Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ariel Ponty

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vezérlőbe Reni valamiért Ginut és Erát várja, de helyettük régebbi versenyzők futnak be. Név szerint VV „Dzsudibí Kedvence” Viki a hatodik évadból és VV „Gyíkember” Dennis a hetedikből, amelynek különlegessége, hogy arról hogyvoltoztam először. Ehhez képest…..
Ariel Ponty 2019.01.21 13:56:09
@Fridolin a pimasz borz: Lacika maradhatott volna még pár napot,Roli vagy hunornak még tartogatom a szavazatom,a többiek a villában és a való életben is vállalhatatlanok szerintem! Az megint negatív,hogy az Adi,Reni,és Zsu anyukák is a facebook-on garázdálkodnak,megint csak a jellembajnok anyukákat és gyermekeiket minősiti... >)
Ariel Ponty 2019.01.21 14:08:31
@bElannaTorres: Mindenki egyéni játékot játszik! Lacika kevés volt a taktikához,és,hogy kiálljon magáért,ez tény. Zsut és Renit nem véletlen,hogy a csatorna nem engedi el őket,kell a sírva nevetés,ölelkezés,amit Reni csinál,egy másik karaktar végig büntiben lett volna. Adri egy gyenge női Roli,sem az eszével,sem a testével nem fog tudni érvényesülni a villában sem,és egy munkahelyen sem.
Ariel Ponty 2019.01.21 14:11:01
@Fridolin a pimasz borz: Szerintem sem engedik Rolit,ha lacikát egy szó miatt lejáratták,rolit méginkább szétkapják majd... :/ Azért Hunor,Roli hajrá. Szerintem inkább én is megyek,majd olvaslak még titeket. A legjobbakat.