Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bal A Tone

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Borsodblog A Borsodblog befejezi 2010.12.31 10:52:00
Ennek a mesének vége, nincs tovább. A Borsodblogon ez az utolsó bejegyzés. A döntést megkönnyíti az új médiatörvény és az, hogy a helyi sajtó amúgy is mindenről beszámol, a megyében minden rendben van.Jó a közbiztonság, megszűnt a korrupció és a gazdaság is új lendületet…..
Érdekes összefoglalót írt a miskolci politikai helyzetről az Index. A helyzetjelentés teljesen jó, de a pikáns részek kimaradtak: feljelentések, photoshop, Youtube. Talán az történhetett, hogy a polgármesterjelöltekről a polgármesterjelölteket kérdezhette az újságíró, mert a…..
"Becsületsértés miatt a Legfelsőbb Bíróság Uj Pétert megrovásban részesítette, mert a Tokaj Kereskedőház olcsó boráról azt írta, hogy szar." - láthatjuk a Zugügyvéd blog egyik posztjába beágyazott videón.   Gratulálunk! Ha ez a per nem lenne, akkor alig…..
Ma végre kiderült milyen jó hírrel áll ki a budapestiek elé Horváth Csaba főpolgármester-jelölt: "Az MSZP 2013-ig bevezetné a díjmentes közösségi közlekedést Budapesten. Az ingyenes közösségi közlekedést azok vehetnék igénybe, akik legalább négy éve állandó…..
Igazat megvallva meglepett a hír. Szerintem itt a nagyvonalú gesztuson túl, azért az MSZP komoly tanúbizonyságot tett arról, hogy valóban fontosnak tartják a demokráciánk védelmét. És készek komoly áldozatot is hozni ezért. Csepelen és Zuglóban is meghozták ezt a felelős és…..
A nyíltan konzervatív Heim Péter Stumpf Istvánnal közösen találták ki, hogy a Századvég új fideszes konzervatív intézetet hoz létre: a Századvég Gazdaságkutató Zrt-t. Részben ennek aprópóján azonban olyan elképzelésekről nyilatkozott, amelyekről érdekes volna tudni a…..
(A cikknek nincs köze Dzsudzsák Balázshoz, viszont van Orbán Viktorhoz, akinek mindenhez van köze). Tegnapelőtt este a TV2 jóvoltából ismét megbizonyosodhattunk, hogy Orbán Viktor ért a focihoz. Ám most itt a lehetőség eldönteni, hogy született hivatása, az országvezetés mellett…..
"Egy olvasónk érdeklődött afelől – amit bizonyára sokan észrevettek –, hogy valóban eltűntek-e a galambok Győr belvárosából. A válaszunk határozottan: igen." - ilyen mókás stílusú mondatokkal van tele a Kisalföld egész cikke, melynek azonban a tartalma…..
táj-kert Rossz hírek Pécsről... 2009.08.06 19:00:00
Ma már londoni posztot akartam kitenni, de akadt egy kis gond a fényképekkel, másrészt egy elég megdöbbentő hírt olvastam az egyik legszebb magyar térrel kapcsolatban (kivételesen nem saját képekkel illusztrálva)kép forrásaAmint látszik, a szobor elég jó helyen volt. Kiss György…..
Bal A Tone 2009.08.07 08:05:30
Az alanti, jó hosszú történet, amiben egy magyar kislányt elüt egy autó Horvátországban, igen vicces lesz. No persze nem emiatt, még akkor sem, ha a kislány azóta jó úton halad a teljes gyógyulás felé. A sztoriban az a vicces, hogy Zolee teljesen jogos felháborodással idézi fel,…..
w 1981 2009.08.06 07:00:00
1981-ben kezdtem meg óvodai tanulmányaimat Budapesten. Akkor még a szuperbabaképzők nem léteztek, sőt az óvodai tanterv is elég laza volt. Hetente egyszer-kétszer voltak kötött foglalkozások, de az etetésünkön és délutáni altatásunkon felül az óvoda főleg úgy működött,…..
Az ideológiai tévék azért is jók, mert ott nincs ez a gusztustalanul hosszú nyári szünet. De azért a politikai újságíró is szabadságra megy néha, így Kálmán Olga is.Az utóbbi időben rákaptam az Egyenes beszédre, ezért ezen a héten is nézem. De sajnos most Bánó András…..
2009 március 24-én este három jelölt van a magyar miniszterelnöki posztra. Legalábbis három olyan, akiket a Magyar Szocialista Párt elfogadni hajlandó. Egyikük, Surányi György teljesen esélytelen a posztra, leginkább azért, mert valószínűleg van annyi esze, hogy eleve el sem fogja…..
Érdekes elemzést tett közé a minap az International Correlation Resource Center (ICRC), amit legjobban talán Nemzetközi Összefüggéskutató Intézetként  (NÖKI) lehetne lefordítani. Az Intézetet 1979-ben hozták létre kanadai Montrealban, hogy a számítástechnika segítségével,…..
Bal A Tone 2009.03.04 16:14:09
@Carnivora: Hallgass rám és kezdd a Google-val.

