Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exon54

3 bejegyzést írt és 176 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elúszott az Antoine Fuqua-féle 24-mozifilm terve, de a terroristaevő Jack Bauert csak visszahozná a Fox a képernyőre egy limitáld epizódos, csonka évad erejéig, írja a Movieweb sorozatügyi kistestvére, a TV Web. Kiefer Sutherland természetesen hülye, ha nem vállalja be, Howard Gordon…..
exon54 2013.05.13 16:41:53
A Civil Rádió és a Neston nevű, eddig csak a neten hallgatható rádió megállapodása szerint a Neston adásai május 27-től reggel 7 és 12 óra között a Civil Rádióban is hallgathatóak lesznek hétköznaponként - értesült a Kreatív Online. A Neston, ahol Baló Györgynek…..
exon54 2013.05.13 12:23:15
Jó lesz ez a záró évad, bár től sok azért nem derül ki a videókból. ..
exon54 2013.05.02 15:32:28
Az ...oszt jónapot! tumblin lelte Szily kolléga ezt a nagyszerű képet, ami megmagyarázza a köztévé új logócsaládjának születését. ..
És ezt pólóra nyomtatva is be lehet szerzni, itt. ..
Elképesztő sikere lett az RTL Klub új vetélkedőjének, az 1 perc és nyersz!-nek. A múlt héten a Top10 legnépszerűbb műsorból öt helyet - azaz a vetélkedő minden egyes adása - vitt el mind 18-49-ben, mind pedig a teljes népesség körében. A legnézettebb a múlt keddi adás volt,…..
A Blog.hu stabilan tartja első helyét a haza site-ok között. A gemius/Ipsos Audience legfrissebb, májusi adatbázisa szerint a 15 évnél idősebb, belföldi internetezők körében közel 2,3 milliós (51%-os) elérésével továbbra is Blog.hu a legnagyobb hazai oldal. Ahogyan korábban…..
A Kreatív utánajárt annak, hogy most akkor a Vodafone titkos reklámkampánya a telekommunikációs cég reklámjai alapján apokalipszist ígérő videó, vagy egy unatkozó reklámszakember viccelt, esetleg egy névtelen összeesküvés-hívő rémálma csak a Youtube-on tizenegy, végtelen…..
Történelmi pillanat volt, amikor tegnap este elindult Magyarországon is az iTunes Music Store. Emlékszem, hogy az Apple még alig volt látható nálunk, és Emanuele Massimo vezette az akkor még HDSys néven futó Apcomot, amikor az újságírók már minden sajtóeseményen azt…..
exon54 2011.09.29 08:20:11
A múlt héten a VV5 nyerte a tévés valóságshow-versenyt, persze ez nem nagy meglepetés, de azért nézzük a számokat. A szeptember 16-i beszavazóshow-val induló Összeesküvők első heti eseményeit átlagosan háromszázezer 18-49 év közötti néző követte figyelemmel.Ez hétfő és…..
Az Apple kiküldte meghívóit az eseményre, amin várhatóan bejelentik az iPhone 5-öt: Ahogy az a fotón is látszik, a show október negyedikén lesz, kaliforniai idő szerint délelőtt tízkor, és ha már mindegyik ikonnak jelentősége van, fogadjuk el, hogy az amúgy változatlan Google…..
Valaki szólhatna a Nemzeti Sportnak, hogy talán nem ártana a szerkesztőségnek egységes álláspontot kialakítania a viták erőszakos lerendezésének kérdéséről. Hogy most elítélik, vagy nem. Lehetne egy táblázat, két oszlop: a lefejelés az nem OK, de a sörösüveggel fejbe verés…..
A dolgozó állampolgárok nagy része csak Matolcsy bejelentése után tudta meg, milyen sok eltitkolt jövedelme van. "Ez nagyon jó hír, eddig azt hittem, csak minimálbért keresek, de most a járulékok alapján kiderült, hogy tulajdonképpen annak a másfélszeresét. Nagyon boldog…..
Na, erre a hírre sem számítottam így hétfő reggel. Elindult a magyar Apple online üzlete, hivatalosan, az Apple.com/hu oldalon most már gyakorlatilag az angol nyelvű oldal minden elemét láthatjuk. Vagyis ott az Áruház gomb is, amit megnyomva válogathatunk a termékek között,…..
exon54 2011.09.19 09:00:40
A vak zenész Los Angelesben lépett fel, ahol a színpadon a közönség előtt lerótta tiszteletét Steve Jobs előtt.Az ő cége vállalta, hogy a technológiát elérhetővé teszi mindenki számára. A törődés és a világ előremozdításának szellemében, Steve Jobs.Még hozzátette,…..
Megjelent ugye a Thunderbolt a Macek oldalán, az én Airemen is, és mivel az eladósorba került Mac minim mellé vett monitor felszabadult, kipróbáltam, akarom-e otthon külső monitorra kötni a kicsikét.Annyi előkészületet azért igényelt a dolog, hogy vásároltam egy DVI - Mini Display…..
A volt miniszterelnök megpróbálja az általános iskolákban és az óvodákban elmagyarázni, miért rossz az, ha valaki miniszterelnök. Gyurcsány saját bevallása szerint nem azért indult az országjáró túrára, hogy esetleges büntetése kisebb legyen - hiszen, mint mondja, alapvetően…..
exon54 2011.09.16 09:31:49
Eddig ugye a Samsung szállította az Apple-nek az A4 és A5 SoC-eket, de a két cég jelenleg pont a mobileszközök miatt rúgta össze a port a bíróságon, vagyis az Apple-nek sem érdeke, hogy a koreai céghez továbbra is annyi szállal kötődjön, mint eddig, vagy hogy rábízza a…..
Sikeres európai szabadalmi perei után az Apple Magyarországra is lesújt. Miután a Samsunggal szemben dizájn-kérdésben pert nyert, az Apple tovább folytatja per-hadjáratát: szerda reggel védjegypert indított az Alma együttes ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. A keresetben…..
"Beköltözős bulinak indult a dolog, és úgy tűnt, hogy András is akarta. Sőt, még ő kezdeményezett" - hozta fel védelmében Damu Roland.A fegyőrök egybehangzó állítása szerint a welcome-buliként meghirdetett Zalatnay-emlékest jó hangulatban telt, a két színész…..
exon54 2011.09.14 10:17:14
Az Appleinsider többé-kevésbé biztosra veszi, hogy a most kiszivárgott információkban már nyugodtan bízhatunk: azokra biztosan lehet számítani a következő hetekben. Hogy nyomatékot adjon a híreknek, még a Breaking-taget is odatette a címek mellé, lássuk, mit találtak ennyire…..
Az egyik legnépszerűbb amerikai tévés showman nem először poénkodik az Apple dolgain, most a megint elvesztett prototípust sikerült kiröhögni: ..
exon54 2011.09.10 09:39:50
exon54 2011.09.02 08:35:09
A 9GAG-en jelent meg az a napirend, amit lefordítottam magyarra, hogy az önfeledt nevetés mellett lehessen szidni a rossz angolomat is. Hatalmas köszönet Pounderstibbons-nak a találatért:..
Steve Jobs biológiai apja a közelmúltban reményét fejezte ki, hogy egy nap újra láthatja rég elvesztett fiát, akárcsak egy kávé erejéig, de kijelentette azt is, hogy Jobsnak kell megtennie az első lépést. A nyolcvanéves szíriai emigráns John Jandali Abdulfattah-hal a New York…..