Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szarazkoro

0 bejegyzést írt és 1084 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egy drága holmit vásárolunk, különösen szeretjük tudni, hogy valóban azt kapjuk e a pénzünkért, amiért fizettünk. Vásárlónkat nem hagyja nyugodni, miért hiányzik a megszokott felszerelés a felsőről, a boltban viszont hiába kérdezte és utólag sem kap választ. A napokban anyukám vásárolt egy…..
A repülőgépek vészkijárata melletti üléseken 18 éves kor alatti utas nem ülhet, ez minden gépen így van. De tegyük fel, hogy erre nem gondolsz, amikor online megveszed a jegyeket. És? Majd a rendszer úgyis szól, ha valami nem stimmel, igaz? Na, a kiwi.hu rendszere nem, bár születési dátummal kellett…..
Szarazkoro 2019.08.22 17:21:10
@kekecke: Csak mert a Ryanairnel dolgoztal, meg nem jelenti azt hogy vagod is hogy hogy mukodnek a GDS rendszerek a legitarsasagokkal. Lehet h a Ryan nem, de a tobbiek igen is kotnek megegyezeseket kozvetito oldalakkal.
Szarazkoro 2019.08.22 17:22:49
@Fekete Krindusz: Nem is keri szamon senki. Mert nem tudnak rola. Mert nem olvastak el.
Szarazkoro 2019.08.23 10:38:49
@kekecke: Mivan, mit rugozol a a nevatirason, hogy jon az ide.
Az en tapasztalatom es a te tapasztalat hianyod sosem fog egy sikra kerulni. Na viszhall.
via GIPHY Ha az egyiptomi tíz csapás mai megfelelőit kéne számbavenni, a netes csalásokat nyugodtan felvehetnénk a listára a dögvész vagy a sáskahad helyére, nemcsak az anyagi veszteségek miatt, hanem a károsultak idejét és idegrendszerét  igénybevevő ügyintézés miatt is. Nem lehet elégszer…..
Szarazkoro 2019.07.24 14:59:14
@Leadfoot: A google terkepen egy olyan uzlet van, ami cegbejegyzesekkel foglalkozik. Nem biztos hogy veletlen.
Szarazkoro 2019.07.24 15:45:26
@Xezs7: Aztan megis mennyien csinaljak! En a posztolo helyeben atokoskodnam azt az IMEI szamot :)
A KFC legutóbb az új rizses csirkéjével került be hozzánk, akkor az derült ki, hogy azért teljesen más a képen a termék fotója, mert: "A termékfotók esetében szeretnénk jól megmutatni a terméket, hogy a menütáblánkról a sor végéről is jól látható legyen. Ezért emeljük ki a tartalmát." Tehát ők nem…..
Szarazkoro 2019.07.19 13:09:29
@Leadfoot: Lehet, bar engem meg nem csesztek at a jo kis rantotthusos szenyaval. Lehet latni hogy abban mennyi cucc van.
  N. már nagyon várta, hogy a magyar közvetítő cégen keresztül talált animátori munkába belekezdhessen, ám Görögországban a második nekifutásra is olyan állapotok és feltételek várták, amikkel ő nem tudott kiegyezni.  Koszos, lerobbant, látványosan magára hagyott szellemszállások és vállvonogatás.…..
Olvasónk szerződésmódosítása nem sikerült valami jól, pedig úgy érzi, mindent időben megtett annak érdekében, hogy végül ne kelljen olyan szolgáltatásért fizetnie, amit nem is használt. De hiába a személyes befáradás egy nappal a szerződés lejárata előtt, ez édeskevés volt ehhez.  Kétéves…..
Szarazkoro 2019.07.17 14:31:20
@Terézágyú: se neted, se telefonod, se tv-d semmid sincs akkor ezek szerint?
Tavaly júniusban Sanyit (és a többi 250 utast) rendesen megszívatta a LOT, amikor a frissen indított New York - Budapest közvetlen járata némi kifutópálya széli ácsorgás után sem indult el. A légitársaság fapadosokat megszégyenítő eljárással kezelte a helyzetet, de a talpraesett, jó fej utasuknak…..
Szarazkoro 2019.07.09 17:49:22
@Permetező: Az gaz, mert lassan usznak a vagonok. A kaller sem birja sokaig oxigen nelkul.
Szarazkoro 2019.07.10 10:13:07
@Permetező: a capak meg fognak lepodni.
Szarazkoro 2019.07.10 16:33:17
Nyár parancsnok alaposan bedurrantott a kályhába. Tombol a kánikula, mindeneddigi  és sohakorábban típusú melegrekordok dőlnek sorra,  az emberek túlélő üzemmódra váltottak, és hirtelen felértékelődik még a légkondis munkahely is, nemhogy a légkondis pláza, a légkondis mozi vagy egy légkondis…..
