Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blogolo Blogi

0 bejegyzést írt és 1069 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A demokrácia alapelveire hivatkozva akarja megváltoztatni a Fidesz a frakcióalakítási szabályokat az országgyűlésben, ugyanakkor súlyosan sérti ezzel a népképviseleti elveket. Olyan, általuk törpe pártoknak nevezett formációkat akarnak kiszorítani a parlament falai közül, melyek az ellenzéki…..
Blogolo Blogi 2019.12.08 18:28:13
@Világít a torony:
"A szót, hogy kereszténydemokrácia önmagában is lehetetlenség értelmezni."

Marpedig Borkainak tokeletzesen sikerult ez a mutatvany.
Lassan két hónap telt el az önkormányzati választás óta, a kormánypárt azonban még mindig nem tudta feldolgozni az akkor elszenvedett vereség tanulságait. A totális zavarodottság a Fidelitas hétvégi kongresszusán is érződött, melynek csúcspontján Kósa Lajos eleresztett egy alig burkolt zsidózást is.…..
Blogolo Blogi 2019.12.02 19:20:38
@rdos:
"@Cycmen: Kedves Sára cicám! "

Raadasul ez a kocsog un. MAS. Van egy baratja, ide jarnak teleokadni mindent, de mikor leszall az ej, oklozozsirtol csicsog a haloszobajuk. Allitolag szivesen bevennenek barkit, annak ellenere, hogy tobbszor kaptak mar figyelmeztetest, hogy bar egy hatarig toleralhato, amit csinalnak, de a maganeletuket annak minden sotet, piti kis titkaval szoritsak a negy fal koze.
Blogolo Blogi 2019.12.02 19:36:27
@rdos:

"Úgy általában az off sem zavar, de az a minimum hogy kulturáltan beszélgessünk."

Csodalom a turelmedet, hogy egy ilyen kiutolso buzival is turelmes vagy, bar igaz, hogy magam is mindenkinek megadom a kello tiszteletet.
Orbán Viktor ismét tévedett, és ezúttal elég nagyot. Ha engedte volna ugyanis, hogy Borkai Zsolt még az október 13-i önkormányzati voksolás előtt visszalépjen a polgármester-jelöltségtől, akkor pártja megúszta volna kisebb veszteséggel. Azzal azonban, hogy bevállalták az egykori olimpikont a…..
Blogolo Blogi 2019.11.06 19:48:30
@Cycmen: " ilyenbe csak egy idióta sétál bele"

Yeppp, ezeknek nyalogatod az anuszat kiskocsog. Igazi pancser vagy kisfiam.
Blogolo Blogi 2019.11.06 19:51:58
@nemecsekerno_007: "Mit szólnátok hozzá ha Schmit Pál indulna főpolginak?!?!"

Ernoke, korberohogne mindenki. Ez mar Borkaival egyutt megolte magat. Nem azert, mert a lipsik ugyesek, ez a ketto vallalhatatlanul hulye. Sajnos ennyi futja a fidesz ertelmisegiektol. Suttyok meg a varosiak is.
Az Orbán-univerzumban minden máshogy van, sőt egyenesen mindennek az ellenkezője igaz. ..
Blogolo Blogi 2019.08.18 15:21:13
@A lipsiknek lefő a kávé – október 13.: "Megható, ugye?"

Majd ha meg akarok hatodni nehany eszement nagylelkusegen fogok szolni, addig is torodjunk azzal, hogy sajat orszagunk ne valjon hasonlo multikultiva.
Blogolo Blogi 2019.08.18 15:49:31
@A lipsiknek lefő a kávé – október 13.: "védtük a határ"

Eloszor is, nem hinnem, hogy rendor vagy katona lennel, vagyis a tobbes szam elso szemely indolkolatlan rs demagog.
Masodsorban, hogyan vedtek a hatart? László Petra többet tett, mint a körben álló rendőrök. Ki adta nekik azt a parancsot, hogy csak nezelodjenek? Gondolom soros vagy gyurcsany, ugye fideszgyoker?
Blogolo Blogi 2019.08.18 16:05:43
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "Faszom!Ez hányadik neved?"

