Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matfo

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Egészen kellemes, enyhe idő volt. Anya mondta, hogy nosza hajrá, menjünk le egy negyed órára cicizés után. Felöltöztettük rétegesen, de figyeltünk, hogy ne vigyük túlzásba.  Nagyon jó kis babakocsit vettünk. Végül új mellett döntöttünk, de nem bántuk meg. Egészen jól néz ki, de ami…..
Sziasztok! Az autónkkal kapcsolatban komoly hibát vétettem L születése előtt. Meg voltam győződve arról, hogy a 2001-es Toyota Corollánk (akkor volt váltás, de a mienk még a régebbi, lásd a képet lejjebb) megfelel a célra, mert többek között van benne ISOFIX. Akkor derült ki a tévedésem, amikor…..
Sziasztok! A napokban elhagytuk a 2. hetet is, épen és egészségesen.  Köldökcsonkja még mindig nem esett le, de már nagyon mozog. Körülötte a nedvességet felitatjuk és kevéske alkohollal is lekezeljük. Szerintem pár nap és lepottyan, hacsak L nem rúgja meg Anya kezét miközben kezeli! ;) Szépen…..
Sziasztok! Az első éjszaka izgalmakkal teli volt. Nagyjából arra számítottunk, hogy az lesz ami a kórházban volt: eszik-alszik.  Nem, nem ez történt.  Hiába pár napos a pici, azért le kell szögezni, hogy ők is érzékelik a változásokat. Pl. a kellemes 32 fokos meleg kórházból kiviszed a hidegbe.…..
Matfo 2019.01.26 20:08:31
@kmera:
Szia! Köszönöm a hozzászólást! Nagyon örülök, hogy többen is megosztjátok a tapasztalataitokat, ez is egy fontos része ennek a blognak. Bárki idetéved tanácsért, akkor találjon bőven! :) Nem utolsó sorban nekünk is nagyon jó! ;) Igyekszünk mi is az igény szerinti szoptatást tartani, cumit eddig csak akkor kapott, amikor biztosan sokat evett. Sírásnál a szokásos chech list után kapta eddig, de nem nagyon van oda érte, kb 10-15 perc után kiköpi. Megnézzük a honlapot, köszönjük a tippet! Viszont kívánunk minden jót! :)
Sziasztok! Kicsivel több, mint 3 évvel ezelőtt hazahoztuk a kis M-et, a francia bulldogot. Előtte sokat gondolkodtunk, hogy belefér-e az életünkbe, tudunk-e a vele foglalkozni, egyáltalán készen vagyunk-e másik életért felelni.  Kutyatartásban és nevelésben eléggé következetesek vagyunk. Vannak…..
Sziasztok! Korábban említettem már, hogy voltak problémák a drágán megvett légzésfigyelővel.  Korábbi bejegyzésemből: Vettünk hiperszuper légzésfigyelős bébiőrt. A légzésfigyelők általában 20 mp után riasztanak. A mi gépünknek van egy olyan plusz funkciója, hogy 15 mp után csippant egyet, aztán…..
Sziasztok! A szülést követő 3 nap nálunk nem volt könnyű. Korábban kifejtettem, hogy Anya nem nagyon volt kórházban, nehezen viselte az egészet. Szoba: kis szoba, 3 ágy egymás mellett, az ágyak előtt középen egy pelenkázó-alkalmatosság és fürdő. Nem vártunk luxus körülményeket, nem is volt az,…..
Sziasztok! Fiatal apuka vagyok, egy gyönyörű kislányom van. Gondoltam leírom tapasztalataimat, hátha szülőtársaimnak tudok segíteni azzal, ha megismerik a történetünket.  A kislányom 2019. január elején született császármetszéssel. Valamiért úgy döntött fejjel felfelé és popsival lefelé szebb az…..