Regisztráció Blogot indítok
Adatok
webber

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Forbes Magyarország legelső számának címlapembere volt Váradi József. Októberben, amikor azt a címlapsztorit készítettük, a londoni tőzsdeguruk és az iparági öreg rókák is egyöntetűen tudni vélték, hogy pár hónapon belül tőzsdére mehet a Wizz Air, s akkor minden kiderül…..
webber 2014.03.15 20:05:03
Néhány napja volt féléves a Ryanair budapesti bázisa, a mai budapesti sajtótájékoztatón a vezérigazgatót Michael O'Leary-t kísérő Henrike Schmidt kisasszonyt, a cég Magyarországért is felelős kereskedelmi és marketing vezetőjét kérdeztük. Fél éve az ünnepi…..
Playboy / 1980..
Az RTL Klub nagylelkű, ezért a Csillag születik szombaton elhátrál az Eurovíziós dalfesztivál elől, ahol ugye Wolf Kati, az X-Factor hatodik helyezettje egészen a döntőig jutott. Éppen ezért szombaton elmarad a Fókusz Plusz, és a Csillag születik este hétkor kezdődik majd fél…..
Tegnap ki kellett mennem a XIX. kerületbe, s mivel én Zuglóban lakom, így az útvonalterv.hu-t hívtam segítségül. Pár perc múlva már megint anyáztam magam, mert nekem Kőbánya-Kispest még mindig a metrót jelenti, így BKV-val közlekedve ügyesen elbuszoztam volna a Ferenciek teréig,…..
webber 2011.05.08 15:53:23
@tóni: El kell olvasni a tájékoztató, plusz figyelni kell mit mond a hangosbemondó. Amin használható, odateszi, hogy "A jegy Budapest Bérlettel igénybe vehető."
Tisztelt Mt!   Egy elég szomorú és egyben meglepő (legalábbis számunkra mindenképpen az volt) helyzetről szeretnék beszámolni önöknek és segítséget kérni, ha ez lehetséges. Elég régen olvasom a blogot, de ilyen helyzettel eddig nem találkoztam. A nővérem középiskolai…..
webber 2011.05.08 15:44:07
@Mária: Ott a pont az utolsó mondatokban!
Tegnap egy nemzetközi összejövetelen vettünk részt a folyosó egyik üres szobájában. Nagy volt a nyüzsi, elég sokan gyűltünk össze az icipici szobában. Találkoztunk egy cseh fiatalemberrel, aki igencsak meglepődött azon, hogy anyanyelvét igyekszünk elsajátítani. Nem értette,…..
webber 2011.05.07 11:49:56
Miután összehasonlítottuk a királyi esküvőt az átlag esküvőkkel és megtudtuk mennyibe is került, íme egy összeállítás ki, mennyivel járult hozzá a nagy eseményhez!Nagyításért kattints a képre!..
webber 2011.04.30 07:55:25
@tivA: A lakosság felét kitevő általad említett emberek dolgoznak ÉS az angolok nem. Ez azért fontos :)
webber 2011.05.01 10:15:34
@tivA: ? Részemről éltem az Egyesült Királyságban, és pont a teszetoszta, semmittevő, bürokrata angol népesség miatt döntöttem úgy, hogy inkább az itthoni körülményeket élem meg, semmint az ő segélyüket finanszírozzam... Itthon legalább otthon vagyok.
Illetve helyesebb lenne az Idegileg Vegetatív Emberi Roncsok (IVER) klubjának nevezni lassan a szerkesztőséget, hiszen furamód rángatózni kezd még szegény Angéla arca is, ha az OT Expo szóbakerül. Ma sikerült elterjeszteni a kórt az Indexes kollégák között is, hiszen Csikós röpke…..
Ma este hétkor lesz tehát a launch, amin én is részt veszek majd valamelyik APR-nél, és beszámolok nektek a részletekről. Addig is itt vannak a magyar árak, az Apple hivatalosan csak mától engedélyezte az APR-eknek, hogy meghirdessék:Ezek tehát a hazai árak, ugyanezeket találhatjuk…..
webber 2011.03.25 20:12:46
@roli101: Pontosan erről van szó :) Egyetértek!
autózz! Életveszélyes tankolás 2011.03.25 08:51:00
Tamás olyan helyzetben került veszélybe, amelyre talán legkevésbé számítana bárki is. Ki gondolná azt, hogy egy autópálya felhajtón figyelnie kell esetleges nem várt akadályra. Az Ő levele bizonyítja azt, hogy mostantól mindenki nyitott szemmel, és fokozott figyelemmel közelítse…..
webber 2011.03.25 09:31:22
Az augmented reality, vagyis a valóság virtuális elemekkel való teletűzdelése nem újdonság, de valóban hasznos alkalmazásával még viszonylag kevés esetben találkoztunk. A Miami Egyetem Augmented Reality Tanszéke most egy olyan Android alkalmazást feljesztett, ami a…..
