Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wauuu

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Templom a Ferenciek terén, óriási reklámhálóval. Normális dolog ez? Egyfelől nem, mert ha az lenne, nem magyaráznák egy ekkora táblán, hogy miről is van szó:   Másfelől meg persze hogy az, pénzt kell előteremteni a Belvárosi Ferences Templom renoválására. Nem…..
 KGyST, drgonzo, Astek, tomika0224 - a lelkes villámspotterek fotói: Még több villámhoz katt ide!..
Wauuu 2010.05.25 00:12:34
Subba Budapest 2010.05.24 13:45:00
És tényleg! (Margitszigeten Hajógyárin: drog.) via..
HeStyle Zara májusi frissítés 2010.04.28 09:25:00
Nyárias, világos, formális, játékos - mindegyik jelző helyénvaló, ha vetünk a ruhákra egy pillantást. A májusi frissítésben a nyárba vezető hónap vidámsága, a formális és a laza megjelenés közti játék határozottan megjelenik. Tetszik! Nektek? Rengeteg képünk van a tovább…..
Urbanista Tetovált Zugló-címer 2010.05.01 09:12:29
Aki nem ismerné fel: ez Zugló címere. Mindig azt hittem, hogy túlbuzog bennem a lokálpatriótizmus, de annak az elhivatottságnak, amit Hundertbasser talált, nem szállhatok nyomába. Nem csak azért nem, mert jellemzően szerény felületeket tudok felmutatni a végtagjaimon, de…..
Pénteken jelent meg a blogon az a post, amiben felajánlottuk, hogy az elsők közt tesztelhetitek az iPadet. Nem közvetlenül persze, hiszen jelenleg még valószínűleg egyetlen példány sincs az országban, de egy helyszínen tartózkodó profi vállalta, hogy kipróbál mindent a…..
Valahol azt hallottam, hogy mielőtt gyereket szeretne valaki, először egy növényt, majd egy állatot kell tudni életben tartania. Ha ez sikerült, átesett a próbán, jöhet a baba…lehet, hogy ez csak urbánus legenda, de néhányszor már tapasztaltam, hogy valóban léteznek páran,…..
Wauuu 2010.03.27 17:26:50
Kisebb botrányt okozott a legsikeresebb facebookos játék, a Farmville Bulgária második legnagyobb városa, Plovdiv önkormányzatában. A városi tanács több tagja is csúnyán rákattant a játékra, ülések alatt is kapálták a pixeleket, és ez nagyon nem tetszett a városi…..
 jaj a fejem. jaj jaj jaj. nem térek magamhoz. így lenne vége? ez halál komoly? az írók simán a pofánkba nyomnak egy ilyet? igazából erre a választ már jó régóta tudhatnánk......persze. annak idején nem kis meglepetést okozott, hogy a nemzetközi köztudatba berobbanó Skins…..
Itt a nemzetközi Pesti Est magyar kiadása, először.Hogyaszongya: "Olyan embereknek, akik szeretnek itt élni, és szeretnének itt a lehető legjobban élni."Bede Márton, főszerkesztő Nyehehe...
Wauuu 2010.02.20 13:04:57
A legendás Rotten Row, a parkon végigvezető lovaglóút. Vigyázat! hosszú séta következik! Rotten Row, Speakers's Corner, Lake Serpentine... mennyi legendás és eltérő jelentésű szó, mégis mind egy helyen található. A Hyde Park alapjában véve az munkás-és középosztály parkja:…..
Cselle Gábor fejlesztette a reMailt (egy egyszerűsített email access protokoll), melyet a napokban felvásárolt a Google, és Cselle a hírek szerint a Gmail termékmenedzsereként folytatja pályafutását. (Amúgy Cselle egyszer már dolgozott a Google-nál, majd saját vállalkozásba…..
Wauuu 2010.02.18 20:16:00
www.magyarvagyok.com/