Sokaig nem lehetett kommenteli, a sok uj nick annak koszonheto, hogy ezek seggfejek elfelejtettek az account jelszot. Szanalmas egy suttyo csapat ez a fideszbanda.
Miért nagyon fontos a választási matek elemzése, mielőtt bárki is legyintene az ellenzék esélyeit latolgatva? A Fidesz számára nem túl jó hír, hogy jelen állás szerint legalább az ország fele ellene fog szavazni az októberi helyhatósági voksoláson. Érdemes ugyanis ara gondolni, hogy mi volt…..
Blogolo Blogi 2019.08.10 06:48:49
@nyerafidesz: "a reálbér több mint kétszerese a 2010-esnek, van munka dogivel"
Ebben a temaban egyik karamtarsad alkotott nagyot, aki teljes meggyozodessel allitja, hogy az utcaseprok bere 308e. Arra persze o sem tudta a valaszt, higy akkor minek a sok kozmunkas, aki utcat seper havi 70-ert. Csavaros eszjarasa van a fideszgyoker fajtadnak, az egyszer biztos.
Blogolo Blogi 2019.08.10 06:53:24
@nyerafidesz: "Ezzel csak az a bibi, hogy a baloldal az, aki rátámad a sajátjaira."

Ezek a baloldaliak voltak azok, akiket a tortenemkonyvek alapjan horogkeresztenyeknek ismerhetunk.
Grat balfasz, sokan nyalnak melyre, te ezek kozott is igazi elmunkasnak szamithatsz. Pancser!
Blogolo Blogi 2019.08.10 23:36:15
@hoplita: "Ezt én szoktam neked mondani, amikor rögtön utánam akarod baszni a kurva anyádat.:DDD"

Tevedsz. Cicafiu tajtbuzi, max a faterjat dugna. Az anyjat meg bottal sem piszkalna a beteg allatja.
Ahogy az előző posztunkban ígértük, ezen posztunk témája a hanyatló, ateista, nihilista Nyugat-Európa - ahol a templomok üresen állnak; ellentétben Közép- és Kelet-Európával, ahol még a régivágású kereszténység dívik. Itt, mifelénk, az emberek ismerik a valódi értéket (értsd: utálják a melegeket,…..
Blogolo Blogi 2019.08.06 13:46:05
@chrisred: "vallásos kereszténynek mutatkozni"

Viktor es az o vallasa. Ez a kocsog mindent az emberek megosztasanak rendel ala. Horogkereszteny.
Blogolo Blogi 2019.08.06 14:12:37
@szepipiktor: "A másik bűnöd, hogy az írás CÉLJÁT nem jelzed!"

Ott van az utolso mondatban:

Addig is kellemes informálódást kívánunk minden ateista társunknak!

Ez azt jelenti, hogy az iro az irasaval informaciot ad at ateista tarsainak. Ennyike, ne bonyolitsd feleslegesen tul, biztosan van neked eleg bajod ennelkul is!
Blogolo Blogi 2019.08.06 20:54:11
@liberalnazi dickheads: "Ha valaki itt meg akar osztani valamit azok ti vagytok."

Kincsem, Viktor elkezdte beengedni az olcso migransokat es jot rohog az olyan dickhead-eken, mint te is, aki itt veri magat a semmire. Vedd eszre magad es inkabb kussolj, ha mar Viktorra szavaztal.
A jó öreg kutatások szerint bizonyított tény, hogy egymás közti kommunikációnk jelentős része nem verbális, azaz számokra vetítve a kommunikáció 55 százaléka gesztusokon, 38 százaléka hangokon és csak 7 százaléka szavakon keresztül zajlik. Mindez egyértelműen bizonyítja a testbeszéd fontosságát,…..
Blogolo Blogi 2019.07.30 09:17:01
@MAXVAL bircaman közíró: "A telefonos mosolygásra magyar panaszok is jöttek "nem elég, hogy csaltok, baszdmeg, de még ki is röhögtök engem?" stílusban."

