Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Perelli

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tessék, mutatok egy hétköznapi hőst, egy 41 éves angol faszit. Benedict Cumberbatch, a tévében Sherlockot alakító színész a Baker Streeten haladt éppen az Uberében, amikor meglátta, hogy Holmes képzeletbeli rezidenciája előtt négy nyikhaj ver egy embert a földön. Megállíttatta az autót, kipattant,…..
Perelli 2018.06.02 17:56:40
@GöTi: ezt mondtam én is, nem vágom, miért írod nekem.
Egyik kedves kollégám érdeklődött a CarToonCard felől, és kiderült, hogy van egy régi kékhátú kártyája, benne egy "gömbölyű" Ferrarival. Gyanús volt a dolog, mert az én kékhátúmban szereplő 365 GTB Daytonát nem nagyon nevezhetnénk gömbölyűnek, én gömbölyűt csak a…..
Perelli 2017.07.24 17:00:55
@nemethattilathval: hali, de nem ám. Amúgy se, de a bátyám kifilézne. Minden játékunk el van téve, Lego, Matchbox, gombfoci stb.
Minden évben tavasszal egy órányi időutazás részesei lehetünk. Hajnali 2-kor hirtelen 3 órára vált az idő, ami egyetlen kiesett órát jelent az éjszakai alvásunkban, mégis számos élettani, pszichés és mentális következménnyel jár. Az okozott problémák két fő folyamatra vezethetők vissza. Egyrészt a…..
Perelli 2017.03.26 21:58:15
@Kovacs Nocraft Jozsefne: LOL Nem tereltem sehova. Elég nyilvánvaló, minél többen vannak fent világosban, mint sötétben, annál nagyobb a fogyasztás, mert felkapcsolják a villanyt. A légkondik miatt csökken a különbség. Engem nem zavarna a nyári időszámítás, mert kötetlen munkaidőm van. De remek táblázatok vannak, hogy akkor már csökken a világosban eltöltött ébrenléti órák száma Magyarországon. Ezeket nem csak kitalálják. A legtöbb embernek azzal van baja, hogy egyszerűen hülye gondolkodni. Egyébként meg ha eltérnénk az uniós időtől, rengeteg költséggel járna a gazdaságnak. A politikai vonatkozásai nem érdekelnek, de vannak azok is.
Perelli 2017.03.26 22:02:01
@Perelli: hülyeséget írtam, akkor sem csökken. A nyárit is a keleti időbe kellene vinni, úgy lenne optimális a mai alvási szokásokhoz. Késő van, fekszem is. :D
Perelli 2017.03.26 22:22:42
@Kovacs Nocraft Jozsefne: azért olvasod is, amit írok? Reggel 5:30 kor sokkal kevesebben vannak ám fent, mint este 8-kor. És 4 hónapon keresztül így van, akkor kel a nap. Szóval nettő hülyeség, amit írsz. Ezért mondtam, hogy nem csak a spórolásról szól. Az ténykérdés. Energetikai szakértők lemérhetik, és vitatkozhatnak rajta. Engem az érdekel, hogy minél többet legyen világos, amikor fent vagyok (és a társadalom többsége). Arra a Kelet-Európai idő volna a legjobb óraállítással. Ennek politikai és gazdaság ellenérvei vannak, ami nem a fogyasztáshoz kapcsolódik. A nyári bevezetése télen, ezeket a problémákat, mind okozna, a hasznoknak meg csak a felét.
Elég sokat szoktam vásárolni az Amazon.de-n amúgy is, de ez most alaposan leegyszerűsödött. És egész héten hatalmas akciók! Magadnak vagy karácsonyi ajándéknak![Folyamatosan frissítve úk ötletekkel!] (Ingyenes szállítás Mo.-ra 39 euro fölött. Affiliate.)..