Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thcr

0 bejegyzést írt és 369 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ha majd Moszkvában lesz Budapest tér"Hogyne, de csak azután, ha majd Elvis Presleyben is lesz Budapest tér, mert úgy dukál. Utca nem is jó, bazmeg...
A Magyar Hírlapnak - amelynek egyik vezető publicistája Bayer Zsolt - ez mottója, hitvallása, mit tudom én. Nos, Bayer írt egy vélemény ("Magyarországból bűz árad") kapcsán egy helyre kis cikket ebben a vélemény szabadságára annyira adó Hírlapba, amely…..
w Papír, ami elérhető 2010.09.22 07:04:00
Volt itt száz évvel ezelőtt ez a kísérlet, ami egy letisztázott tegnapi Indexről szólt. Akkor arra a jelenlévők látható többsége azt klikkolta, hogy jó lenne. Nekem pedig éppen most, száz évvel később lenne jó egy darabig mást (is) csinálni, illetve most jött össze hozzá az…..
thcr 2010.09.23 15:27:53
@Tóta W. Árpád: úgy, hogy egyszerűen a hírek úgy jelennek meg, hogy az index címlapra vannak kigyűjtve, és ez a címlap egy külön címen jelenik meg (pl.memo.index.hu), ahol csak a fontos hírek vannak kigyűjtve.
a jelenlegi megjelenéssel több munka van, és egy címlap design-hoz képest még gyengébb is.
persze lehetne akár papír alapú újság designt is csinálni neki, ahogy most jelenik meg PDF-ben, de akkor azzal többet kellene szerintem foglalkozni.
Nem tudom, pontosan mikor indult, de mindenesetre létezik az úgynevezett értelmes tervezés hívei számára is egy remek kis oldal.Valóságos kis gyöngyszem, gyönyörű példákkal illusztrálja, hogyan kell nagyon nem értelmesen gondolkodni, hogyan kell ordas csúsztatásokkal,…..
thcr 2010.05.31 10:48:12
egy tök jó poszt a témát érintve:
aiblog.blog.hu/2010/05/26/mesterseges_elet_koevolucioval

nekem sajnos a vidijó nem jelenik meg (pfúj, mac-es k*csög), de már a képek is önmagukért beszélnek.
Na, az ilyen gusztustalanságokért zavartak el titeket a Zemberek. Egy ilyen zakó után normális ember súlyba teszi a pofáját, de ti nem bírjátok ki, hogy ne hőbörögjetek. Egyszerűen nem tudom elhinni, Szíjjártó hogy a picsába nem nálatok van. Illene a képbe.Faszkivan.MSZP: A…..
"A „minta” véletlenszerű, de alighanem általánosítható sokakra. És ezekből a példákból megérteni vélem, miért kampányol így a Fidesz. Miért megy le a mélybe, a szinte teljes szellemi sötétségbe. Azért mert ott is vannak emberek, talán több tízezer (vagy…..
Subba SzuperPuma: Orit Fux 2009.07.28 17:02:00
Szarul éreztétek magatokat Maria Geronazzo miatt? Pedig szinte mindenhol van egy hasonló figura, például az izraeli színésznő, modell, haszontalan személy Orit Fux.     Ez meg mi?     ..
w A vadon szava 2009.07.24 07:00:00
Az újkor egyik legizgalmasabb, és válságok idején rendre előkerülő elméleti dilemmája a darwinizmus és az ember viszonya. A mainstream tudósok egyedül érvényes doktrínaként kitartanak az evolúció teóriája mellett, és a ráció mezején erős vár az ő logikájuk. A…..
Hooligan mit sem sejtve készült online pizzarendelésre, amikor megtudta, hogy lakóhelyén, a festői Dunaújvárosban fantasztikus nevű új utca nyílt. Kérjük szépen Hooligant, vagy bárki más olvasónkat Dunaújvárosból, hogy csináljanak nekünk pár fotót az utcáról. A pizza.hu…..
thcr 2009.07.14 10:19:11
Volt valaha egy mesterlövés rovatunk, ami méltatlanul tűnt el a süllyesztőben. Most, hogy szorgos segítők támogatják a blogot, lesz időm feléleszteni a rovatot, úgyhogy küldhettek megint képeket a posztolt játékokban elért kimagasló eredményről vagy egyszerűen csak vicces…..
thcr 2009.06.19 16:53:19
@horvath66: honnan ismersz?

