Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A muskátlis

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nemzeti Útdíjfizetési Szoltáltató Zrt. közzétette, hogy 2015. január 1-jével hogyan bővül a fizetős utak száma. A mindenféle szakmai és társadalmi egyeztetés nélküli, dilettáns, elmebeteg kormánydöntésnek a XI. kerület is vesztese. A térkép szerint az M1-M7 közös…..
A muskátlis 2015.01.01 15:08:00
@roli101: Gratulálok hozzá Te BÜDÖS GYÖKÉR!
Akkor gondolom a rokkant parkolóba is beállsz, mert úgysem tudnak megbüntetni. És a gyorhajtás? A parkolás is ingyenes, ugye? Egy igazi mintapolgár. Kemény vagy, majd te megmutatod, hogy kell ezt. És még büszke is rá...
Baszodj meg!
 Végre itt a tavasz. Jólesik a séta lakótelepeinken mindaddig, míg le nem nézünk a lábunk alá.Tavaly ilyenkor már elfelejtettük az őszt, most ha akarunk, ha nem, emlékeznünk kell rá, hisz a téma itt hever szó szerint a lábunk alatt.       A…..
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
-Jól megadták végre Kaposváron ezeknek a vadállatoknak, szegény Öcsi bácsi meg a Bozsik Cucu is csak forog a sírjában, amit ezek itt szurkolás címén művelnek. Igazi szégyent hoznak a Honvéd névre. Láttad a Hiradóba', Ferikém?-Hógyne láttam volna, Jancsi bácsi. Nem mondom, aki…..
A muskátlis 2010.10.25 12:29:22
@El Topo (Sgt. Elias):
te gyökér, már itt is mindenbe belepofázol, amihez közöd sincs?
Nagy nap ez a mai. Megalakul az új Országgyűlés (mellény vagy sem dilemma), és ezzel egyidőben megszűnik a régi, újra nem választott képviselők mentelmi joga. Ábrándképeinkben a rendőrség, ügyészség ezt az időpontot foga közé harapott ceruzát rágcsálva, sűrűn az órára…..
A muskátlis 2010.05.14 09:18:14
@El Topo (Sgt. Elias): miért? Te szeretnél? :)
Utazás a világ körül sorozatom újabb állomására érkeztem, egy évvel kenguruföldön tett látogatásom után.Anglia expedíció 2010.Location: Shropshire megye, Bridgnorth (Birminghamtől nagyjából 32 mérföldnyire észak-nyugatra fekvő kis település).Pontos lélekszámot nem tudnék…..
A muskátlis 2010.04.09 12:49:07
Vastagbőr Hány halott kell még? 2010.03.16 11:31:00
Tegnap Tényőn egy családapa fejszével és motorosfűrésszel lemészárolta a feleségét, az 5 és 8 éves kislányukat, majd öngyilkos lett. Egész egyszerűen iszonyat. Az fn.hu értesülése szerint a férfi pszichiátriai kezelés alatt állt. A pécsi egyetemen lövöldöző diák is…..
A muskátlis 2010.03.16 13:24:41
@El Topo (Sgt. Elias): néha úgy tűnik neked sem. Mintha direkt csinálnád... Lehet ez a cikk pont neked és rólad szól?
A muskátlis 2010.03.16 13:29:39
@El Topo (Sgt. Elias): figyu. Ne nekem válaszolj mert az nagyon kevés. Erre reagálj te kis tündér: @Meleardil Eressea Iluvadan: mert az embernek nagyon igaza van. Eddig azt láttam, hogy mindenkinek visszaszólsz, De erre a kommentre mintha süket lennél...
A muskátlis 2010.03.16 13:39:19
@El Topo (Sgt. Elias): ezzel csak az a baj, hogy téged tényleg nem érdekel mások érzelmei, ezért vagy képes néha olyan dolgokat beszólni, amit ott, és akkor erkölcsileg nem lehet. És lehet más a véleményed , hiszen JOGOD van hozzá, csak hát az empátia... Néha kussolhatnál! De ezeket a dolgokat megtanulni nem lehet... Szép napot!
Greyhound és a Falka (a Best of Gyurcsány videó készítője) újra megcsinálta. Igazi csapatmunka volt összerakni ezt a 11 perces filmet összerakni az elmúlt 8 évről, max. elismerés a készítőknek. (Külön blogot is kapott a film: "A mi éveink" blog.) Zárójeles…..
