Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puttoka

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét elmúlt egy hét. A nyűgös kezdésre jött egy közepes kedd, egy melós szerda, de nincs vész, itt a várva várt csütörtök, és ha csütörtök, akkor tippjáték, mert a szelvény mindenek felett! Kivételesen a beharangozó nagy részét most nem mi írtuk, hanem csak úgy,…..
Ha 2030 táján az akkori sportsajtó Jakab Józsefe visszatekint majd a Bohócliga most záruló szezonjára, alighanem az első bálozók idényeként fogja majd emlegetni aktuális, magasröptű eszmefuttatásában. Vadonatúj királyt választottak futballfalván (Videoton), új nevet…..
Néhány órával ezelőtt Sóstó felett 70 év után végre felragyogott a fény. Túllépve a meteorológiai csodán azt talán az olvasók többsége is elismeri, hogy a hőn áhított bajnoki cím teljesen megérdemelten került Székesfehérvárra, így a bajnokság legfontosabb kérdése két…..
labdabiztos Előmoderált kérdés 2011.05.12 02:24:00
Sokadjára futok neki ennek a posztnak, hogy legalább nagyjából kövesse a Labdabiztos szellemiségét, ezért csak röviden annyit kérdeznék: Mi a ... jó büdös lópikuláért kell nekünk Chiléből meg Lengyelországból meg a Seholsincs-szigetekről bírókat importálnunk, amikor…..
Két hatalmas esemény volt betárazva hétvégére, ebből egy összejött, ráadásul úgy, hogy annak bekövetkezte megnehezítette a másikét. Vegyük sorra. A Szolnok 63 év után először kénytelen búcsúzni az első osztálytól, miután hazai pályán - és meglepő külsőségek…..
Akár történelmi is lehet az előttünk álló hétvége, a Videoton megszerezheti története első bajnoki címét, a szolnoki Mókus örs pedig matematikai értelemben jó eséllyel lezárja az enbéegyes kirándulást. Nem panaszkodhatunk mostanában a bajnokság eseménytelenségére, az…..
A hétvégén „Itt van Május elseje!”, a munka ünnepén így igazán stílszerű lesz, ha az átlagnál türelmetlenebb szurker virslivel a kézben sörizű hangon megtöri a lelátó csendjét: „Dolgozzatok!”. A vasárnap egyben anyák napja is, ebből az alkalomból a…..
Húsvéthétfőn locsolóhangulatban értetlenkedünk a szerdai forduló felett. A tippeket kommentbe várjuk, a pirostojást és a pálinkát pedig minden mennyiségbe’!          Kapu elé falat ás Most is majd a Haladás Kiszűri a hibákat Megveri a…..
24. fordulójához érkezett a Bohócliga. Beharangozóink rendhagyó sorát folytatjuk a jelen poszttal, az elmúlt hetek képregények világába, illetve Fekvőcsatárra tett kirándulásait követően ezúttal a hazai sportmédia kerül a fókuszba, kissé előreutazva az időben a találkozók…..
Poros főutca valahol az Alföld közepén. Lajos, az Elővárosi Vasutas korábbi NB2-es játékosa komótosan tolja egykor zöldre pingált kerékpárját, úton a falu egyetlen igazi becsületsüllyeszője, a Rizikó presszó felé. A nyergen mélyebb kényelmi szempontokat figyelembe véve…..
Túljutottunk a futballtavasz nemzetközi vonatkozásain, a hétvégén a tulipánmezők helyett ismét a hazai vidékek kerülnek a figyelem középpontjába. Április első hétvégéjén a huszonegyedik alkalommal érkeznek titánjaink blokkolni a gyárba, a program változatosságát pedig mi…..
19 forduló, 152 meccs, 304 félidő, 448 gól. 83 hazai, 39 vendég győzelem, 30 remi, átlagosan 1,75 hazai és 1,2 vendég találat. Megannyi táblázat, kereszttábla, grafikon segíti a tudományos alapokra helyezett tippelést. Mivel azonban ez mégiscsak a magyar NB1, ezért egy…..
