Regisztráció Blogot indítok
Adatok
johnyB

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Vannak nála fiatalabb snowoardosok is a neten, de azokat általában rátette az apjuk a deszkára, aztán tologatja, lökdösi őket a havon. Ez a kislány viszont négy évesen már megengedhetett magának pár trükköt, és ötévesen már szponzora is van...
johnyB 2010.12.20 18:27:22
Elkezdjük feldolgozni az idei Emmy-jelöléseket, lesznek reakciók, nagy hiányzók, megmondóemberek véleménye, Conan, meg saját összefoglaló is, de elsőként nézzük a számokat, azokat mindenki szereti, mert egyértelmű dolgok.A Saturday Night Live az idén begyűjtött 13…..
johnyB 2010.07.12 11:58:12
Egy nemrég adott interjúban a brit színész elmondta, hogy ugyan rendkívül büszke arra, amit a sorozattal elért, különösen a jelenlegi évad utolsó epizódjában nyújtott játékára, de szerinte ideje lenne már kijelölni a sorozat végét. Laurie szerződése a következő évad után…..
johnyB 2010.06.02 11:46:46
@Mr. Pither: szerintem s így van, csak kérdés, hogy egy 10 évados sorozattal jobban "beskatulyázódik-e" mint 7-el?
amúgy valószínűleg ez csak pénz kérdés, amiko rlegutóbb szerződéséről tárgyaltak akkor meg azt mondta h nem biztos h aláír, mert h ugye fáj a háta - részenként +200ért már nem is fájt annyira
A vasárnap esti műsorsáv úgy néz ki, hogy az álszenteskedésre van fenntartva, a Heti hetes populista böffeneteivel csak Hajdú Péter tud versenybe szállni. A Frizibi műsorvezetőjének egyébként eddig nem is ment rosszul: komoly arcot vágott a leghülyébb celebhírhez is, és akár…..
Ez itt egy felhívás focibolondoknak:Az Index és a blog.hu a foci Eb után a világbajnokságra is elindított egy rakás szurkolói blogot. Ghánától Ausztráliáig 24 válogatottat követ indexes vagy Index-barát blogger (A teljes lista itt olvasható nemsokára, most kábé a fele.)Hét…..
johnyB 2010.05.26 18:17:37
A Nike VB-re kihegyezett reklámjára egyik kommentelőnk hívta fel a figyelmet, köszi szépen, borgh egy sörre vendégem, ahogy megnyerjük ezt az afrikai bohóckodást. Szóval a kisfilm lenyűgöző, meg sem merem tippelni mennyibe került, de az árából egy magyar nagyjátékfilm, az…..
Na, valahogy így kell egy tévéadót vezetni, bátran, nekimenve az ellenfélnek ezerrel. Amit a CBS az őszi műsorrenddel csinált, az kb. olyan, mintha itthon a Tv2 fogná a House-t és nekivezetné az RTL újoncainak, azért, hogy a földbe döngölje őket. Csak a CBS ezt éppen majd minden…..
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.05.04 09:28:00
A Smallville készítői szerint Allison Mack alá fog írni a sorozat következő, várhatóan (remélhetően) utolsó évadára is.Az F/X bekérte a Justified második évadát is. A szívünknek oly kedves, modern környezetben játszódó klasszikus western 4,9 millió nézővel nyitott, és…..
johnyB 2010.05.04 09:59:34
Reggel még csak annyit írtam ebben a posztban, hogy Conan a CBS oknyomozó műsorának, a 60 Minutes-nek pakolt ki az NBC-n tavaly kezdődött és idén befejeződött talkshow-háborúról, aminek a tétje a hétköznap este 23:30-kor jelentkező Tonight Show műsorvezetői széke volt. A…..
Közeledik a téves évad vége, egyre jobban szorul a hurok az eddig be nem rendelt sorozatok virtuális nyaka körül, van aki már el is köszönt a midseason-menet végén, de akad olyan széria is, ami még csak most fog bemutatkozni. Csatornánként nézzük meg, melyik sorozat imbolyog a…..
Esküszöm, nézni akartam a RTL Klub választási showját, mivel ez a csatorna volt az egyetlen, ahol az ízléstelen nyakkendős politológusok közé végre beemelték észosztónak a blog.hus közösséget is. Sőt, a raccsoló Lakner Zoltán meg a Medián-vezér Hann Endre mellé a…..
Egyik olvasónk kicsit kiakadt, amikor a UPC pont az NHL-playoff kezdete előtt döntött úgy, hogy minek a magyarnak amerikai sportadó, nézegesse a bohócligát, ha annyira sportra vágyna. Levelet írt az ügyfélszolgálatnak, és a várakozásokkal ellentétben nagyon gyorsan választ is…..