ezzel kapcsolatban is kereshetnétek valamit :D
Kedves terror blog!   Pályakezdő vagyok, életem első munkahelyét próbálom megtalálni, eddig sikertelenül sajnos. Tucatszám küldöm a cv-ket, hívogatom a hirdetéseket, de alig akad néhány hely, ahonnan egyáltalán visszajeleznek, interjúra pedig csak a legritkább esetben…..
Két fontos változás is történt az elmúlt napokban a magyar prezentációkészítő szoftver háza táján. Az egyik a megváltozott szerkesztőfelület. Az újításokról szól a következő prezi: A másik fontos változás, hogy a Prezi mostantól az oktatóknak és…..
Piroslap Miért vagyok szocialista? 2010.01.09 12:06:00
Szerintem nem tévút a baloldaliság. Bár sokan nem értik pontosan, és tévesen értelmezik. Szocialistának lenni annyi, hogy segíteni másokon, rajtad is! Az emberek tény, hogy nem azonos képességekkel születnek, de nem is azonos anyagi és társadalmi feltételekkel indulnak el az élet…..
Wauuu 2010.01.09 15:26:02
Kívánom hogy egy ember se hallgason a szavaidra. Egész családunkat tönkretette 4éve az MSZP.
Mi ez a maszlag duma,hogy meg kell erősíteni a közösségeket? Hülye vagy? Nyolc éve kormányoz az mszp. a közösség alakítása volt a legutolsó dolog is ami változott. Mert mit tudsz változtatni egy közösségben? Hogy most gyerekek ne kerek asztalnál üljetek, hanem deltoid alakúnál? A beleszólási joguk meg a közösség nagyságától függően egyre nagyobb. De ezt már megkapták 1989-ben a közösségek.
Nagyon elvagy veszve. Remélem rájösz hogy hogy belettél etetve. Ezaz! Éljen az MSZP! Nyolc év = NULLA.
Köszönjük.

Az ország viszont rengeteg helyen fejlődött. Szolnokot is mintha kicserélték volna. Annyira megújult.. Vagy akár Gyula,Debrecen stb. fejlődtek. Persze hogy a helyi kormányzásnak köszönhetően, meg az uniós pénzeknek aminek az mszp-nek annyi köze van,hogy aláírja,hogy jöhet.
Gratulálok,éljen mszp. megcsináltad.
Azon kívűl hogy felhúztak két monumentális hidat meg egy völgyhidat. és mindegyikre ráraktak plusz 40% gázsit maguknak. ja plusz egy metrót. meg egy bkv-t. ja meg egy víztisztítórendszert. most hirtelen nem is jutott eszembe több dolog amit építettek és volt benne sikasztás.
Csak az a baj,hogy olyat meg végkép nemtudok amiben nem volt sikkasztás. ( Talán mer nincs is ? :O )

Na babusgasd el magad az mszp álmaiban. ÉS nem a szocialista ELV-ek ellen vagyok, hanem azoknak a képviselőivel. Nézz szét kik ülnek ott. Mindenki becsapva,kis sunyi,álszent alakok. Kilopták a fél országot. És még mindig képesekdedó szintre lemenni kiplakátolni az országot hogy ADÓCSÖKKENTÉS. és máris nő a szavazótábor. ISTENEM BEHALOK. Sok liba követi.. áhh. nem is húzom fel magam..
Wauuu 2010.01.09 15:53:41
@Dezsőke001:

Milyen süketlenségeket írtál ó jajj.

Lehet szídni azt a szerencsétlen Gyurcsányt, igen, fasz volt, aláírom. De nem azért volt fasz mert csinálni akart végre valamit, hanem ahogyan meg akarta ezt tenni...

Úristeeeeeeeeeen. Szerinted azért nem csinált semmit négy évig mert nem merte? na hagyjálmár. tömte a zsebét a kis komcsi.