Boros és Bochkor majdnem felgyújtotta a Bumeráng-stúdióját, igen ez van, ez a mai celebhír, krampampulit készítettek, de a helyzet fokozódott, a padlószőnyeg meg lángra kapott. Mindez persze élő, egyenes adásban. Lehetne persze több is, lángoló mikrofon, meg ahogy Bochkor Gábor…..
webber 2011.03.01 23:39:58
Ezt az egyetemen( állatorvosi) fotóztam, és sajna nem mint múzeumi darab, hanem mint tanulási segédeszköz volt kitéve...
webber 2011.02.27 09:53:18
@dadi: Már hogy kerülne annyiba... Néha olyanokat be tudnak dobni emberek, félelmetes :)
Gerit, a Pénzcentrum.hu hűséges olvasóját szívatja a kólaautomata. Meg a kólások is. És az örök kérdés,azaz Kolombusz tojása: fog-e valaha blokkot/számlát adni egy ilyen készülék?   Íme a sztori:   "Történt ugyanis, hogy szombat este egy kiváló távol-keleti…..
Subba Ikertornyok: Gigi paci 2011.01.26 23:31:09
webber 2011.01.27 10:22:05
Hogy egy igazi modorossággal kezdjem a poszt bevezetőjét, mr_x a ködös Albionból (na jó, valójában épp nem is volt köd az eset idején) küldött egy videóval is kiegészített levelet (már nem először), hogy megmutassa, ott sem mindenki teljesen normális. Persze lehet, hogy a…..
webber 2010.10.31 10:42:15
EDIT: Tegnap levették, egy kommentelő most beküldte. Közkívánatra.  Vége van mindennek. Képtelenek vagyunk bármi egyebet hozzáfűzni ehhez a vírusvideónak szánt szarhalmazhoz. Hivatalos, sajnos nem hekkelték meg őket. ..
A legjobb ez a természetfilmes narrátorhang! Kérdések persze maradnak a történettel kapcsolatban: 1. Miért kell szegény Alfra mentőt hívni? Ha mentőt hívtak, miért a rendőrök érkeznek? 3. És miért kell egy Szipust a lakásán rendőröknek felkutatni?..
Itt a tavasz, tombol a tipikus fesztivál előszezon. Szépen csepegtetik az első hivatalos információkat a fellépőkről; fikázzuk, bármi is lesz a végleges line up a nagyszínpadon, fesztiválidőpontok alapján tervezgetjük a nyarunkat; reménykedünk, hogy idén nem fog szakadni az eső…..
webber 2010.08.14 23:50:55
@csz0: Ott a pont.
Szabotázs a Keleti pénztárában, zsarolás, bénázás. A Rohadtul Elégedetlen Utas olyan bátor, sőt mondjuk ki, vakmerő volt, hogy Kelet-Magyarországról akart a Balatonra utazni. Alant mindenki elolvashatja, hogy ez mivel jár manapság Pumaföldön. Szóval volt szerencsém egyetlen…..
webber 2010.07.26 09:22:15
Cecília csak szerette volna tovább használni az internetet, mert már úgy megszokta a pajkosan villogó reklámokat, de sajnos erre nem volt lehetőség. Miután a DigiTV átvette a Rubicom hálózatát, 2 hónapja várja, hogy kiépüljön az új hálózat, mert a régihez inkább nem nyúlnak.…..
Persze nem mind, csak 90-95 százalékuk. Mégis, nem lenne elvárható, hogy aki jogsit kap, akár a szédítő ötvenet is el merje érni? Vélemények az azonos című írásunkról...
webber 2010.07.07 08:32:38
Andrea öccse a buta jogszabályok hálójában vergődik, szerencsére azért nem szó szerint, mindenesetre jól megszívta. Legálisan akart nyári diákmunkát vállalni, de hiába van érvényes diákigazolványa augusztus végéig, nem kötöttek vele szerződést. Ahhoz ugyanis…..