Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fluorid

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrégiben az egyik csodálatos diétámhoz jött egy komment, hogy agyatlan lufi vagyok, mert mi body-sok csak felfújt puhányok vagyunk. Az egész csak átverés, mert erő meg sehol. Meg egyébként az egész banda puhány, és akkor már a poweresekről ne is beszéljünk, mert az a…..
fluorid 2015.02.06 10:41:41
Amennyire visszataszítóak a pocakos-kopasz-nagydarab-kokszos-fukszos jelenségek, ugyanannyira szánalmasak a kisebbségi komplexussal bíró kritizálók.

Ők azok, akik mindenáron bizonyítani akarnak, mert úgy érzik szükségük van rá. Más sporttal hasonlítgatják össze, hogy alátámasszák mindezt, aminél nagyobb hülyeséget nem lehet elkövetni a témában. Aki biciklis jó kézilabdás lenne? Aki tornában jó, az focizni is jól tud majd? Aki úszik, az biztos jó távolugrásban? Az eddig felsoroltak lenyomnának ketrecharcban egy mma-st?

Különbséget kell tenni a profi és az amatőr testépítés között. Sőt, különbséget kell tenni a tetsépítők és a testépítő edzéseket végzők között is. Mindnek meg van a maga értelme, és a maga előnyei. Pont ezen előnyök miatt érzik sokan úgy, hogy bizonyítani kell, ők tulajdonképpen mégiscsak jobbak mint a testépítők (még azok is, akiknek a sport csak a gép előtt hokizás).

