Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anti_troll (törölt)

37 bejegyzést írt és 891 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Bár szabály, hogy ugyanarról a filmről, könyvről, stb., két írást nem közlünk, a Doktor ellenkritikáját (amely korábbi, pozitív Skyfall-recenziónkkal megy szembe), úgy érzem, hiba lett volna megtagadni olvasóinktól. A cikk egyben a Zárt osztály elnevezésű sorozatunk első…..
anti_troll (törölt) 2012.12.03 13:18:34
TComment Mi lesz veled, Suzuki? 2012.11.28 05:45:00
Van egy cég, amely szinte kívülállóként nézi, hogy mi zajlik az autópiacon: a Suzuki. Kis túlzással azt is mondhatnám, hogy a világot olyan autókkal akarják meghódítani, amelyek Indában beváltak. Aztán ha nem jön be, koppannak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
anti_troll (törölt) 2012.11.28 12:53:01
@lobster thermidor: A Magyar Suzuki kb 99,9 % ban japán tulajdonban van.

2013-ban kijön az új modell, méretre akkora mint a Nissan Quaskai ára gondolom 5 millától indul.
2014-2015-2016-ban is lesznek új modellek.
A Nyugat- és multiellenes unortodox magyar gazdaságpolitikai részeként(!) Orbán Viktor a magyar kormány nevében eddig hat stratégiai partnerségi megállapodást kötött multicégekkel, akiket "jó"nak tart. 2012.07.20.: Coca-Cola2012.11.02.: Richter (pdf)2012.11.07.: Alcoa-Köfém…..
anti_troll (törölt) 2012.11.28 09:44:34
@klkk: Ezt aztán melyik ujjadból szoptad ki? Richter, Alcoa, mindkettő jól fizet. Suzuki is a még elmegy kategória, és a Daimlernél sem hiszem hogy minimálbéresek tömegei dolgoznának.
A HonKÓKA gáz egyedül.
anti_troll (törölt) 2012.11.28 09:57:45
@djsanyi: Az se volt rossz, amikor Petike elment Komáromba a Kaiser nevű céghez átadni, oszt papolt a fejlődésről meg a munkahelyteremtésről.......A komáromi ipari parkba, ahol 4 éve még dolgozott több mint 8 ezer ember, és a Kaiser volt a legkisebb cég.
Most meg odamegy a kongó ipari park (több cég bezárt, a többi haldoklik, tán már 2 ezer munkahely sincs) közepébe szájat tépni, gusztustalan.
Másfél hete érkezett meg a brüsszeli országjelentés, azóta rég látott fokozatba kapcsolt a sikerpropaganda, mintha azon versenyeznének, hogy ki tud nagyobbat mondani. Persze szokás szerint Orbánt senki nem meri vagy senki nem tudja túlszárnyalni ..."Már van papírunk is arról, hogy a…..
“Bezzeg akkor nem tiltakoztok, amikor kirabolták az öreg nénit a cigányok!” “A magyarellenes szlovák nyelvtörvény ügyében miért nem szólaltatok meg?” “Hol volt a TASZ 2006-ban, amikor a rendőrök kilőtték az emberek szemét?” Ilyen és ehhez hasonló kommentek, kérdések…..
anti_troll (törölt) 2012.09.13 09:56:40
@SemBoga:
A bíróság megállapította már jogerősen, hogy rasszista okból követték el a cigánygyilkosságot?

