Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Naturkence

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjainkban mind a lakosság, mind a kormányok nagy küzdelmet folytatnak a megjelent koronavírus terjedésének visszaszorításáért, és mindeközben a kézfertőtlenítő gél világszerte hiánycikké vált. De vajon hatásos-e a koronavírus ellen? És ha igen, elkészíthetjük e otthon magunknak? A kézfertőtlenítő…..
KÉTFÁZISÚ SMINKLEMOSÓ HÁZILAGOtthon is készíthetsz kemikáliamentes sminklemosót! Rengeteg virágvíz és olaj közül tudsz válogatni, a saját igényeid alapján, és ha elkészült nincs más dolgod, mint összerázni, és mehet is az irritációmentes arctisztítás!2 fázis: - víz- olajA naturkence tippje: A bio…..
Az alábbi áttekintő jellegű cikkben a kókuszolajról szeretnénk megosztani veletek fontos információkat. A kókuszolaj 3 nagy kategóriába sorolható be, az előállítás módszerét tekintve. Így a fajták:  hidegen sajtolt- finomított,- szűz kókuszolaj Ebben a cikkben a szűz kókuszolajról lesz…..
Az előző bejegyzésben bemutattuk, hogy milyen szép és természetes szappanokat készíthettek akár ti is, az otthonotokban. A mostani cikkben pedig szeretnénk ehhez egy kis segítséget nyújtani, hogy mégis hogyan kell elképzelni ezt a folyamatot, mikre van szükségetek hozzá.  A szappankészítés, ha…..
A szappankészítésről Tudtad, hogy nem muszáj megelégedned a boltban kapható, rengeteg kemikáliát tartalmazó szappanokkal? Hiszen akár otthon saját kezűleg is készíthetsz magadnak szappant, ráadásul számtalan variációval! A továbbiakban szeretnénk bemutatni egy kedves vásárlónk saját kezűleg…..
Natúr szappan alatt olyan, akár hajmosásra is használható szappanokat értünk, melyek kizárólag természetes anyagokból készültek. Nincs vegyszer, nincs kémiai illatanyag. A natúr szappannak nincsenek negatív hatásai, sőt, képes arra, hogy táplálja a bőrt és csökkentse az allergiás tüneteket, a…..
A sheavajat Afrikában a nők aranyának nevezik, mert a hölgyek tetőtől talpig használhatják, helyettesítve ezzel szinte minden kozmetikai terméket. A másik ok amiért ezen jelzővel illetik, hogy főként helybéli nők dolgozzák fel, ezzel rendszeres jövedelmet, önállóságot szerezve. A sheavaj a Nyugat-…..