Profi szinten egyébként semmilyen sport sem egészséges. 90-es évek egyik nagy focista klasszisa, Batistuta például lába amputálását kérte az orvosoktól, mert nem bírta elviselni a fájdalmat a bokájában, amit érzett a pályafutása végeztével. Ágyba vizelt, mert nem volt ereje kimenni wc-re. A különböző kontakt sportok, joghoki, küzdősportok, rugby punch-drunk szindrómájára is gyakoriak a példák. Ez úgyanúgy benne van, mint mondjuk Ronnie Coleman csípőprotézise.
Dopping meg minden sportban jelen van, ezt kár vitatni. Elég pl. megnézni a jamaicai Yohan Blake sprinter képet, aki 20 évesen rendelkezett akkora izomtömeggel, mint egy 35-40 éves naturál testépítő 20 éves edzőmúlttal, vagy a tour de france résztvevők ipari mennyiségű EPO használatát. Még sem gondolhatja senki, hogy ha kijársz futni, esetleg biciklizni, az egészségtelen lenne. Főleg azt nem, hogy ha az évek múltán, kemény munkával eléred, hogy kicsit is jobb vagy benne, mint az átlag, akkor nyilván növekedési hormont vagy EPO-t is toltál.
A legnézettebb youtube videók listáját a zenei klipek uralják: Psy, Justin Bieber, Jennifer Lopez és Eminem mellé csupán egyetlen egyéb kategóriájú videó került. A "Charlie Bit My Finger"-nek sikerült az első 10 közé bejutnia úgy, hogy egy fia dallam sincs a…..
Amin sajnos Megadeth nem lesz, mert az együttes lemondta a legtöbb júniusi koncertjét. A Limp Bizkit viszont jön, akik úgy látszik a hat éves szünet után már végleg beindultak, és hamarosan újabb albumot hoznak ki Stampede Of The Disco Elephants címmel, előttük pedig fellép Rob…..
Fotó: KZ Kibérelni valószínűleg csilliárdokért lehetne, ha lehetne egyáltalán, viszont bekuckózni be lehet ide is ingyen és bérmentve (bár felteszem az ilyen helyek is fel vannak osztva a hajléktalanok közt, nem feküdhet akárki akárhova). Mármint ide: Bányászlány képe…..
fluorid 2014.05.06 15:20:53
@Tomi from Space: milyen kis lelkiismeretes vagy. Fogadd be őket otthonra, pont elférnek a kanapén a nappaliban.
Az olasz játékos előbb egy látványos eséssel átverte a bírót, majd magába szállt és bűnbánóan égbe emelte a megítélt tizenegyest. (Ennyit az olasz focistákkal kapcsolatos sztereotípiákról.) A fájdalmasan ritka jelenet az Olasz Amatőr Kupában játszódott le, az US…..
2011-ben a kis Europeum mellett csak egy bevásárlóközpont nyílt meg Budapesten: a KÖKI. Utóbbi október 14-én nyitotta meg kapuit. A Civertan.hu légifotói az építkezésről A KÖKI Terminál megépítése előtt elbontották a Kővári György tervezte régi végállomás épületet…..
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
fluorid 2010.05.08 17:35:59
@favicc: hajrá :) Csak ne igyál vezetés közben, és beszélj Liluval, hátha tud neked kokót szerezni a műsorhoz :)
fluorid 2010.05.08 17:37:32
@fakarikú: Ez így van!! Csak nem mindegy, h mennyit teszel ki egy-egy mondat végére!!!!!!!!!!!!!44 nem igaz? :)
fluorid 2010.05.08 17:38:13
@MEGAFON: na szevasz. belazultál a végére :D
From: ballala56@imail.hu Date: 2010/02/16 Subject: Sharkbusiness (Üzlet cápáknak) To: Hegedűs Dezső   Szervusz Dezsőkém!   Balla Alajos vagyok, a Kiadótól. Talán emlékszel, rendszergazdája voltam a Maros utcai irodának, aztán - mivel tanult szakmám meteorológus -…..
fluorid 2010.03.03 13:42:22
@gixeres: te fogyatekos vagy :)
Orbán Viktor egy vidéki lakossági fórumon kijelentette, hogy amennyiben pártja kormányra kerül, legalizálja az otthoni pálinkafőzést. Ezzel gyakorlatilag elkötelezte magát a messze legtöbb közegészségügyi és társadalmi ártalommal járó drog szabályozásának liberalizációja mellett. Alapvetően lehetne…..
fluorid 2010.02.19 16:25:16
Legutóbb azt hittem, az utolsó bőrt húzom le szegény Léderer Ákos kommentátorról, akit szakmaiság miatt meszelt el munkaadója egy jégkorong-közvetítés után, de muszáj volt meggondolnom magamat. A Magyar Sportújságírók Szövetsége ugyanis néhány hét spéttel úgy döntött,…..
w A gyermekkor vége 2010.02.03 06:30:00
Kedves magyar radikálisok! Látom, sokan eltévedtek a hülyeség erdejében, és esetleg mellényúlnak, aztán meg jönne a sírás a nem ilyen lóról. Hadd segítsek. A valódi nácikkal meg a fasisztákkal nem foglalkozom, ők igazolatlan órával kimehetnek. Azoknak a fejével akarok…..
Modorosblog Az Excelguru 2009.12.08 07:00:00
  -Nos hát kérem szépen, a legmélyebb tisztelettel köszöntök minden kedves egybegyűltet a mai, haladó Excel-tréningen. Rengeteg ismerős arcot látok, de hát ha valaki mégsem ismerne: Wichshund Máté vagyok, a Bitumex megbízottan önkéntes mindentudó Excelguruja és…..
 A Fővárosi Bíróság elsőfokú ítélete szerint nyilvánosságra kell hozni a rektori fizetéseket...
fluorid 2009.11.19 21:30:08
@Emerik: nem zarom ki, h igy van nemely esetben, de ne altalanosits. Embere valogatja. Az viszont biztos, h egyszeru hatalomvagy keves hozza. Lehet, h videki nevesincs foiskolaknal mas a helyzet, de komoly egyetemeknel, foiskolaknal kizartnak tartom, hogy koklerekbol valogassanak rektort.
Egyebkent ezek a mubalhek parasztvakitasnak jok kb. Legyenek minimalberen, vegyek el a szolgalati autot az osszestol. Jobb lesz barkinek is? Ezek orszagos szinten apro penzek, nem ezert csorok a pedagogusok (es sokan masok), hanem a gazdasagi inaktivok evente ezermilliardokat felelo tomege miatt.
fluorid 2009.11.20 00:09:41
@united skates: ez sem torvenyszeru. Nekem tobb volt evfolyamtarsam maradt azert anno, mert ezt akarta csinalni. Ha mindenki maradni akart volna, nekik akkor is lett volna hely.. Alighanem nem ok az egyeduliek. Aki meg jobb hianyaban marad, az nem fogja sokaig huzni.
Tegnap rajtolt a Bajnokok Ligája a Tv2-n, a csatorna még Gundel Takács Gábort is visszahívta a közszolgálat szarvától erre az alkalomra. De az első próbálkozás elég elkeserítő, a Celtic-Arsenal meccset ugyanis annyian nézték, mint egy kiadósabb adásszünetet, vagy legfeljebb,…..
Folytatódik a Real Madrid nyári nagybevásárlása. A hajlott kora ellenére tetterős Florentino Perez elnök, aki immáron nyolcadik alkalommal került vissza a futballvilág talán legnagyobb presztízsű és múltú, de az elmúlt években a nagy elődökhöz méltatlan teljesítményt…..
fluorid 2009.08.05 21:34:56
Kissé megelégelve az állandó csúsztatást (mi ugyanis a legritkább esetben "rasszistázunk" vagy "nácizunk", és olyankor is csak nagyon nyomós indokkal), úgy gondoltam, ideje tételesen elemezni a Jobbik EP-választási programjának cigánykérdésre vonatkozó…..