Véget ért az MTV első választási bemutatkozója, a Magyarország választ 2010 interjúsorozata az országos listát állító partok vezetőivel. Azt leszámítva, hogy a köztévé választási igazgatójává kinevezett Dobos Menyhért nagy igyekezetében kétszer akarta szerepeltetni a…..
Megdöbbentő hírt (IRÓNIA ALERT!!! IRÓNIA ALERT!!!) tett közzé a The Baltimore Sun: a Johns Hopkins Tudományegyetem orvosi etikával foglalkozó tanszéke szerint a House és a Grace klinikában látható orvosi módszerek, a betegekkel való kapcsolattartás és úgy az egész hóbelevanc…..
A futball folyamatos változásának gyakran áldozatul esnek bizonyos posztok, míg mások csak átalakulnak. A kapusok már régen nincsenek beszögelve a ketrecbe, és a kirúgásokat sem a söprögetők végzik el helyettük – már csak azért sem, mert ez az állatfaj is kihalt, az…..
johnyB 2010.03.28 22:40:53
@SamS: ez lehet hogy igaz, de a mostani BL meccsen amikor lemostuk a Milant, egyedül Ronaldinho passzai voltak veszélyesek és azok is hogy...
ha volt egy felfutás, ő látta a bal középpálya vonalánál, hogy 7-8 másodperc múlva hova érkezik a felfutó ember és odarúgta, levédekezhetetlenek voltak a passzai, egy olyan ösztönös esze van a játékhoz ami nem csak a saját lábait irányítja hanem a támadó játékosok összeségét, ez Ronaldoban nincsen meg, de lehet vitatkozni hogy ez értékesebb-e, vagy a szinte hibátlan technikával párosuló őserő - ami meg benne van meg
comment:com A nap képe 2010.03.25 12:30:00
Kinek a lábain csorog végig a nyálunk éppen?..
johnyB 2010.03.25 19:25:31
Jon Stewart, a The Daily Show műsorvezetője nem nagyon bírja az idiótákat, s ahol csak tudja, üti őket, mint a répát. Ennek legjobb példája az alábbi két videó, amikben Glenn Becket, az amerikaiakat összeesküvés-elméletekkel és más kapitális baromságokkal riogató konzervatív…..
johnyB 2010.03.23 21:49:29
@The Welsh: azért mindegy mert nem húztam párhuzamot a demokraták és a magyar bal oldal között (pedig obama liberális politikája eléggé hajaz), egyszerűen amerikai baloldalnak hívtam őket, de lehetnek pirosak, vagy navik, vagy akármik... a lényeg ugyanaz marad

@sixx: semmi közöm a szittya fiúkhoz, énse nevetséges tótavéztelek le, és nem is a politikai nézeteidet tettem szóvá, hanem a posztok témaválasztásainál az egyértelmű elfogultságot.
de legyen ahogy akarod, mindenjót
Ahogy azt már március elején megírtuk, a köztévé interjúsorozattal is készül az április 11-ei választásra. Az Estében egy-egy országos listát állító párt listavezetője (vagy akadályoztatása esetén az általa kijelölt politikus) mutathatja be választási programját egy 25…..
johnyB 2010.03.23 20:01:46
ezt nem értem, mindenki "szembesíteni" akarja a jobbik politikusait.
Legyen cigány a műsorvezető! az emberek mit gondolnak? egy cigánynak nem mondják el hogy van cigánybűnözés? vagy azért mert ő kérdezi attól vona gábor lesütött fejjel fogja a kavicsokat rugdosni?
@Sabriana: ezzel van a bajod? nem azzal hogy a kilenc területi listát állító civil mozgalom is helyet kap? nem beszélve a kdnpről? igen, igazad van, a jobbiknak van magyarázkodni valója, nem az mszpnek... ÜGYEEEES
johnyB 2010.03.23 21:01:29
@Süveges Gergő: olvastam a mit ad Isten című könyvet, nagyon örültem és nagyon tetszett az általad írtak.
sok siekrt holnapra
Úgy tűnik, választ kapunk egy hónapok óta minket kínzó kérdésre: vajh mire fogja költeni a nyakába szakadt állami milliárdokat a Duna Televízó? Megmondjuk: kurvákra. Na nem úgy, hogy rendelnek belőlük párat a igazgatói irodába, hogy az üvegasztalra kiszórt kokóban…..
David Simon sorozata hamarosan indul az HBO műsorán (odakünn, nem idehaza), és be is indult hozzá a csatorna médiagépezete, egyre több cikk és interjú jelenik meg az amerikai szaklapokban, de például ma a New York Times online kiadása három cikket is a Katrina hurrikán pusztítása…..
A CBS igáslovának tekinthető CSI-franchise első kiadása a 2009/10-es évadban jubilál, hiszen tizedik kiadását tapossa már - a jelenleg a tévében látható sorozatok közül ha jól számolom, mindössze a Law&Order-család két tagja (az eredeti LO a 20., az SVU alcímű a 11.…..