Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Mechanic

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kissé meglepő, hogy ez még nem került be ide, mivel a cím alapján igencsak Red Pill story. Nagyszerű példa arra, hogy mekkora az emberekben a kettős mérce, mert ha a nőkkel bánnak uyganúgy, ahogyan a férfiakkal szokás, akkor is a nőket tekintik áldozatnak. http://archive.is/k4ji6 A klasszikus…..
A cikk megjelent a ferfihang.hu-n 2018. március 23.-án. Egy új kutatás szerint azokban az országokban, ahol nagyobb a nemek közötti egyenlőség, kevesebb nő szerez diplomát műszaki, természettudományi vagy matematikai területen (továbbiakban STEM). A kutatók azt mondják, hogy a döntéshozók a…..
A cikk megjelent a ferfihang.hu-n 2018. január 6.-án. A következő írás Matt Forney, www.returnofkings.com –on közreadott cikkének fordítása. Elérhető az alábbi linken: http://www.returnofkings.com/143961/star-wars-the-last-jedi-is-one-of-the-worst-films-of-the-decade A cikkhez felhasznált képek is…..
Megkértek hogy képezzek ki egy női munkatársat egy olyan pozícióra, melyre én már megfeleltem. Azzal kezdeném hogy ez a lány nem sunnyogott, tényleg meg akarta tanulni a munkát, sőt azt is hogy hogyan kell azt jól csinálni. Két éven keresztül dolgoztam ennek a cégnek, és minden felettesemtől akivel…..
Az önámítás egy hálátlan kurva. Fincsi kis hazugságokkal etetjük magunkat, melyektől jól lakik az elménk. Ahhoz viszont, hogy jobbá váljunk, meg kell értenünk és el kell fogadnunk azt, hogy hol is tartunk most. A legjobb lesz ha megszabadulunk az érzelmeinktől. Attól, hogy azt szeretnénk hogy 5…..