A muskátlis 2010.03.10 13:09:08
@Blás Sailor von Wolfhausery: mi az hogy lakáj te senkiházi. Pont az ilyen szavakat használok miatt rühellem az egész szart. Lakáj... mindjárt jön a "komcsizás" is mi? De a gondolom az isiben nem tanultad meg mert jogod volt nem tanulni te büdös gyökér!
A muskátlis 2010.03.10 13:09:59
@órarugógerincű felpattanó: azok piktorkáék voltak
A muskátlis 2010.03.10 13:37:35
"Az Európai Unió külön rendeletekben, kötelezően előírt tevékenységként követeli meg a tagállamok lakóinak tájékoztatását az ún. Kohéziós Alapból és a Strukturális Alapokból kifizetett uniós fejlesztési források felhasználásáról. Ehhez az unió a kommunikációs…..
Csütörtök óta játsszák az Avatart, egyszerre volt a premier nálunk és az USA-ban, a kritikák egyöntetűen dicsérik a filmet (Index, Origo), és vastagon kihangsúlyozzák, hogy ezt mindenkinek látni kell -> 3D-ben! Ugyanis James Cameron az egész filmet a direkt erre a filmre…..
A muskátlis 2009.12.20 13:28:05
@Bergeroth: igazad van. Ezt a kifejezést kerestem én is:"újra gyereknek lenni"!
A muskátlis 2009.12.20 14:52:18
@ratman_: ott a pont
Nem elég, hogy a Margit felújításának saját szlogenje van ("Margit híd - annyi mindent összeköt"), most újabb, a már jól bevált PR fogáshoz folyamodtak az építők. Mivel a Boros-Bochkor fúrópajzs lassan keresztülfúrja Budapestet, kell az újabb ingyen cirkusz a…..
A muskátlis 2009.12.18 00:08:26
@Viktus:
"A bíró indoklásában azt mondta, hogy mivel fiatalkorú, jelenleg is szakközépiskolás vádlottról van szó, figyelembe vette az ENSZ Gyermekjogi Egyezményét"
anyád
A muskátlis 2009.12.18 00:11:07
@==T==: szégyen
Olvasói levél következik: "Az írott (Népszava) és az elektronikus (Napló, Echo TV) média is foglalkozott az ajkai Bánki Donát Szakképző Iskola és Kollégium diákjainak demonstrációjával. 2009. november 27-én, pénteken tartottak csendes tiltakozást a diákok az igazgatójuk…..
A muskátlis 2009.12.01 21:20:23
@eszkep:
Figyelj már gyerek!
Szüleim "szoci" kötődésűek.Ebben éltek 30 évig ez is marad meg nekik.
Most akkor kezdjem el félteni tőled és a nagyokos barátaidtól?
Mert jövőre változások lesznek és minden "komcsi söpredéket" lefogtok lőni?Vagy mi?
Mert akkor hazamegyek és Te leszel az első akit megkeresek!
Pont miattad és a hozzád hasonlók miatt jöttem el.Mert már hányingerem volt.
Én MAGYARnak tartom magam még akkor is ha nem ott élek(jelenleg).
Kicsit gondolkozzál már miket irkálsz mert ez nagyon durva volt.
Ha közelebb vagy a 40-hez mint a 30-hoz akkor te is benne éltél egy darabig.Azért arra visszaemlékezhetnél, hogy az embereknek a 80'-as években nem volt olyan rossz életük.Nem volt annyi gondjuk, bajuk mint ma.
Én nem azt mondom, hogy hozzuk vissza de kicsit beszélgess el a nálad idősebbekkel(pl.:szüleid), meséljenek egy kicsit.Sok rossz volt akkor is, de ma...
Szóval ne legyél ilyen fröcsögő fasz mert a 2 szék között a földre fogsz ülni és téged fognak először megkúrni ha változások lesznek...
És a nagy JOBBIKos haverjaid meg csináljanak is valamit ne csak a szájuk járjon.
autózz! Piroson át BMW-vel 2009.01.15 13:06:00
Ismét pozitív példáról kell beszámolnunk nektek, úgyhogy aki szereti a vért és szeret bosszankodni, annak most nem elégítjük ki kárörvendő hajlamait, viszont lehet örömködni, hogy a rend őrei akcióba léptek. Ferenc szemtanúja volt mindennek.Tegnap hajnali 4 órakor megesett…..