Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ugyanmár

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Az a szép zöld gyep 2007.01.22 08:00:00
Ebben a ciklusban – tételezzük most fel, hogy nem lesz időközben kormányváltás – Gyurcsány Ferenc és érdekköre alighanem kénytelen lesz meglépni a marihuána és származékai legalizálását. Tudom, hogy ez elvileg az SZDSZ témája lenne, klasszikus liberális toposz. De…..
w Bádogember szerenádja 2007.01.09 05:37:00
Hát nézd, édes öregem, Janikám. Dzsoni. Merhogy nyilván tegeződünk is, ha már a Szuláksóban elsírtad nekem a szerelmi szálat, meg azt, ahogy a csámpát legyőzted. Fonák egy figura vagy te, hallod. Részemről elnézegetnélek még egy darabig a magyar politikában, ugyanis ott…..
w Tavaszi álom 2007.01.15 13:43:00
Nem csak az MSZP népszerűsége esik, hanem a pártoké általában - védekezik Lendvai Ildikó. A tromfból az hallatszik ki, hogy nincs miért aggódni, a politika egészében ciki, ezen belül ők csak egy picit jobban. A helyében ettõl nem nyugodnék meg. ..
Indexen megjelent a Faszrajongó rövidebbre szerkesztett változata: A nőnek genetikailag sorsa, hogy alárendelje magát a férfinak, állítja Bakos Zoltán A helyes asszonytartás című könyvében, ami azonban mégis a péniszről szól: a szerző csak bámulja az égbemeredő hímtagot,…..
Bizonyára nem csak engem érdekel, hogy vannak-e Magyarországon úgynevezett konzervatívok. Tehát hogy a Mikola-Orbán-Semjén-féle, a szociális demagógia és a vallási téboly közé feszített függőszínpad mellett létezik-e hazánkban egyáltalán az a politikai-filozófiai áramlat,…..
w Megint jönnek, rotyogtatnak 2007.01.08 08:00:00
Rakják már a pokol tüzét, fortyog a végítélet, huj-huj. Sok példányban, különböző variánsokban kaptam meg ezt a levelet; egyes polgártársak imákkal, mások válogatott - és súlyosan keresztényietlen - szitkokkal egészítették ki. A felháborodás tárgya az Isten fasza, illetve…..
w A mélység titka 2007.01.05 16:30:00
Ma este nyolckor az m2 leadja Leni Riefenstahl kitűnő filmjét, a Mélytengeri hangulatokat. Leni Riefenstahlt nem óceáni búvárfilmesként ismerjük, hanem mint Hitler doku-propagandistáját. A doku-propaganda címerállata a mi korunkban Michael Moore, ez az igénytelen, hazug és primitív…..
w Naplopók és burzsoák 2007.01.05 12:00:00
Vagyonvizsgálat, hurrá! Na és a szőlőbányát miből vetted, nagyszájú gyerek? A pártba férkőzött köztörvényes elemek elleni küzdelemről.    ..
w Sálom, mein Führer! 2007.01.03 08:00:00
Ahmadinezsád minden bizonnyal úgy gondolja, a holokauszt környékén kell megmarkolni a zsidók tökét. Az iráni elnök azt hiszi, a nyugati világ azért szimpatizál a zsidókkal - és nem például vele -, mert szegényeket ki akarták irtani. Ezért aztán egymást követik a holokausztot…..