Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dömigery

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Csernobiltól 15 kilométerre, délnyugati irányban fekvő járműtemetőt az atomkatasztrófa után hozták létre 1987-ben. A járműtelepre azok a gépek kerültek, amik részt vettek az evakuálásban és a sugármentesítésben. Vannak itt teherautók, buszok, páncélozott harci járművek, tankok, tűzoltók, és…..
dömigery 2015.03.05 08:56:15
@Sandor Szigeti: A japán erőműnek nem volt olyan biztonsági rendszere, mint a régi Paksnak. A németeknél van olyan szél, amivel valamit tudnka javítani a helyzeten. De nekünk igazából nincs más. Illetve ennek van a legkisebb környezetre ártalmas hatása. Pl a napelem ami egyelőre gyenge technika vagy a szélerőmű, ami itthon nem tud eleget forogni az is kegyetlen gyártásközbeni szennyeződést okoz.
Mindig is érthetetlen volt számomra, hogy a francba lehet az, hogy a Jobbikos oldalakon ennyi like van, amikor "offline" a való életben egyre kevésbé találkozom büszke jobbikossal? Megvan a magyarázat, most nagyon csúnyán lebuktak a szittya fiak! Sokszor úgy leszel a Facebookon…..
dömigery 2014.01.31 08:29:28
@Valse Triste:

Szerintem meg Neked vannak mentális problémáid. Pont úgy beszélsz mint az a marék idióta aki lejáratja a Jobbikot, akik előszeretettel dadognak a zsindexnek meg a szaktatvnek.
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2009.02.23 13:53:24
Nos, hát van egy kedves, jó fej Crash nevű rendszeres kommentelő, akivel néha váltunk leveleket, mert egy ideje már fejébe vette, hogy feliratozza videóimat angolra. Az elején maga készítette, aztán azt hiszem a Barbies videótól ketten csináljuk, azaz én korrigálom a nyelvtani…..
dömigery 2009.03.06 16:30:04
Mielőtt a videós beadványok nyertesít kihírdetném, köszönöm mindenkinek a részvételt!Jött vagy 3 tucat videó, közte igen sok ötletes beadvány. Érdekes, hogy a megvalósítások meglehetősen különbözőek voltak. Van aki harci hörcsögként adta elő, voltak akik párosan…..
Olyan friss, hogy még forró.  Egyesek még utolsó percekben is küldtek, persze azok is bekerültek a cetlikre. A szerencsés nyertesnek írok e-mailt, hogy írja meg postacímét :) Gratulálok. Akik nem nyertek, azok se legyenek szomorúak. Egyrészt még zajlik két másik…..
Sokáig kellett rá várni, de egy vállakozó kedvű fiatalember végre bevállalta! Sokan panaszkodtak, hogy miért rakom be a Nerd videóit a blogra, hiszen sokan úgysem értik mit mond. Nos, most már ők is megtudhatják, mitől zseniális James Rolfe videói. Nagy köszönet S@ti-nak, aki…..
Slowmo2 küldte ezt az oktopusz lényt a kedvencünkből. Az önelégült vigyora imádnivaló. Talán a Pókember 2-ben is szerepelhetett..
Ahogy már korábban írtam, többrészes videókat eggyé szerettem volna összevágni, azonban nem is olyan egyszerű az, mint gondoltam. Sokszor olyan szusszal beszélek a videók végén, hogy elég nehéz folyamatossá vágni. A Heat és a Deathbringerekből már megvan a 2-ből 1, de még…..
Update: Na, ma töltöttem fel jó sok régi videót, folytatás majd holnap. Sorrend kissé felbomlott, de a többrészes videók összevágásán még ügyködni kell... Jobboldali lista még nincsen aktualizálva, majd egyszerre fogom, ha megvan az összes.Jó hétvégétNem voltam tétlen, a…..
"Nfbg" két érdekes dolgot vágott össze a GTA San Andreasból. Az első jelenethez nem fűznék hozzá semmit, a Stunt-Driverek kézikönyvének legutolsó fejezetének, legnehezebb trükkjét sikerült megvalósítania. Aztán a második jelenetnél: Mennyire okos dolog egy lámpa elé…..