Igen, igaza van azoknak akik azt írják, hogy az MSZP nem viselkedett mindig a szó hagyományos értelmében szocialistaként,

Hát ezt még aki megkérdőjelezi...az meg nem olvasott elég hírt józan ésszel.

Egyrészt nagyon sajnálom azokat, akik tényleg úgy gondolják, hogy az ország tönkre lett téve 8 év alatt. Azokat méginkább, akik ezt az MSZP-nek róják fel.

Hát hallod engem kezdhetsz sajnálni,meg körübelül 5millió állampolgárt akinek a töke kivan az mszp-vel.

Egyéb hozzáfűzést kérsz? abbahagyhatom?
Több tízmilliós végkielégítések. Önkormányzati vállalatoknál. Debrecenben is történtek hasonló kifizetések, de a fideszes városvezetés tagjai, mint valami első áldozós ministráns fiúk szemérmesen próbálják elhallgatni az egészet. Az ország nagyvárosaiban számos példa…..
Rion-gay Apa 2010.01.08 16:56:00
Jó megnevettetett ma. Lementem a konyhára, h ebédelek, mert lassan még enni is elfelejtek a nagy tanulásban. De megéri, mert már csak 3 tétel van hátra. Meg persze a végén egy nagy ellenőrzés, ismétlés. Hiszen, ahogy a mondás is tartja; "Az ismétlés a tudás anyja."…..
2009 álmos év volt a hazai közösségi szájtok és az online média számára is. Nagyon nagy változások nem történtek. És ha azt gondoljuk, hogy ez a válságnak köszönhető, tévedünk. A hírszájtok szinte semmit nem csináltak az előző évben, ami kijelölt volna egy olyan…..
Wauuu 2010.01.07 19:05:35
www.vaadak.com/index.php?d=regisztracio&ui=67243

Az új Közösségi honlap.. Magyar 17-19 éves fiatalok.. Csinálhatnál velük egy interjút :)
Rion-gay Újabb ajándék 2009.12.14 18:24:00
Megint kaptam ajándék sütit a kisboltból. Most másik néni volt. Sokat látom ott Őt is, de eddig még nem ajándékozott nekem semmit. Most Ő is sorra került. XD Ráadásul kakaós tekercset kaptam! Bár az is az igazság része, h nem egy túlméretezett kakaós tekercs, és nem is valami…..
Rion-gay Villám bejegyzés 2009.11.25 09:44:00
      Sziasztok! Suliban wok és sietek. Tegnap bocsi, h nem írtam de sajnos a vonatokon nincs netezési lehetőség! :( Pesten voltam. Jó napom volt. Este meg elmentünk a lakótársakkal mélyvízbe bulizni, mert most ünnepeltük meg a névnapomat! :D Az is nagyon jó volt. 3-ra…..
Rion-gay 2009.11.23 13:44:00
                    ..
Wauuu 2009.11.23 15:09:21
Teljesen elfelejtettem szólni, hogy elindult az Artur, amely Budapest kortárs (rendszerváltás óta emelt) épületeit bemutató sétákat illetve kerékpárútvonalakat ajánl. Remek kezdeményezés, marha jó merítés. Nekem mondjuk a honlap túl dizájnos. Jól nézni, jól néz ki, de az…..
 Lenyűgöző videó került fel az Urban Simulations oldalára, ahol nem csak megtekinthetők, de jó fej módon le is tölthetők az anyagok különböző méretben. Légifelvétel a középkori és az 1855-ös Budapestről, aztán meg éles kanyarral arról, hogy milyen is lesz Csepel…..
Wauuu 2009.10.20 20:17:33
  Klasszul összerakott szpot a Budapest Business Region imázsvideója. Lehetne kötözködni, hogy vajon mit szedtek be a szereplők hajnalban, hogy kora reggeltől késő estig teli szájjal röhögnek megállás nélkül, de lássuk be: egy külföldnek szánt arculatépítő filmecskében…..