Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ElodNemeth

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasó! Elég megosztó leszek most. Nem tagadom. Nyugodtan lehet engem kritizálni a kommentszekcióban. Arra való. Egyvalamire szeretném megkérni. Hogy ne anyázva tegyük ezt! Ha indulatból ír, akkor előbb jegyezze le egy Word dokumentumba, majd várjon 20 percet. Aztán olvassa el, ha kell,…..
Ha a csaj rendszeresen hív, közvetlen veled, minden gondjába beavat, és néha azt is mondja, hogy hiányzol neki, még mindig kevés. Ám ha előtted csúnyán berúg, az annyit jelent, hogy nem akar tetszeni neked, de elfogadott ivócimborának.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy…..
ElodNemeth 2021.10.31 14:54:55
@szintetikus: mi ezzel a gáz, nekem is volt csaj akivel csak ittunk, buliztunk, más nem volt. Miért ne lehetne ez így? Mondjuk én se akartam lefektetni és a másik oldalról sem volt erre igény.
Külföldön dolgozva mindig jól jön, ha van hova fordulni jogi segítségért, pláne, ha azt az ember az anyanyelvén teheti meg. Most ez kerülhet veszélybe Ausztriában, miután a kormány takarékossági programjának keretében megvonja az eddig ingyenes burgenlandi tanácsadó támogatását...
ElodNemeth 2021.07.25 17:41:57
@nyuszigonosz: van igazság abban amit mondasz, de ennek ellenére rengetegen dolgoznak úgy, hogy csak magyarul beszélnek. Namármost, ha nekik nincs egy ilyen lehetőségük, teljesen szabad lenne a gazemberkedés a munkáltatóknak. (Lásd mezőgazdaság, építőipar) ez abba az irányba viszi a dolgokat, hogy a munkáltatók azokat a munkavállalókat fogják felvenni akikkel bármit meg lehet csinálni, az állam kevesebb adót kap, a helyi munkavállalók pedig nehezebben kapnak munkát... én legalábbis ezt tudom elképzelni
Jól ismertek: 2008 vége óta (ja tényleg, már megint szülinapunk volt) visszük a blogot, és ami Nyelvészre meg jómagamra is mindvégig jellemző volt, az a megalkuvás nélküli, kapitalista, karrierista, munkaalkoholista, meritokrata hozzáállás. Dolgozz, és több pénzed lesz. Tanulj, és jobb munkád lesz.…..
ElodNemeth 2020.11.16 10:45:30
„Hűvös köd szitált azon az őszi hajnalon, mikor a doraniak eltemették Alyr Arkhont.” Nagyon sokáig ez volt a kedvenc ponyvaregényes kezdőmondatom – és azonnal ez jutott eszembe ezen a ködszitálós délutánon is, amikor megláttam a Spekulatív Zónán Gáspár András halálhírét. András bitang jó első…..
  “11 éves időtartamra szóló, 100 millió dolláros befektetési alapot hoz létre Amazónia biodiverzitásának megőrzésére az Egyesült Államok és Brazília - ebben állapodott meg pénteki washingtoni tárgyalásain Michael Pompeo amerikai és Ernesto Araújo brazil külügyminiszter.... ...újraerdősítési és…..
ElodNemeth 2019.09.22 11:58:36
Öt esztendeje heverésztem a barcelonai strandon békés nyugalomban, és unalmamban az eget néztem. Egy picike repülő kivált a felhőkből a messze távolban, és megkezdte leereszkedését. Egy nagyobbacska már közelebb repült, egy távolodó pedig a reptér felett járt. Talán ha volt közöttük egy-másfél perc.…..