Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MikroHenry

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van olyan, hogy az ember kap egy marék régi képet, és gyorsan végigszalad rajtuk, és van, amikor egyetlen képet tíz percekig el tud nézegetni. Ha ez a kép ráadásul még nagy felbontású is, az külön öröm, hiszen ilyenkor nem csak arról van szó, hogy több sárga pixelből áll a…..
Az id Software egyértelműen jelezte, hogy Quake III Arenát multiplayer meccsekre szánja: amikor a játék 1999-ben megjelent, nem volt benne hagyományos egyjátékos mód. Csak pár tucat, egyre erősebb botot lehetett legyőzni hat ligában, majd egy főellenfelet. A botok többnyire…..
Tudom, gyerekes jellemre vall, hogy egyátalán odafigyelek ilyesmire, de vállalom, hogy nem szoktam vigyorgás nélkül kibírni, ha hallom: Szeged potsdami eredetű KT4-esei meglehetősen vicces hangot adnak ki ajtózáráskor: Ha képregényt kellene rajzolnia egy ilyen villamos…..
MikroHenry 2011.11.13 11:54:17
Imre a gyorsbeküldőn írta meg nekünk a panaszát. Őrbottyánban lakik 10 méterre a vasúttól. Nyilván hozzászokott már a vonatokhoz, az ezzel járó zajhoz, de most kivágtak egy darabot a sínből, hogy a dilatációs hézagot módosítsák. A sínek is, mint a legtöbb anyag, a nagy…..
MikroHenry 2011.07.21 22:27:17
@humániákus: "Tudom-tudom: balesetmegelőzés a célja, de hát a vasúti átjárók amúgy is védettek."

Hülyék ellen nem.