Sanyi szerencsére nem épp hetekig nyaralt, vagy dobta ki olvasatlanul a cetlit, ami az ajtajában várta. Egyébként feltörte volna a végrehajtó anélkül, hogy ellenőrzi a tulajdoni viszonyokat? Kérdéseinket feltettük volna a végrehajtó cégnek is, hogy mégis ilyen esetben mi a…..
Vagy az van, hogy az ingatlanpiacon évek óta tapasztalható óriási pörgés valahogy elkerüli Kistarcsát, vagy olvasónknak tényleg nem a legagilisebb ingatlanközvetítőt sikerült megbíznia. 5 hónap alatt 2 érdeklődő? Egy zsákfaluban talán, de egy fejlődő, fővárosi…..
Szarazkoro 2019.06.26 15:02:25
@zserzsenne: Adj par tippet, lenne egy elado telkem.
Szarazkoro 2019.06.27 14:11:50
@zserzsenne: komolyan kerdeztem, mert ugy nezem h az ingatlanosok akkikkel beszeltem csak a portfolioba akarjak rakni, meg a % amit kernek is pofatlanul magas, es a szerzodesi felteteleket sem csipik ha atirom, mert ugye ugy van az megirva hogy nekik legyen jo, en meg szeretem atirni es megbeszelni :)

Ettol kimelnem meg magam.
A szállásfoglalós oldalak vendégértékeléseire alapozott szállásfoglalás után most jöjjön a másik oldal. Egy vendégház, amit tönkretett a booking.com. Levélíró vállalkozónk nem értette, miért nem jönnek foglalások az oldalról, aztán meglátta a lehúzó kommentet, amit…..
Szarazkoro 2019.06.11 16:21:57
@ekat: hat.... azert gyakorolhatna.
Ismét itt van régi jó ismerősünk, a Spurifuvar! A költöztető cég 2015-ben többek között félrekalkulálásért és ügyeskedésért járt nálunk, idén tavasszal pedig tönkretett búrotok és eltűnt holmi is szerepelt a panaszban. De hogy ne unjuk meg a sztorikat, a harmadik rész egy óriási csattanóval fog…..
Szarazkoro 2019.06.12 14:25:37
@KaTe: +1
Hagyjad, a primitivek nem ertik hogy primitivek, mert primitivek.
"Azt sajnáljuk, hogy nem olvastuk el a többi 200 kommentet a foglalás előtt!"  Na kérem, ez itt a lényeg. Jön a nyár, végre itt van a szabadság, ne tessék már olyan helyen elkölteni a véres verejtékkel megkeresett pénzt, ahol nincsenek visszajelzések. Ahol meg vannak, olvassuk már…..
Attila hiába nem tartozik sem a Főtávnak, sem az említett behajtó cégnek, adategyeztetés céljából személyesen felkeresték és most tele van kérdésekkel. Jogszerű az ilyesmi? Mivel hasonlóval gyakran találkozunk, álljon itt a levél és szakértőink adatvédelemről és…..
via GIPHY A szolgáltató által szolgáltatás nélküli szolgáltatás kiszámlázásának állatorvosi lova a ház, ahová az áramot ugyan még nem kötötte be az ELMŰ, de számlát küldeni, kismamát várakoztatni és jól letolni azt bezzeg tud. Ettől a sztoritól mi is majdnem megszültünk.    Tavaly (2018 07 04)…..
A jótállás és a garancia kérdése mindig izgalmas, ha mire felmerül, a cég eltűnik, vagy megszűnik. A végelszámolás alá került fürdőszobás helyén egy új bolt üzemel, ami csak ránézésre ugyanaz, a céginformációk szerint viszont semmi köze a régihez. De mit tehet itt az…..
Szarazkoro 2019.05.09 17:06:01
@juhaszvik1: Pedig most akartam jelentkezni fogyvednek. Kavezgatni meg netezni szeretek, nem banom ha most az egyszer fizetnek is erte :D Elis tudom logni meg ezt is ha kulon ki van kotve.
Szarazkoro 2019.05.09 17:20:42
@juhaszvik1: Tanszekvezeto meg ugysem voltam, de nem is leszek - hijjan vagyok a megfelelo vegzettsegnek. Viszont aktat tologatni is tudok. Meglesz ez az oneletrajz :D
De igen elszomorodtam, hogy le kell mondanom a netezgetes kavezgatas poziciojarol :(
Szarazkoro 2019.05.10 13:55:05
@Xezs7: Hol lehet jelentkezni?
