Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prince09

0 bejegyzést írt és 228 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csökkent a különbség a Mol Liga három élcsapata között, miután a dunaújvárosiak hazai jégen másodjára is legyőzték a HSC Csíkszeredát, a Miskolc meg simán nyert Újpesten. A Dab.Doclerben kiválóan védett az újonc Timo Lindström, akit nem tehetett próbára a vendégek…..
Klasszikus mesterhármassal vétette észre magát a Laredo Bucks magyar támadója a Rio Grande Valley elleni CHL-meccsen. Másik remek légiósunk, Szélig Viktor is kitett magáért a Brianconban. Kóger csapata közel ötezer néző előtt egygólos hátrányba került, válogatott csatárunk…..
Prince09 2010.10.24 09:50:22
Tart az előszezon a CHL-ben is, második mérkőzésén Kóger Dániel új csapata, a Laredo Bucks péntek este a Rio Grande Valley-t fogadta. Több, mint kétezer néző előtt a 25. percben fiatal válogatott játékosunk találatával kezdődött meg a gólgyártás. A csapat honlapja szerint…..
Prince09 2010.10.09 16:42:32
Az A csoportos világbajnokság idején több KHL-es tranzakciót is végrehajtottak, utána pedig kiosztották a 2009/2010-es szezon legjobb játékosainak járó kitüntetéseket is. A világbajnokság ideje alatt sok cseh játékos igazolt a KHL-be. A múltkor Caslava ment a CSZKA-ba, most a…..
Prince09 2010.05.26 14:56:08
@F. Kapus:

Ezt nem is tudtam Rólad, gratulálok :-)

05/25/2010 Kapus (F) Lada Togliatti HC Slovan Bratislava

forrás:
eliteprospects.com/index.php?status=nationality&nationality=4&name=Slovakia
Az a legfontosabb, hogy jó kapussá váljak, mondta blogunknak válogatottunk fiatal kapusa, aki vasárnap elrepült Lahtiba, hogy a finn első osztályú Pelicansnál bebizonyítsa, érdemes szerződtetni. Hetényi Zoltán kéthetes próbajátékra ment, néhány nappal az indulás előtt…..
Tartoztunk a játékosoknak és az olvasóknak egy szavazással. Eddig minden vb után megkérdeztük, ki volt az aktuális torna legjobbra magyar részről, Ljubljana után azonban elfelejtettük. Ami késik, nem múlik. Az a helyzet, hogy a buta szavazógép nem enged húsznál több…..
A magyar válogatott remek vb-teljesítményt nyújtó kapusa kéthetes próbajátékra utazik a finn élvonalbeli Lahti Pelicanshoz, adták hírül kinti portálok. A 22 éves fiatalember az SM-Liiga patinás csapatánál ennyi idő alatt bizonyíthatja be, hogy megérett a váltásra. A klub…..
Franciaország az Egyesült Államokat, Németország Kanadát fogadta vb-felkészülési mérkőzésen kedden. Mindkét európai csapat vezetést szerzett, de a tengerentúliak csak egy gólt engedélyeztek vendéglátóiknak, a második harmadban fordítottak. Az USA 3-1-re nyert, a fiatal Okposo…..
Prince09 2010.05.05 10:05:29
Prince09 2010.05.05 10:39:20
Alaposan felkavarta a kedélyeket néhány világbajnokság utáni interjú, amelyek alanyai – Ladányi Balázstól Ocskay Gáboron át Szuper Leventéig – érzékeltették vagy konkrétan szóvá tették, nem elégedettek több fiatal jégkorongozó hozzáállásával, fejlődésével,…..
Prince09 2010.05.03 15:20:17
Palkovics és Ladányi tényleg berobbant és említsük meg a többieket is, mert megérdemlik. Tokaji Szélig, Horváth és természetesen ifjabb Ocskay Gábor. De ők mind 1975-76-os korosztály, A Sofron, Kóger, Nagy, Magosi, Galanisz fémjelezte titánok 1988-89-es fiatalok. Ne azt kérdezgessük már, hogy miért nem húzóemberei a válogatottnak (egyébként pedig Kóger és Nagy szerepelt az A csoportos vb-n, tegye fel a kezét az akinek ez sikerült az elmúlt 70 évben), hanem az, hogy az 1975 és 1988 közötti korosztályok hova tüntek. Tisztelet a mindenki elé példaképül állítható és kivételes Kovács Csabának és a Vas testvéreknek, illetve szüleiknek.

Kapusposzton más a helyzet. Évekig nem volt kapusa a magyar válogatottnak, mert Magyarországon a mai napig nincs olyan, hogy kapusedzés. A tehetségek abbahagyták, mert nem éltek meg a jégkorongból, vagy nem fértek be a külföldiek miatt. Aztán jött Szuper Marketing Levi, aki kiválóan felépítette a karrierjét, de valljuk be, hogy egészen mostanáig nem volt igazán számottevő riválisa. (Amennyire én emlékszem: Berényi akivel egyébként feljutottunk stabilan a B csoportba egészen fiatalon abbahagyta, Kiss T., Budai, akit nem kell bemutatni, Sájevics, Szőke, Duschek, Bernei), ha valakit kifelejtettem bocsánat.