egyébként kicsit meglepődtem hogy viszontláttam a képeimet, amit tán több mint 1 éve küldtem be, mindenesetre ezúton is köszönet érte. :)
Most tényleg kapaszkodjon meg mindenki, mert nagyon fárasztó dolog következik. A szóviccáldozatok a bőrükön, pontosabban az agyszövetükön tapasztalják, hogy a viccek, fizológiai hatásukat tekintve, alapvetően kétfélék lehetnek: fájdalmasak és fárasztóak. A fájdalmas alfaj…..
„Szili Katalin és az összefogás kétszer akkora támogatást szerzett, mint ahogy az országos közvélemény-kutatások az MSZP népszerűségét jelzik. Ez annak a jele, hogy ugyan most Pécsett a papírforma győzött, de bízhatunk az őszinte szó erejében, az összefogás…..
07:34 Tökös pénzügyi szakembert akarnak kormányfőnek olvasóink09:41 Milyen legyen az új kormányfő?10:21 Hiába győzködte Kovács László Surányit?11:21 Titkos jelöltben bízik az SZDSZ12:07 Surányi nem vállalja13:23 Jaksity György nem lesz miniszterelnök15:11 OTP-s jelöltet…..
Íme a nevezetes beszéd szófelhője, klikk rá és látható szép nagyban. By ..
thcr 2009.03.11 16:25:48
Mélyen Tisztelt Hölgyeim És Uraim!

meg kell hogy valljam bűnömet.. Megnéztem a fenti szófelhőt, és be kell hogy lássam, hirtelen valami furcsa érzés kerített hatalmába. Valami bizsergető, katartikus élmény, és Tisztelt Hölgyeim És Uraim, most jól megvallom; ide bele a blog textareájába, bele a világba, a kedves kommentezők arcába, telibe; bele a pofájába az összes mocskos komenistának, és a még mocskosabb kapitalista karvalytőke orrú balliberálbolsevik izének.. szóval a magukfajtákank, megvallom mostan jól:
meg kell néznem ezt az országértékelőt, hallanom kell a saját tulajdon füleimmel a Tisztelt Hölgyeket meg az És Urakat, és az összes válságot a gazdaságikkal együtt, át kell éreznem első kézből a fájdalmat és azt a sok szörnyűséget, Mélyen Tisztelt Hölgyeim És Uraim, amit ők okoznak nekünk, és éreznem kell a Reményt, melyet Ő fog nekünk ádni; majd ha eljő a Megváltó, ki nem tud választást veszíteni, csak nem mindig van kedve kormányozni, midőn leereszkedik hozzánk csillogó szőke hajú fehér lován Nagy MAGYARORSZÁG címerrel a homlokán (ha tulajdonnév formában használjuk a Magyar szót, akkor nem csak a kezdőbetűt, de az egész szót illik csupa nagybetűvel írni - mondjuk a nyelvtan nem követeli meg, de az úgy látszik nem eléggé Magyar), látnom kell Egyetlen Messiásunk arcán a fájdalmat; szemében a segíteni akarás tündöklő csillagát, mint mangapornós hősnők tekintetében szüzességük elveszítésének hirtelen fájdalmát, s érezni akarom szívemben Viktor Lovag őszinte igazságait.

Hallani akarom sátáni tervét a mégoly sátáni cuculista kormány szétkergetésére, mit vezetőm oly szorgalmas felkészüléssel az elmúlt 7 évben előkészített, s bár a gonoszság távol áll Tőle, midőn a szükség nagyúr, akkor a szükség törvényt bont.

Leereszkedik Ő ellenségei erkölcsi szintjére, ha kell, hogy lesújtson az Igasság pallosával, s életét és lelkét vegye legfőbb ellenségünknek. S Viktor látá, hogy ez jó, s lőn újra Béke és Gazdagság Isten egyetlen népének, a Dicső Magyaroknak!
Ámen!
thcr 2009.03.13 10:46:05
@mavo: ugyanmár, herr mavo, nem kell abban olyan sok logikát keresni. :)

egyébként megnéztem a mester beszédét, azt vagyok kénytelen mondani, hogy mocskosul profi, nagyon jól összerakott beszédről van szó. le a kalappal érte.

