.08.23 13:36:00
Rendkívüli rajongásról tesz tanúbizonyságot az, aki Budapestről, vagy attól nyugatabbra fekvő településről érkezik Máriapócsra. Itt van a Rabócsiring, ami most a King of Europe drift futamnak ad otthont, nem kevesebb mint 280 kilométer távolságra a fővárostól. Aki ide eljön…..