Idióta faszfej.
Vastagbőr Ordas nagy hazugság 2012.09.07 08:31:00
Tényleg nem értem ... Lehozatnak a pártsajtóval olyan kamulistát, amitől összehúgyozzák magukat a fideszes-kdnp-es mezei képviselők, akik az egész IMF-tárgyalásokról annyit tudnak, mint Önök, kedves olvasók: vagyis semmit. A szűk vezérkar összekacsint, hiszen a pontokat ők…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Vastagbőr A pénzért bármit 2012.08.31 15:45:00
2004: Ramil Safarov, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem azerbajdzsáni hallgatója egy baltával meggyilkolta az örmény diáktársát. Hazájában hős lett, mert örményt ölni szerintük kurva menő.2006: A magyar bíróság életfogytiglanra ítélte Ramil Safarovot. Azerbajdzsán…..
anti_troll (törölt) 2012.08.31 22:01:58
@Virág et.: DE. Az hogy soha semmit se csináltak, az nem jelenti hogy ekkora mellé nem volt.
Dehogynem 1990-tól kezdve a külügy meg a külpolitika folyamatosan mindig mellé lőtt. Nagyokat.
Kezdve az alapszerződésektől, folytatva a kussolást a magyarellene atrocitások ideján, lsd marosvásárhelyi pogrom, teverine fiúk, Malina Hedvig, Sólyom kitiltás, reggelig lehetne sorolni.
Nem nézétk az ország érdekeit sem a délszláv háború idején, nem harcoltak magyar autonómiáért amikor a nyugat ütötte Szerbiát, nem harcoltak magyar érdekekért, Románia EU csatlakozása idején stb stb stb. Ehhez az egészhez képest az örmény sztori sehol sincs.
anti_troll (törölt) 2012.08.31 22:03:55
@dr yetee 69: Kopjál már le rólam, senki sem szólt hozzád, menj vissza anyuhoz, szólj hogy csapja ki a répádat.
Vastagbőr Nem is vizsgálták 2012.06.26 09:01:00
Méltatlanul kevés visszhangot kapott az ÁSZ jelentése a "a 2007-től uniós finanszírozással megvalósuló, kormányzati döntésen alapuló beruházási projektek pályáztatási, tervezési és előkészítési tapasztalatainak ellenőrzéséről", valamint az erről írt Index-es cikk.A…..
Blohin mester agyfaszt kapott, Kassai kettőt hibázott, a végeredmény jó lett. Kassaié az Eb bíróhibája. Körbenéztünk, mit mondanak a drukkerek a twitteren, szerte Európában.  Kassai ténykedése nemcsak a laikusokat, de a játékvezetői szakmát is keményen felkavarta. Andy…..
Jó ideje fogy a magyar. 1981 volt az utolsó év, amikor pozitív volt a természetes szaporodás-fogyás egyenlege. A demográfiai helyzet rosszabb is lehetne, ha az eltelt idő alatt a határon túli külhoni magyarok migrációja az anyaországba nem fékezte volna a csökkenést.…..
Naiv játékos hiába ment el több meghallgatásra, Gundel Takácsék fejvadászai elfelejtették behívni forgatásra. Talán majd ősszel: Nem könnyű Talpon Maradni! Igen, az M1 népszerű vetélkedőjéről van szó. Mivel otthonról,  a tévét fél szemmel nézve is könnyedén…..
Tisztelt Blog olvasók! A napokban szerencsém volt egy érdekes elbeszélgetésen részt venni! A csömöri Teli Tál hirdet konyhalány ill. pultos állást. A tulajdonos mindenkit behív elbeszélgetésre és közli a munkafeltételeket:   -munkaidő reggel 7-től este 9-ig -2 nap munka…..
anti_troll (törölt) 2012.04.28 14:39:00
@ezanicknevem:

Nincs igazad.

Nincsenek vállalkozóim.

Sok ember sajnos rákényszerül hogy vállalkozzon, az állam viszont lehetetlen feltételeket teremt, és mindenkit kiszipolyoz.

Ezért, mielőtt elkezdünk szapulni egy vállalkozót, az a korrekt ha pro és kontra belegondolunk a másik fél helyzetébe is.

A példában szereplő jóember törvénytelenül járt el, nem vitás.
Sajnos azonban sokan nem látják be, hogy a kedves munkavállalók is nagyon megszívatják sokszor a munkaadót, ráadásul ezt ők büntetlenül megtehetik.

Ahogy fentebb is írtam:
előző nap bejelentés, tehát munkába állás napjára bér, és járulék az államnak, orvos, oktatás, munkaruha, ez legalább benne van 30-40 ezerbe, aztán a kedves munkavállaló ledolgoz két órát és lelép. A munkáltató fenti összeget már bukta is, nem hajthatja be senkin.