Az 5 év alatt felgyülemlett frusztráció tett azzá, aki vagy?
A leadott szavazatok kétharmadával győzött kihívójával, Jeremy Hunttal szemben, így mostantól ő a Konzervatív Párt vezetője, egyben Theresa May utódja a miniszterelnöki székben...
Blogolo Blogi 2019.07.23 18:43:05
Rosszul szavaztatok Brüsszelben, ezt még megbánjátok idehaza! – szajkózza egyre többet a kormány. A fenyegetés természetesen az ellenzéknek szól és természetesen hazugságon alapszik. Ez – természetesen – a legrittkább esetben szegi törvényalkotó kedvét az állampártnak...
Blogolo Blogi 2019.07.20 12:44:55
@alöksz róz: "a "zsidó" nem egy vallás, a "magyar" nem egy állampolgárság"
A zsido vallasi kozosseg tagjai alkotjak a zsidosagot, magyar allampolgarsagu zsidosag tagjai pedig tagjai egyben a magyar nemzetnek.
Ilyenek magyarok volt tobbek kozott Teller Ede, akit csak eluldoztek, vagy Radnóti Miklós, akit meg is oltek naci elvbarataid.
Blogolo Blogi 2019.07.20 13:46:36
@Szergej Szergejevics Szergejev: "" A zsido vallasi kozosseg tagjai alkotjak a zsidosagot"
Milyen egyszerű lenne, ha így lenne"

Igaz. Zsido vallashoz kotodo ertekeket vallo emberek kozossege.
Blogolo Blogi 2019.07.20 15:44:22
@alöksz róz: "attól még nyugodtan lehet valaki zsidó, h leszarja a valláshoz kötődő értékeket"
Megleptel kicsicsicska, ekkora baromsagot meg sosem olvastam!
A cím alapján azonnal felvetődhet a kérdés: mi szükség van a II. világháborús német harckocsiknak a védelemre? Nos, a páncolosok iránti rajongás afféle hobbi lett a hadászat, hadtörténelem és haditechnika iránt rajongók számára és kialakultak a különböző harckocsi típusok saját hardcore táborai,…..
Blogolo Blogi 2019.07.20 09:03:05
@vajdasagi: "Mire föl ez a gyilkolás-imádat?"
Amig az emberiseg letezik, addig folyamatos igeny van egymas elpusztitasara es a hadtortenelem a hadtudomany reszekent szakszeru es hatekony megoldasokat kinal a fentebb emlitett igeny kielegitesere.
Hat ezert.
A fentebb feltett kérdés természetesen költői, hiszen pontosan tudjuk a választ. A magyar kormánypárt számára már az is nagy dolog, hogy számára nem egy nyíltan ellenséges bizottsági elnököt dobott ki az unió alkugépe, így most még azt mondhatnak róla, amit csak hallani szeretnének a párt hívei.…..
Blogolo Blogi 2019.07.18 00:31:13
@Quercus Maximus: "Mert a libbantak azok, akik gátlástalanul kiszolgálják a transznacionális tőke, a multik érdekeit. ”