 Na, kérem szépen tisztelettel, javítsatok ki, ha tévedek, de szent meggyőződésem, hogy hosszú hétvégére készülünk, tán hosszabb lesz, mint Lakat T. Károly bácsi bármelyik monológjának felvezetője. A Nemzeti Sportban már nem múlik el nap, hogy eSanyi bá ne mesélne…..
labdabiztos Számháború 2011.03.07 18:01:00
A pénisz hossza, a barátnő/feleség mellbősége, vagy éppen a kifogott hal méretei egy igazi bohócliggernek nem sokat jelentenek. Egy terület adatott neki, ahol igazán kiélheti magát, és felvághat ismerőseinek, ez pedig (eredmények híján) a nézőszám. Csakúgy, mint a fentebb…..
Mindig is az volt az érzésem, hogy Bács-Kiskun megye egy kicsit olyan, mint Texas. Viszonylag nagy kiterjedés, homokbuckák, kietlen tanyavilág, délről érkező illegális bevándorlók és egy remekbeszabott tájszólás jellemzi mindkét területet. Utóbbiból mutatóba: -Hee János…..
puttoka 2011.03.03 22:46:38
@nbcee: Remek anyagot írtál !
Esik a hó. Csak azért mondom, mert mifelénk huszonnégy óra alatt több minden történhet az MLSZ naptárában, mint az azonos című tévésorozatban. Azonban dobjuk sutba a realitásérzékünket, és tételezzük fel, hogy hétvégén lesz forduló, pontosan úgy, ahogy ebben a szent…..
Vártuk már. Legalább annyit gondoltunk az elmúlt hónapok folyamán erre a pénteki napra, mint Konta művésznő és gyakorló futballista-feleség a hétfőire. Böngésztük az átigazolási híreket, lelki szemeink előtt kezdőcsapatokat kreáltunk. Hétvégenként blazírt pofával…..
Érsekes kérdés, annyi szent! Sokan félnek a huligánoktól, vannak akiknek drága a belépő, de valaki a színvonal miatt nem megy ki a stadionba. Fölteszem a kérdést: Hogyan lehetne több néző az NB1-ben? Megpróbálok válaszolni!Nagyon kedvesnek találom azt a gesztust, amit az ETO,…..
Nekem július közepén valahol itt kezdődött a történet. A kupa 73-as eltűnéséről tudtam, de nem igazán izgatott. Megtörtént már ilyen máshol is a világon. Az viszont igen ritka, ha egy ilyen relikvia előkerül. Augusztus 18-án azonban Kisteleki István egy sajtótájékoztató…..
Immár hagyományosnak nevezhető honlapmustráló pénteki sorzatunk harmadik részéhez érkezett. Az első körben a négy fővárosi nagycsapat, a másodikban pedig újabb négy gárda honlapjáról hullt le a lepel, mit csinálnak jól és mit nem a tartalomszolgáltatásért felelős…..
puttoka 2009.08.22 08:42:19
@Corner: Savanyú a szőlő ?
Jól tévedek, h Te nyírségi vagy ?
---
Nem magyarázkodás, csak tényközlés:
p.s.1.: A honlap jelenleg átalakítás alatt, a csapat és fejlesztői stáb pálya nélkül "idegenben" tréningezik!
p.s.2.: A baon.hu-nál sokkal frisebb, tartalmasabb és aktívabb a kesport.hu.
Bulvár következik: Lázok János kedvenc zenekara a Backstreet boys! Erre a tényre azonban most  kegyetlen visszafogjuk magunkat, mert nem tisztünk minősíteni a jelenséget.  Ízlések és pofonok. (Azért picit mégis kéne talán.)  A téma feszegetését meghagyjuk egyéb…..
puttoka 2009.08.21 16:28:21
@Paradoxon88:
Nálunk is vannak a hivatalos lap mellett más lapok, de azok nem rivalizálni akarnak vele, hanem kiegészíteni szeretnék azt!