A Hardverapró az egyik legrégebbi és legnagyobb IT apróhirdetési oldalon, ahol közepes boltok és kiskereskedők termékei mellett magánszemélyek is árulják a mindenféle okokból eladóvá vált számítógépeiket, alkatrészeiket, mobil- , játék- , fotóeszközeiket, vagyis bármit és mindent, ami a kütyü…..
Szarazkoro 2019.02.13 12:00:44
@Darth Revan: Egy homar hanyszor doglik meg?
A pénzügyek irtó fontosak, mégis sokszor olyan tájékozatlanul bolyongunk a területen, mint Varga István a Fidesz médiapolitikájában. Pedig nagyon is van vesztenivalónk, amitől csak az olvasás és a tájékozódás ment meg minket.  Témandító tesztkérdésünk:  Kedves Homár! Kíváncsi lennék a…..
Szarazkoro 2019.02.05 14:49:07
@FDToth: igaz. Mas: te erted amit leirsz?
Személyes vallomással kezdem: aldis törzsvásárló vagyok. Szuperek a tisztítószereiket, imádom az zacskóban árul  magos korongjaikat és a mákos-szezámos kenyérlapocskákat, tök hasznos a fehét téglalszerű tisztító szivacs, ami bevizezve bármi koszt leradíroz bárhonnan, a végzetem a fahéjas csiga, team…..
Akinek ismerősnek tűnik a fenti kép, nyugodjon meg, nem a szeme káprázik, és nem is lett időutazó! Pedig nem  szúrtam be rossz képet a posztba, és nem is egy régebbi bejegyzés frissítésében vagyunk most. Hanem a nagy magyar abszurd valóságban, ami ezzel a rövidke levéllel kezdődött:  Kedves…..
Szarazkoro 2019.01.15 11:23:27
@GiaMarie: Te.... te edigitalos vagy! Vagy futar! Melyik?
No more benzinkút, no more para és no more büntetés, csak a suhanás közben megváltott autópálya-matrica! Ugye milyen jól hangzik? Nagy kár, hogy a Simple (az OTP mobilfizetős alkalmazása) 3 ígéretéből csak az első 2  volt igaz, ami olvasónknak 30 ezer forintba és egy kicsit stresszesebb szülésébe…..
Arról más sokszor volt szó, hogy a netes vásárlás esetén még nem érezhetjük magunkénak a kiszemelt terméket csak azért, mert betettük a kosárba és megnyomtuk a rendelés leadása gombot. Ezúttal azonban olvasónk ennél tovább jutott, mégsincs tabletje. A webshop szerint ő mondta le a rendelést,…..
Régóta tudjuk, hogy a fapados légitársaságok végtelen kreativitással találnak újabb és újabb lehetőségeket arra, hogy pénzt húzzanak le az utasoktól. Ezek sorába remekül illeszkedik a Wizz Air újítása: a reptéren vásárolható check-in előremenős jegy, amiben persze nem a pénzért gyorsabb sorba…..
Szarazkoro 2018.11.15 14:43:13
@Etniez: na es megis honnan 320/fo oda-vissza a BA? Kocsog Wizz 2 fo retur 743, minden extra nelkul! Ryant meg nem meri az ember kockaztatni mert nincs ilotajuk eleg, ami meg van, az is sztrajkol.
Szarazkoro 2018.11.16 16:13:07
@Etniez: ahhaaa akkor ezert! nekunk Kari elott 1 nappal, vissza jan 2. K**va rablo banda ez a Wizz
Régi, jónevű cipőmárka a Birkenstock, a német megbízhatóság és minőség lábon hordott attribútuma, amely valami elképesztő csoda folytán az utóbbi évek egyik divatikonjává is avanzsált. Ehhez biztosan kevés volt a kényelem és tartósság, ugyanis a kissé bumpszli, parafatalpú lábbeli pár évvel…..
Szarazkoro 2018.10.22 16:31:45
@Antalbaba: Az index is fityiszes kezen van mar - nem csoda hogy ennek is annyi.
Szarazkoro 2018.10.24 11:49:38
@nyúúúlacska: ez meg. Itt a vege, fuss el vele.
Szarazkoro 2018.11.12 14:03:11
A hideg ágy ősi ellensége az emberiségnek, így aztán elég régóta próbálkozik mindenféle módszerekkel előmelegíteni azt a lefekvéshez. Parazsas ágymelegítőt állítólag már a rómaiak is használtak, de aztán évszázadok alatt előmegített téglák, forró vasat tartalmazó edények, parázstartók és…..
Szarazkoro 2018.11.12 13:36:18