Plusz a libbantak keztek beengedi az olcso migranst az orszagba, csakhogy a multik akaratanak megfeleloen gyorsan, hatekonyan lehessen letorni az eppcsak megindult magyar berek novekedeset.
Tombol a nyár, ami a politikában uborkaszezont jelent. Magyarországon azonban nem szabadságolhatják magukat a politikusok, mert a közelgő önkormányzati választásokra is fel kell készülniük...
Hazaárulás, a választói akarat semmibe vétele - ezt harsogják az állampárt és csatlósai napok óta. A jelek szerint úgy gondolják: mindenki, aki részt vett az EP-választásokon, az rájuk szavazott. Akkor is, ha nem...
Blogolo Blogi 2019.07.15 12:30:04
@Tényelek: "Úgy tűnik, hogy rossz ötlet volt tőlem, hogy a szomszéd nénivel olvastassa el a cikket"
Eloszor is ne tegy ugy, mintha az eletben lett volna akar egyetlen kis ici-pici jo otleted, masodsorban a sajat allitasod cafolatara beidezett cikk nem a DK, nem a Jobbik, nem a tobbi amator buta kis ellenzeki partocska, hanem a fidesz szavazokrol szol. Izlelgessed kicsit a cikk cimet faszfej: "Kik a Fidesz szavazói és mi az, ami már nekik is sok?" Latod mas part nevet? Akkor miert is terelsz at mas partokra? Ocska kis fideszgyoker bertollnoki probalkozas. Alljal bele, ha egyszer belekeztel kicsicsicska.
Nos, miutan a cikk a fideszgyokerekre koncentral es azt allitja, hogy a fideszgyokerek nagyobbreszt komcsi nyuggerek, illetve csak nyolc altalanost vegzett tanulatlan suttyok, igy abszolut igazoltnak latom a sajat meggyozodesemet, miszerint te is egy vagy kozuluk, a szanalmas kis komcsi nyugger es a videki buta suttyo korcs kevereke. Jo indikator az a fajta prekoncepcio, amivel az informaciokat raktarozod magadban (eltekintve a lehetosegtol, hogy segghulye vagy). Latszik ebbol a beszelgetesbol, latszott a paksi eromuvel kapcsolatos hozzaszoladaidbol is. Te ugy akartad latni, hogy a paksi reaktora BWR tipusu lesz, erre epitetted fel az osszes baromsagot, amit 3 napon keresztul hadovaltal, pedig mindenhol azt irjak, hogy PaksII PWR tipusu reaktorral lesz szerelve, ami alaposan kulonbozik mind kialakitasaban, mind egyeb technikai-, technologiai tulajdonsagaiban. Nagyon BWRnek akartad olvasni a PWR-t, hogy beleilleszkedjen egy teljesen hamis logikai lancba, amit felepitettel a buta kis fejedben. Tenyszeruen, wehehehe. Az vesse rad az elso kovet, aki meg sosem tevesztett el egy betut, ugye fideszgyoker? Hat igen, altalanos iskola legelejen meg elofordul neha a gyerekekkel. Meg persze veled, szanalmas pancser.
Arra pedig, hogy a fidesz borzasztoan el lenne eresztve ertelmiseggel, egy egesz jo cafolat Nemeth Laszlone miniszterre valo kinevezese, akinek meg csak konyvtarszakos diplomaja sem volt es a nep egyszeru gyermekekent, jozan paraszti eszere alapozva nevezte ki Viktor egy csucsintezmeny elere. Gondolom nem sikerul jobbat talalni nala.
Hat ennyit rolad Draga Baratom, ennyit a fideszbirka bandarol. Begessed szepen tovabb veluk, hogy liberalbolsi. Te fasz.....
Blogolo Blogi 2019.07.15 13:40:27
@Tényelek: "Latod mas part nevet?"
Igen."

Wehehehe, dehogyis van a cimben mas part neve. Csak a fidesz. Lehet epp erre poccentel be, szerencsetlen hulye. Szelektiv latas. Teged cirkuszban kene mutogatni. Vagyis inkabb egy allatkertben. Pancser.
Blogolo Blogi 2019.07.15 15:14:13
@Tényelek: "Egyébként nem pöccentem be, nagyon türelmes szoktam lenni a fogyatékosokkal, mert az esetek többségében nem tehetnek róla, hogy olyanok, amilyenek."