Pro és kontra, gondolkozz.
TComment Simán bevállalnám 2012.04.17 06:10:00
Kicsit puritán, csomagtér alig, de akkor is ez a legkívánatosabb Suzuki. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
anti_troll (törölt) 2012.04.17 12:49:55
A keh.hu az utolsó menedék, náluk múlt pénteken megállat az idő, a legfrissebb hírek szerint "Magyarul tanuló diákokkal találkozott a szöuli Hankuk egyetemen Schmitt Pál". Náluk a frissítésig még Dr. Schmitt Pál a köztársasági elnök.A felelős szerkesztő Kiss Norbert,…..
Lopott, csalt, hazudott. Elhúz-e? Ezzel a feltűnő címlappal és az érintett arcképével jelent meg a Magyar Narancs, még a plágium-bizottság jelentésének közzététele előtt. De a többi baloldali médium sem volt sokkal kíméletesebb az államfőnkhöz az utóbbi hetekben. Azt se…..
Tegnap megérkezett az éhségmenet a Kossuth térre. A múlt héten indult menet 200 kilométert gyalogolt a hóban-fagyban, Miskolcról Budapestre. A "Munkát, kenyeret" transzparens elég egyértelmű, Borsod megyében se munka, se kenyér ...a Rózsadombon lakó kormánytagok, képviselők meg…..
A szerző újságíró, az ittlakunk.hu főszerkesztője, a nyomozó újságírást támogató Soma-díj kuratóriumi elnöke   A kétharmad jó lehetett volna néhány dologra. A fiúk megmutathatták volna, hogy kell jól, nyálas és szövevényes kompromisszumok nélkül kormányozni. Nem…..
anti_troll (törölt) 2012.02.02 13:36:42
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Az egész bosszúállási csűrés csavarás, meg megbocsátás duma, gondolom csak a kommunistákra, Biszku Bélákra vonatkozik.

Kéíró Sanyi bácsira, meg Zentai Károlyra már nem annyira igaz?
anti_troll (törölt) 2012.02.02 13:38:40
@anti_troll:
Képíró Sándor természetesen
A tegnapi MTVA-közleménnyel lezárult a "Lomniczi-ügy": "Az MTVA a hírműsorban bekövetkezett hibával kapcsolatban a vizsgálatot lefolytatta. A megfelelő személyi konzekvenciák megtörténtek. A folyamatszabályozást áttekintette, és garanciális elemek állnak…..
A szakértői kormány elképzelése nem szolgálja a demokratizálódást. Inkább a magyar demokrácia súlyos deficitjét mutatja. Orbán Viktor meggyengülése miatt, s az életképes ellenzék hiányában az utóbbi hetekben felerősödött a szakértői kormány iránti vágy; tulajdonképpen…..
A Jobbik elkezdené megkeresni a tökeit radikalizmus jobboldali heregolyóját, de mivel mostanában nem nagyon zavarognak a cigányok, így már csak Gonosz Unió maradt. Vona Gábor és a Jobbik szombatra szervez egy tüntetést az Unió ellen: "Szerdán Brüsszelből megjött az ukáz.…..
anti_troll (törölt) 2012.01.14 18:48:12
@tesz-vesz:
Mielőtt beléptünk, még működtek a demokratikus intézmények. Belépésünk (2004) előtti 14-15 évben a politika az európai integráció elkötelezettje volt, mindem politikai erő célul tűzte ki a NATO és UNIO-s csatlakozást.

Ha 90-ben nem az integrációs, hanem az elszigetelődés mellett kezdett volna politizálni az ország, már régen Észak Korea lenne.

Komoly emeber a jelenlegi helyzetben nem gondolhatja komolyan a kilépést.
anti_troll (törölt) 2012.01.14 18:53:02
@majomkutya: Ember, hogyan hasonlíthatod magunkat Norvégiához meg Svájchoz? Ezek kőgazdag országok!! Ha mi is ilyenek lennénk persze hogy nem kellett volna csatlakozni, vagy nyugostan agyalhatnánk a kilépésen.. DE CSÓRÓK VAGYUNK! Kilóg a lyukas nadrágból a szaros alsógatya! Jelenleg oda van züllesztve az ország ( és nem a zunió meg a zimf züllesztette le, hanem magyar politikus elvtársak az elmúlt 20 évben), hogy ha a külföld nem pumpál folyamatosan pénzt az országba, csődbe megyünk!
PONT EZÉRT TARTUNK ITT, MERT NEM TUDUNK JÓZAN ÉSSZEL GONDOLKODNI.
anti_troll (törölt) 2012.01.14 20:24:18
@majomkutya:
Gondlkodj már kicsit. Norvégiát az olaj tette gazdaggá. Ha nekünk is meglenne az x millió hordó/nap kitermelés, máshogy látnánk a világot...
Vasárnap hozta le a NOL, hogy a Fidesz tömegdemonstrációval bizonyítaná mindenkinek, hogy a kétharmad a kormány és a Fidesz mögött van, de Kósa szerint a tél nem kedvez az ilyen jellegű rendezvényeknek. Megjegyzem, nem az időjárással van a legfőbb probléma ...Az Index tegnap írt…..
anti_troll (törölt) 2012.01.11 09:10:07
@Virág et.: Érdekes ez a baloladl, jobboldal hasonlítgatás.

Orbán politikáját szélsőbaloldalinak tudnám egyedül definiálni.
Ne feledjétek a legfontosabbat: "a szívekben legyen karácsony!"..