Imre, részvétem, hajrá, bár amekkora gányhulladékfostalicska az egész MÁV...
IDDQD A legjobb Star Wars játék 2011.07.14 09:39:00
Amivel soha nem fogsz játszani. Kivéve, ha valamikor a chicagói University of Illinois egyetemen jársz, ott is az Electronic Visualization Laboratory feliratú ajtó mögötti laborban. Itt található ugyanis a Tactile nevű gigászi érintőképernyő prototípusa, amin a Fleet Commander…..
 Mit jut eszedbe elsőként Japánról? A szusi, a szumo esetleg a taiko dob? Ez mind rendben is van, de Japán ennél sokkal érdekesebb és összetettebb ország, tele furcsa kulturális szokásokkal, amit a következő 10 perces videoinfografika remekül összefoglal, rengeteg…..
HamPLÓ Hosszú képes bejegyzés 2010.11.22 18:51:00
MikroHenry 2010.11.22 19:36:07
Ma délután elmentem megnézni a Margit hidat; egyrészt érdekelt, hogy áll az új villamospálya építése (az új oszlopok egy része már a helyén van - túl csicsásak az ízlésemnek), másrészt kúszóváltót nézegetni (mindkét hídfőnél ilyenen fordulnak a tujákok). A…..
Az idei év másik várt játéka pár hete jött ki (a Victoria 2 így egy hónappal beelőzte). Hát megnéztem, kipróbáltam, de előbb lássuk mi is ez. A Civilization annak idején egy híján 20 éve (1991-ben) jelent meg, és a maga idejében egy teljesen új stílust teremtett - igaz…..
Sajnos a feltöltési limitek miatt ketté kellett szeletelnem a videót, úgyhogy itt a 8 perces maradék. Most is feltöltöttem youtube-ra, konvertálás nélkül. Nézze mindenki, amelyiket akarja  ..
Ez a párt a magyar politikát nyilvánvalóan nagyon érti, és valamit nagyon jól is csinál. Közben az MSZP felszámolta magát, az LMP és a Jobbik meg egyszerűen csak kipukkadt. (Fotó: Barakonyi Szabolcs/Index) A Fidesznek sikerült, ami a rendszerváltozás utáni Magyarországon még…..
Ha földönkívüli csillagászok életre alkalmas exoplanéták után kutatnak, akkor elképzelhető, hogy naprendszerünk csalódást okozna nekik - a külső régiókban található nagy mennyiségű por miatt ugyanis messziről az összes bolygó kivehetetlenné válik, kivéve a…..
Hot Rodos Ricsivel utoljára egy hónapja, Agárdon találkoztam. VMax Zsolt azzal vezette fel, hogy zseniális, mit művel a csávó a lemezekkel, és hogy majd ő csinálja a Cougar tetejét. Vélemények az azonos című írásunkról...
2007. december 22-én zárták be az East London Line néven ismert metróvonalat. Most pedig átalakítva és meghosszabbítva a London Overground részévé vált. Két év alatt végeztek a munkálatokkal, majd a sikeres tesztfutások után 2010. április 27-én átadták az első szakaszát,…..
...hogy miért bámulják meg az emberek az utcán. Mi sem. ..
MikroHenry 2010.05.08 17:36:26
Letaszították a világ valaha volt legdrágább autójának járó trónról a Ferrari 250 GTO-t. A földkerekség egyik legszebb olasz sportautójáért ugyanis 28 millió dollárt fizetett egy brit úriember, ennél drágábban pedig sosem cserélt gazdát autó korábban. Nyilvános árverésen…..
MikroHenry 2010.05.08 14:29:22
A Futóblog történelmében nem szokatlan, hogy valaki a futással egészíti ki az életmód változtatást és lesz képes csodákat művelni. Az alábbiakban bemutatnánk Papp Ádámot, vagyis a kommentelők közt paklist, aki tavaly júliusban még 157 kiló volt, most meg 98 és újabban a…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
A következtetést Sokkos leveléből vontam le. Olvasónk tömegközlekedett, és ez olyan elváltozásokat okozott az elméjében, hogy kitalálhatatlan, bizarr módon elrontott fizikus-képviccet alkotott. A Természet útjai titokzatosak! Ezt a buszon olvastam hazafele jövet. Amikor azt…..
Belsőség Reggeli összefoglaló 2010.03.05 11:07:00
9:59: A társaság épp most reggelizik a hudiksvalli szállodában, Csikósék eleludtak egy kicsit, de hát ez több mint érthető a tegnapi események fényében. A finn kamionossal történt ütközés után pazar lazacvacsorában volt része a Domsjö Expressz tagjainak, a hudiksvalli magyaroknak és legfőképpen Z.…..
MikroHenry 2010.03.05 11:38:39
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Hát nem tudom. nekem töriórán olyanok jártak az eszemben, hogy "de jó lenne smackózni" meg hogy "bakker sose ittam még Martinit", de ez biztos azért volt, mert papok tanítottak. Sokkos bezzeg - figyelem, kedves oktatási reformerek! - szörnyű szóviccet fabrikált,…..
December 13-ától módosul a londoni Circle Line útvonala. Megszűnik a körjárati jellege és ezentúl inkább egy saját farkába harapó kígyóra fog emlékeztetni a vonalvezetése.A másik végállomás az Edgware Road-nál lesz. A vonatok Hammersmith felől érkezve - a meglévő…..
MikroHenry 2009.11.04 13:09:28
@Comandante en Jefe: Szerintem a London Overground kedvéért (Wood Lane Circ. - Shepherd's Bush (Uxbridge Rd.) Ovgnd.) tolták el a Circle Line volnalát a Kalapácskovács állomásig :)
Van a fogyasztóvédelmi újságírásnak olyan formája, amikor a kedves olvasó valamilyen panasszal, üggyel, esettel fordul hozzánk, és ha azt érdekesnek találjuk, akkor utánanézünk, utánakérdezünk, megkeressük az érintett céget, és eldöntjük, hogy a cég volt hülye vagy az…..