Esetedben valoszinuleg az lehetett a problema, hogy edesanyad sem az italt, sem a cigatettat nem vetette meg egesz addig, mig meg nem ellett. Ertheto modon stresszelt, hogy vajon melyik legeny adta bele a genkeszletet a kozosbe. Majd megszulettel es lettel, ami lettel. Csoda, hogy irni es olvasni tudsz, meg ha fel nem is foghatod mit kodoltak neked. Jelesul egy cikket a fideszbirkakrol. Ami szerinted az ellenzeki partok valasztoirol szol. Wehehehe, mondtam, inkabb allatkert, mint cirkusz.....
Aki belép Herta Müller berlini otthonába, rögtön a bejárat mellett egy kis szobába pillanthat be, ahol halomban állnak az újságok és magazinok, az asztal pedig tele az ezekből kivágott betűkkel. A bánáti Niczkyfalván (Nițchidorf/Nitzkydorf) született írónő ’87-ben menekült Romániából Németországba.…..
Blogolo Blogi 2019.07.11 17:34:36
@Sir Galahad: "Meggyőződésem, hogy nem ilyen irányba indul el a tömeg, ha a liberális elit nem ilyen borzalmasan teljesít a problémák kezelésében."
Erdemes ezekre a folyamatokra par evtized multan visszatekinteni es utanna ertekelni. Pl.: Viktor atengedett az orszagon keresztul par szazezer migranst 2015 nyaran. Jo, volt nehany instant kovetkezmeny Parizsban vagy Brusszelben, de hogy hosstabb tavon mi lesz a kovetkezmenye, hogy nem volt hatarvedelem, az csak evek mulva derulhet ki. Lassu tarsadalmi folyamatok ezek.
Blogolo Blogi 2019.07.12 08:40:18
@eßemfaßom meg áll: "azért ekéztétek"
Draga Baratom! Hozzaszolasodban hasznalt tobbes szam alapjan valoszinuleg nehezen tudod elkepzelni, hogy letezik olyan ember a foldon, aki a hozzaszolasaiban nem tobbek, hanem kizarolag a maga neveben beszel. Igy arra kerlek, hogy velem kapcsolatban ne irj olyat, hogy ekeztem volna a kis gecit, amiert nem engedett be migransokat. Ellenkezoleg. Mar akkor is felrottam, hogy beengedte oket, egy idoszakban szallast adott nekik, ahonnan szabad kijarasuk volt, mikozben semmit nem tudott arrol, hogy kiket engedett be. Sajnos a hatarvedelemmel sem foglalkozott, remelem nem gondolid, hogy egyszercsak a hatarnal termett parszazezer migrans... Boven lett volna ido a honvedseg es rendorseg mozgotisara, ha mar az adofizetok penzebol fentartanak ilyen szervezeteket. Plusz az elmult idokben elkezdte beengedni az olcso migransokat is, ami kifejezetten karos, mivel igy tori le az eppcsak novekedesnek indult magyar bereket. Te pedig tapsikolsz.... igazi fideszgyoker vagy.
Blogolo Blogi 2019.07.12 18:46:24
@eßemfaßom meg áll: "aki a kacsateszt szerint kacsa azt a kacsákkal egy csoportba fogom sorolni ezután is."
Megteheted, mivel jogodban all gyokernek lenni.
Tegnap délután a Climate Save Movement nevű nonprofit környezetvédelmi szervezet posztolta ki Facebook oldalára az alábbi képet a következő szöveggel: "Egy erőteljes kép Kölnből, ahol 3 aktivista hívja fel a figyelmet a klímaváltozásról jégtömbökön állva, kötéllel a nyakukon egy akasztófa alatt". A…..
Blogolo Blogi 2019.07.11 20:56:43
@midnightcoder2: "Ha mondjuk a szélsõjobb kezdené el így az agitpropot az iskolákban akkor az egész libbant média az egekig fel lenne háborodva."
Jaja, mint mikor hulye Kover akasztatni akart, hogy elovettek mar erte. Most meg semmi. Ahhhh, ki erti ezeket?
Blogolo Blogi 2019.07.11 20:56:53
@steery: "Az egyetlen, amit tehetünk, hogy most azonnal elkezdünk földalatti, zárt kaptárvárosokat építeni"
Vegre egy otlet, raadasul egesz hozzaertonek latszol! Mennyiert asnal ki nekem egy ilyet a telken?
  Kész, vége, meguntam. Elegem van abból, hogy állandóan gondolkodjak mindenféle felesleges dolgokon. Belefáradtam, hogy megpróbáljak megérteni másokat, hogy több forrásból tájékozódjak, hogy érdekeljen embertársaim véleménye, és, hogy ne adj' Isten, értelmesen próbáljak vitatkozni tényeket fel…..
Blogolo Blogi 2019.07.10 19:23:17
@MACISAJT: "Ma Magyarország, bár bőven van mit fejlődnie, egy feljövőben levő stabil ország."
Mar annyira hasitunk, hogy egyenesen Romaniaval, meg Bulgariaval kerultunk pariba. Juheeeee, fideszgyokerek, ezt kizarolag a korlatolt agyatoknak koszonheti az orszag! Beeeeeee.
Bevallom, ritkán vonatozom. Egy időben ingáztam a főváros és Kelet-Magyarország között, de szerencsére már csak alkalomszerűen megyek. Az egyik ilyen alkalom apropóján pedig végül mégis a vasút mellett döntöttem. A régi rossz emlékek megfakultak, gondoltam, adok egy esélyt. Az autó kevésbé…..
Blogolo Blogi 2019.07.10 11:33:00
@nemecsekerno_007: "én már nem írok semmit..."
Ez egy igazan jo otlet, remelem tartani fogod magad hozza.
Blogolo Blogi 2019.07.10 14:39:41
@chrisred: "Csak a miheztartás végett: a főváros vezetése eredetileg új szerelvények beszerzéséről döntött az M3-asnál, de a kormány csak felùjításhoz engedélyezett hitelfelvételt."