A kapcsolat.hu-t kétszer láttam, SOHA nem olvasom, nekem az egy semmi. Nincs haszna se, még az időjárást se tudom meg belőle.
Bal A Tone 2009.03.04 16:16:36
@teddyde: Most a hivatalos Fidesz agitprop oroszellenes éppen ma, az antiszemitizmus szerdánként együtt alszik Wittner Máriával és Magyar-Für Lajossal. Zsidózni holnap fognak Szíjjártóék.
Istenem, a Dutyi dili... Zolibá beküldése szép emlékeket idézett fel:A mai napon [jan. 11. - bocs, LJ] volt szerencsém megtekinteni a Dutyi dili című filmet az RTL Klubon, amelyben a végkifejlethez közeledvén, a rodeo versenyről megszökő rabok kocsiját az ügyvéd hölgy kollégája…..
A polgármester és 19 cinkosa megszavazta Újbuda Önkormányzatának 2009. évi költségvetését. Sorozatunkban a számok mögé nézünk és nyilvánosságot adunk, hogy hová folyik majd el Újbuda vagyona, mit tartanak elengedhetetlenül fontosnak idén Molnár Gyuláék. Mai témánk a…..
Bal A Tone 2009.02.28 22:23:09
@icelpro: Aha. Tehát a politkusoknak kötelező úgy lopniuk, mint a Fidesz, de tilos úgy, mint a Fidesz ellenségei.

A fideszes az ideális tolvaj politikus.

Éppen a Fidesz nem ismerte 1998-2002-ig a mértéket, akkor született a "politikai felvilág" kifejezés. Loptak és mindenkit kiröhögtek. A fideszes ügyászség, aki a vádat képviselte a Várhegyi-perben, enyhítésért fellebbezett. Ilyet én még soha nem hallottam.
 Durvulnak a magyar hétköznapok: 20-30-an támadnak lapátokkal rendőrökre Hevesen. Vér folyik Veszprémben, válogatott sportolót késelnek halálra. Életveszélyes állapotban kerül kórházba egy férfi, akit egy 12 és egy 18 éves fiú késel meg Kőbányán. (Ez csak három hír…..
Bal A Tone 2009.02.08 20:00:40
@freehckr: Tényleg. A Fidesz soha semmiért nem hibás. Ezt elfelejtettem. Baloldali fiatalok mulatoztak a Szabadság-téren is. Miközben a HírTV nem ünnepelte a "forradalmat".
A minisztérium rámutatott, hogy a "jogszabályok szigorúan meghatározzák, milyen járműveket kell beszerezni miniszteri, illetve szakállamtitkári beosztású állami vezetők számára".Mit jelent ez a mondat?! Megáll a világ, ha nem így történik? Szerintem az ellenzék simán…..
autóbaleset [megrendezett]-láb alól eltétel egyik legszakszerűbb és nehezen bizonyítható formája. Művészi tökélyre szocialista titkosszolgálatok emelték politikai indíttatású merényletekben. (Dubcek halálos balesete.) Rusztikusabb formáját maffia típusú bűnszervezetek…..
Nemrég érkezett a következő kis történet Annus75-től, akit főnöke arra kért, legyen a szeretője. Kellemes hétvégét Mindenkinek, olvasói levéllel legközelebb hétfőn jelentkezünk!*UPDATE: Miel nevű olvasónk hívta fel a figyelmemet arra, hogy ez a történet szinte szórol szóra…..