mármint politikusként, stratégaként és szónokként :)
A múlt évben nagy port vert fel annak az óbudai fényevőnek az ügye, kinek élettársa belehalt az éhezésbe, gyermeke pedig életveszélyes állapotba került. Most az Egyesült Államokból egy némiképp hasonló esetről értesültünk. A történetet az International Herald Tribune 2009. január 13-i számában Dirk…..
thcr 2009.02.24 10:16:28
@Joco74:

"Van egy betegségem amit a hagyományos gyógyászat jó eredménnyel de nehéz és fájdalmas módon gyógyít mondjuk 80%-os eredménnyel. (bizonyítottan)
És van az alternatív, hit alapú módszer, ami egy kis biorezonancia egy kis bogyó, kis meditáció és 100%-os hatékonyság. (saját bevallásuk szerint)"

itt van a lényeg, a mondat végén: Saját bevallásuk szerint.

senkit nem érdekel a saját bevallásuk, az érdekes hogy mi bizonyított, és mi nem.
Ha a bizonyított módszerek elfogytak, akkor lehet nyúlni a hithez gyógyítás céljából.

Ez egy teljesen normális, általánosan elfogadott értékrend, függetlenül attól, hogy vallásos vagy-e, és ha igen akkor milyen vallásban hiszel.
thcr 2009.02.24 17:59:04
@tamaskodo:
nem kidobva, csak hátrébb sorolva a bizonyítottan működő módszerek mögé.
majd ha azok elfogytak, akkor jöhetnek az alternaív módszerek.
thcr 2009.02.24 18:01:02
@tamaskodo:
u.i.:
szövegértésből egyes.
Zseniális videóval sokkolt bennünket drága emlékű kollégánk, Navarro. Mind az ötlet, mind a művészi megvalósítás elsőrangú, igazi vaskesztyűs ökölcsapás a prefrontális kéregnek. Csak hanggal üt, de akkor egy gyorsvonat erejével...
thcr 2009.02.24 13:23:49
— avagy a Lajta egy nagy, széles folyó —(igen, Parti Nagy Lajostól loptam címet és alcímet egyaránt)Szegény, konzervatív shenpen meggyónt. Ő a nemzeti katasztrófa idején a kettős muhaha  állampógárság ellen savazott. És most szégyelli magát. Szó nem képes…..
thcr 2009.02.19 10:24:34
@sityu: nem az a sznobizmus, ha nem tetszik a sok és fölösleges faszozás, hanem az, ha elvből elítéled. Mégpedig azért, mert adott helyen és körülmények között megvan a maga létjogosultsága.
Imho ebben az írásban megvolt a helye, személy szerint van is véleményem arról, hogy mi az oka, de Te ezt nyilván nem így látod.
azért kötöttem beléd, mert ezt írtad:
"A sok f*szoszástól eltekintve elég pontos hejzetlyelentés."
az én véleményem pedig az, hogy a sok faszozással _együtt_ pontos a helyzetjelentés.
Az viszont egyáltalán nem az én véleményem, hogy általánosságban a vulgaritásnak _van_ létjogosultsága, megfelelő helyen és mennyiségben. Ezt tényként kezeljük.
Természetesen ha túlzásba viszik, az pont olyan rossz, mint kötelező olvasmányban a 2 kilóméteres tájleírás.
Azt tetszett gondolni, ma nem lesz új poszt? Tévedés, ma is új olvasói levéllel jelentkezünk. Krisztián mesél munkahelyéről, ahol kutyába sem veszik egy ideje, mert összekülönbözött az osztályvezetővel.Kedves Szerkesztő! Egy biztosító cégnél dolgozom több, mint 6 éve.…..
Hatalmas csinnadratta, dobpergés és szűzlányok sikongatása közepette mutatták be néhány hónappal ezelőtt a Pepsi minimum világmegváltónak szánt új logóját, amit úgy harangoztak be, mintha annak már puszta látványától is kiesne az emberek kezéből a Coca-Colás palack. Én…..
A jó öreg faltörő játék átfazonírozott verziója az Elements, de úgy átszabták, alig ismerni rá. A pályák alá-fölérendelt viszonyban vannak elhelyezve (és néha kisebb labirintust alkotnak), ezek között a megfelelő téglák eltalálásával lehet lépkedni. A cél eljutni az…..