Az egesszel csak a fenti hozzaszolasod helytelensegere szerettem volna reflektalni. A mellebeszelesre, ami vegigkiserte az ugyet.
Blogolo Blogi 2019.07.10 17:22:47
@chrisred: "Ha egy darab stadion nem épül az országban, a ruszkik akkor is rárepülnek a hármas metró szerelvénypótlására"
Ez tokeletesen igaz, a hozzaszolasom pedig arrol szolt, hogy ha nem Tarlos fele bologato pincsik lennenek dontesi poziciokban a MAVnal vagy epp Budapest Onkormanyzatanal, akkor hiaba nyomulnanak az oroszok a sufnibol elokapart vagonjaikkal, es talan a polgarok igenyeinek es a XXI. szd technikai-, technologiai szinvonalanak megfelelo szerelvenyekben utazhatnanak az emberek. Sajnos ez a vonat elment, jo magyar szokas szerint ujra elkezdodik a taknyolas, aminek a vege egy korlatozottan mukodokepes megoldas lesz, de legalabb dupla annyiba fog kerulni, mint amibol eredetileg kielegithetoen megoldhato lett volna az egesz problema.
Amikor valaki több évtizednyi külföldi élet után látogat haza Magyarországra, érik meglepetések, még akkor is, ha ezt viszonylag rendszeresen teszi. Így járt ezzel Steve is, aki közel 50 éve él Kanadában (egy korábbi posztját itt olvashatjátok). Alighanem a kultúrsokk kifejezés a legjobb arra, ami…..
Bizarr és egyben drámai események vették kezdetét 2010-től Magyarországon. A korábban európaias, vendégszerető és nem igazán vallásos Magyarországot, - a keresztény hit nevében, és a „Vezérlő Tábornok” iránti hűség jegyében - egy magyarul beszélő, gátlástalan, de fineszes jogi ismeretekkel…..
Blogolo Blogi 2019.07.09 21:15:17
@Éhes ló: "Ha orbán "rosszul menedzsel", akkor ki menedzsel nála jobban?"

