Regisztráció Blogot indítok
Adatok
umts

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Quake III Arena. Böngészőben. Akinek ennyi nem elég, hogy kipróbálja a Quake Live-ot, olvassa el ezt a cikket, hátha kedvet kap. A játékhoz sajnos le kell tölteni egy plugint, szóval éppen azokat az irodai munkakerülőket lövik meg ezzel, akiknek nincsenek adminjogaik. De otthoni…..
umts 2009.02.26 17:43:34
@Fuornis: akkor ne olvasd:)

Iszonyat jó lenne ez, ha érzékelné az egerem, enélkül elég érdekes csak oldalra mászkálgatni.
„A magam részéről a mellékelt képpel szeretnék üzenni a közösségnek” – írta Ádám, és küldött egy hekkelt fejlécet. Ezt fel is tettem a következő pár hétre, mert a blog nemcsak a munkahelyi íróasztal előtt szenvedőké, hanem a kollégiumi szobákban tornyosuló…..
Orosz programozók flashjátékkal cikizték ki az elmúlt napok gázválságának másik főszereplőjét, Ukrajnát. A Gas Lord című játékban Putyint irányítjuk, akivel medvéket lőhetünk ki, elpusztítva a Tyimosenkóra és Juscsenkóra bizonyára csak véletlenül hasonlító zombikat.…..
umts 2009.01.21 11:06:22
A Raiden című ősrégi játéktermi shoot’em upnak állít emléket a RaidenX. Rengeteg ellenfél, brutális fegyverek, retrós zene – mi kell még? Talán kicsit változatosabb játékmenet, a negyedik pálya ugyanis nem nagyon különbözik az elsőtől. Persze butaság ilyet…..
umts 2008.12.29 17:39:16
Nem túl hosszú, de annál pörgősebb munkakerülést ad az Ether War című shoot’em up, amiben egy ellenséges űrbázist kell lezúznunk. A bázis színes buboréklényeket termel és küld a mi bázisunk ellen, először ezeket a fészkeket kell majd lezúznunk. A győzelem kulcsa a…..
Trágár, sőt nyíltan pornográf ál-backdoort helyezett el a Puruttya Blog egy Saturnban, aztán lefotózták. Quo vadis backdoor kommunikáció? Részletek a blogon...
Zoli a lenti levelet dühében küldte a BKV-nak, de biztos benne, hogy semmi sem fog történni. A forgalomirányítónak dolga volt, úgyhogy nem engedte el a gyermekmentőt, mert az csak kék lámpát használt sziréna helyett. Egy felháboritó és gusztustalan történetre szeretném a…..
Az elektronikus autópálya matrica eladásánál talált Kata egy szopatós kiskaput (nem kereste), amivel a kutak nyernek, az autós meg sokszor sokezer forintnyi büntetést fizethet. A vevői példányra tessék odafigyelni, a blokk ebben az esetben nem elég, persze akkor még mindig…..
Ránk jár a rúd azzal a poszttal, amiben egy felháborodott vevő arról számol be, több barkácsáruházban és hipermarketben olyan hosszabbítót akartak neki eladni fűnyíráshoz, amit kültéren tilos használni, mivelhogy beltéri. És ez ugye életveszélybe is sodorhatja a…..