Majd most szerencsére van Hetényi, Rajna, Budai, egy U18-as kiskapus, akinek még nem tudom fejből a nevét és van már Jobb, Maklári, Orbán, Hegyi, Erdélyi és még rengetegen...

De hol van a sok 25-32 éves válogatott???
Lehet, hogy fizikailag nem voltak olyan erősek és határozottak a britek, mint vártuk, de taktikailag és fegyelmezettségben magas színvonalon teljesítettek. Jó rajtuk túllenni, és így túllenni, ahogy mi, tehát három ponttal a zsebben. Ladányi Balázs a 2-0-s győzelem után…..
Tokaji Viktor, az egyik legjobb magyar védő számára véget ért a szezon, sajnos biztos, hogy kificamodott és helyrerakott vállával nem léphet jégre a Szlovénia elleni mérkőzésen. Különös egybeesés, hogy ellenfelünk ugyancsak első soros hátsó embere, az amerikai légiós Luka…..
A rendőrség kérésére el kell különíteni a két ország szurkolóit, így nem tudjuk beengedni azokat a magyarokat, akik jegye nem a magyar szektorba szól, mondta blogunknak Matjaz Zargi szlovén főtitkár kedden délután. A szlovén szövetség nem kívánja felmondani a magyar…..
Prince09 2010.04.20 22:27:05
@1VOLÁN: Jöttök valamikor?
És egyébként sziasztok és juhéééj :-)
Prince09 2010.04.20 22:36:30
A szlovén szövetség meghívta Rene Faselt, a nemzetközi jégkorong-szövetség elnökét. Az eredeti menetrend szerint a sportvezető hétfőn érkezett volna Szlovéniába, ám a vulkánkitörés az ő útjának is keresztbetett. A szlovének nem csak a most zajló divízió 1-es torna miatt…..
A szlovén válogatott a magyarhoz hasonlóan pihenéssel töltötte a szabadnapot. A játékosok a tengerpartra utaztak, eközben az edzők Ljubljanában maradtak, és munkával töltötték a hétfőt is, videóztak, elemeztek, gondolkodtak. A lengyelek letaglózottan értékelik a magyaroktól…..
Prince09 2010.04.20 11:06:40
@edudus: Aztán tessék ma szurkolni helyettünk is :-)
Hajtós meccsen általában jó támadójátékkal és végig kiváló védekezéssel megnyerte második mérkőzését a Pannon Hoki Gálán a magyar válogatott. Ladányi nagyon szép gólt ütött, Peterdi Imre rakkolósat, biztatóan alakul a csapat a világbajnokság előtt. Az első harmad…..
Ausztria már a második napon megnyerte a Pannon Hoki Gálán, miután Norvégia 4-1-es legyőzése után Magyarországot is verte 3-2-re. Igyekeztünk, de nem játszottunk igazán jól, igaz, nem is most kell teljes erőből mennünk. Vasárnap Norvégia következik. A meccs előtt Kangyal…..
Prince09 2010.04.11 00:54:37
@M.Lac: Nem is emlékeztem a kalapodra :-)
Gergely Csaba, Orbán Attila és Pozsgai Tamás csütörtök estig volt a magyar válogatott keret tagja, Ted Sator három játékossal csökkentette a létszámot. Kedden folytatódott a válogatott világbajnoki felkészülése, immár az Icecenterben találkozott az egyszer már szűkített…..
Az Eishockey News német hokihetilap megválasztotta a 2009/10-es szezon legjobbjait. A másodosztály legjobb edzőjének a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányát, Pat Cortinát tartották a szakemberek, aki ezzel megismételte előző szezonbeli sikerét. Az EHC München még két…..
Prince09 2010.03.23 15:19:27
A Dab.Docler jutott a bajnoki döntőbe, pedig nem kezdődött jól a mérkőzés a hazaiak számára. Az 5. és a 14. percben egyaránt Gergely Csaba szerzett gólt, a 2-0-s előnyt egészen a 36. percig tartotta a budapesti csapat. A második harmad hajrájában aztán kétszer is villant a…..
A magyar válogatottnak nemcsak a szövetségi, hanem a csapatkapitánya is új lesz ezentúl. Korábban megírtuk, a döntést jövő héten hozza meg Ted Sator és teamje. Olvasóink közül már többen tippeltek kommentjeikben, most mindenkinek lehetőséget adunk arra, hogy egy kattintással…..
Prince09 2009.10.30 00:06:47
Az aranyérmes vezetőedző után rögtön az ezüstérmes következik. Pék György, az UTE trénere hosszú utat járt be csapatával augusztustól márciusig. Eközben a lehető legtöbbet hozta ki a fiúkból. De merre érdemes tovább haladniuk, és mi lenne a legjobb a magyar hokinak? Ezekről…..
Prince09 2009.03.24 21:08:15
@quitz: Szerintem a Volánt (szponzorokat) a Mol-Liga nem nagyon érdekelné, a Volán mindig Magyar Bajnok szeretne lenni és jó DAB, UTE, stb. ellen játszani. A MOL-liga akkor jöhetne szóba, ilyen formában, ha nincs EBEL.