Kadar hosszabb ideig volt manager. Jobb volt benne?
 Nem elsősorban a jogállamisági eljárásra koncentrálnak...
Blogolo Blogi 2019.07.09 08:35:05
@Quercus Maximus: "Most meg arról értesülünk, hogy ezt a súlytalan, jelentéktelen embert, aki gyakorlatilag már nincs is, hogy ezt meg kellett venni?"

Ne feledd, hogy a kis gecinek ugyanugy van szavazata a tanacsban, mint azoknak, akik a sajat orszaguk erdekeit kepviselik. Hat ezert az alku. Maskulonben meg kenytelen lenne mindenki azt gondolni Viktorrol, hogy egy koponyegforgato kis senki, aki egyszer kizavarja a migransokat, utanna behivja, egyszer tamogatja Webert aztan tamadja, vegul elutasitja a liberalizmust amert o maga is kuzdott ifjukoraban, majd liberalis felfogasu jeloltet tamogat a bizottsag elere.

El sem tudom kepzelni, hogy epeszu ember hogyan tamogathat egy ilyen lokupecet.
Nincs logikus magyarázat az akadámiai struktúra szétverésére - csak hatalmi, politikai indokok. Senki ne gondolja egyetlen pillanatig sem, hogy ettől jobb lesz az országnak - csak Orbán csicskáinak jut több konc...
Blogolo Blogi 2019.07.08 13:11:46
@6.Lenin: "Most legalább ezt beismerted."

Igen. Gondolom ki tudnad emelni, hogy az osrobbanasos hozzaszolasodnak pontosan mi koze van az "utobbi 30 evben sosem volt meg ilyen jo" allitasodhoz?

Szanalmas ven faszkalap vagy, valoszinuleg a napi Cavington adagod nelkul mar lelegezni sem tudnal eshat neha elmarad par adag - gondolom nyugdijaskent is szanalmas csoro vagy es nincs ra penzed, mert lusta voltal dolgozni, mikor meg kellettel egyaltalan valakinek.
Blogolo Blogi 2019.07.08 13:29:07
@6.Lenin: "1970-től vállalkozó voltam, aztán néhány év külföld, 80-ban visszajöttem, utána is vállalkozó voltam. Néhány év kivételével."

Nyilvan ezek a kepzetek is a Cavington hiany kovetkezmenyei.Vallalkozo. Oszt mit vallalkoztal? Godrot astal ennyi esszel, fideszgyoker?
De visszaterve az eredeti problemara, hogy hianyolod az ertelmes parbeszedet... meg mindig nem kaptam semmifele magyarazatot az osrobbanas es a magyar tarsadalom altalad vizionalt felemelkedese kozotti osszefugges viszonylataban.
Blogolo Blogi 2019.07.08 13:57:27
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: csak "néhány" év kivételével.
Szeretném kérni érzékenyebb lelkű -- esetleg a hozzáértés látszatára is adó -- ismerőseimet, hagyják abba a konzervatívozást Orbánék kapcsán, akik a legjobb esetben is csak etnonacionalistának látszó, hatalommaximalizáló, rosszabb esetben (ténylegesen) a politikát eszközként forgató gátlástalan…..
Blogolo Blogi 2019.07.07 09:03:39
@Csuti Ördögüző: "Tehat a szamokbol latod, hogy az Orban- diktatura 5xos hasznot hozott a kisembereknek a pluralis demokraciahoz kepest"

A volt keleti blokk tobb orszaganak fejlodese egyertelmuen cafolja hazug szavaidat. Ok az elmult evekben sokkal nagyobbat nottek Orban illiberalis rendszere nelkul, mint hazank. A kulonbseg pedig ott van Orbannal, Meszarosnal, Tiborcznal, stb...
Blogolo Blogi 2019.07.07 11:35:37
@Csuti Ördögüző: "Az adossagot viszont Vicc Orbanra Kenni, aki mind3 ciklusaban leszoritotta"

Elvette a mnyp megtakaritasokat. Plusz messze a legtobb tamogatast kapta az EUtol, mint a tobbi tagorszag. Sajnos a novekedesi adatokon ez nem annyira latszik.