Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Semper Augustus

9 bejegyzést írt és 203 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a bejegyzés már elköltözött az új otthonába, itt található meg: https://viktorjava.com/hogyan-megy-konnyebben-a-programozas-tanulas-online-modon/..
Puzsér Róbert főpolgármester-jelöltté válása némileg felkavarta az állóvizet az ellenzéki oldalon...
Semper Augustus 2018.10.31 16:59:21
@Haloperidol: Milyen politikai teljesítményt tud felmutatni a Fidesz? Az illegális hálózatépítésüket és listázásukat? Mindenki elhallgattatását vagy ellehetetlenítését a sajtó eszközével, vagy ha máshogy nem megy, megvesztegetését? A teljes gazdaság bekebelezését és ezáltal mindenkit függővé tenni? Ugyan már.

Teljesítmény az lenne, ha fejlesztenék az országot, de itt minden rohad szét. Nincs egyetlen sikertörténetük sem politikai értelemben. Még a focit se sikerült rendbe tenni! :)
Semper Augustus 2018.11.01 09:34:54
@Hari Seldon 2: Az a baj vele, hogy belülről még nem látott minisztériumot és hogy bár ellenzékinek mondja magát az LMP, aki támogatja, egyáltalán nem az.
A negatív sajtókampány(Magyar Idők) miatt teltházzal megy a Billiy Elliot? Lehet. És megérdemlik a darab rosszakarói. De ennél fontosabb, hogy a melegpropagandáról szóló vita hevében efelejtődhet egy apró részlet az előadás kapcsán: maga a történet. A Bozótharc  ezért nyílt levéllel fordult a…..
Az Európa Tanács emberi jogi biztosa, Dunja Mijatović közleménye szerint ha a T/333-as törvényt elfogadják, az alapján a magyar hatóságok és a kormány újabb önkényes módokon korlátozhatják majd a civilszervezetek nélkülözhetetlen tevékenységét és ezzel alapvető szolgáltatásoktól foszthatják meg a…..
Semper Augustus 2018.06.03 19:56:47
@Kovacs Nocraft Jozsefne: A wikipedia-t bárki szerkesztheti.

"A vízadás neked már szervezés? Menj elmeorvoshoz." - nekem nem, de a hatóságnak az lesz, ha azt akarja.
Semper Augustus 2018.06.03 20:04:58
@Kovacs Nocraft Jozsefne: :)) Jó éjt.
Semper Augustus 2018.06.03 20:06:44
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Csak azt mondom, hogy olvass bele, nem elfogult. Tényleg megyek már. Jó éjt.
 Az utóbbi időben sokat autózom a fővárosban. A nyugodt vezetők közé tartozom, régen rájöttem már, hogy ha idegeskedem, ordibálok, bemutatok más sofőröknek nem érek előbb célba. Sőt akkor sem érek hamarabb oda, ha tolakodok. Az elmúlt évek belvárosi közlekedési…..
Itt a teljes belépőszint az új sorozatból, áttekintjük a választékot...
          Kicsit megbolondult Karácsony Gergely az MSZP-Párbeszéd közös lista (höhö) miniszterelnök-jelöltje. Ami nem baj, szavaztam én már kicsitbolondokra az életemben, semmi problémám nincs a kicsitbolond emberekkel, amíg nem kezdenek bökdösni az ujjukkal, és egyelőre nem látszik, hogy Karácsony…..
Lelkes kolléga már nem ma kezdte a szakmát, amikor unalmas rendszergazdai életébe becsapódott egy új feladat. Mint minden magára valamit is adó cégnél, ennél is voltak olyan szakmai zsenik, akik bár segítőkészek és szerények voltak, soha nem értette senki, hogy miről is beszélnek valójában. Csak…..
A Xiaomi termékektől mindig mindenki hanyatt vágja magát és ár/érték arányról fecseg gyakorlatilag már azelőtt, hogy kézbe venné a készülékét. Jelen cikk bár nem új készülékükről szól, annál inkább fájó, mennyire rávilágít arra, hogy a Xiaomi is tud messze nem tökéletes rendszert készíteni. Egy…..
Rascasse F1 Blog Red Bullshit 2016.05.05 20:56:58
Ami Daniil Kvyattal ma történt, aljas, undorító és világbajnok, hovatovább profi csapattól méltatlan húzás volt. A vak is láthatja, hogy a mai sztorinak a lehető legkevesebb köze van magához az alanyhoz. Csapata, mit csapata, nevelőegyesülete már nem először bizonyítja, hogy bárkit lecserél, akinél…..
Deansdale Nemi szerepek 2016.03.09 19:12:19
A feminista nők többsége szerint a maradi (hegemón patriarcha ésatöbbi) férfiak nem tudják feldolgozni a nemi szerepek változását. Aztán ugyanezek a nők megfordulnak, és azt kezdik kérdezgetni, hogy hová lettek az igazi férfiak, merthogy nekik olyan példány kellene, amilyen a 100 évvel ezelőtti…..
Kezdem a lényeggel: a Duna TV Oscar-közvetítése, pontosabban az, ahogy a stúdióban megbeszélte a három műsorvezető azt, ami történt, ami várható, és úgy általában, hogy mi zajlik, az rendben volt. Lehet, hogy azért mondom, mert eredeti nyelven néztem, úgyhogy nem tudom milyen volt a szinkrontolmács…..
Ha a mai események után bárkit megkérdeznének, hogy kik tolongtak a Nemzeti Választási Irodába reggel: kopaszok. Most hogy kik ezek a kopaszok, meg úgy általában mit akartak, az nem ide tartozik, viszont elég nehéz volt letagadni, hogy volt egy pont, amikor úgy nézett ki a folyosó, mint a…..
Semper Augustus 2016.02.23 20:52:39
@Gabor Jeges: vagy nem lesz tévéadás kedden. :)
Az alábbi fordítása egy cikknek, ami a New York Times 2016 február 7-i vasárnapi kiadásában jelent meg. A szerző Steven Erlanger, jelenleg, a Londoni NYT Iroda vezetője, ezt megelőzőleg, a Jeruzsálemi iroda vezetője volt. Jeruzsálem. A cionizmus sosem volt békés ideológia. A zsidó nép visszatérése…..
Semper Augustus 2016.02.10 08:48:11
@ZorróAszter: Én itt hagytam abba:
"még több bibliai földet igyekeznek" - ez mi? A tájékozottság teljes hiánya.
Miért fél a magyar miniszterelnök a fiataloktól? Ez a legfontosabb kérdés azt követően, hogy immár másodszorra bizonyította be a hazai fiatalok kritikus tömege, hogy képes meghátrálásra kényszeríteni a nevüket viselő kormánypártot.   A mai huszonévesek jelentős része soha…..
Mármint Mezei Dániel „sportriportert”, hiszen mint embert nem ismerem, és számomra nem is érdekes, hogy civilben milyen. Lehet, hogy kiváló, derék férfiú, de bevallom, ilyen szar kommentátort még életemben nem pipáltam. A magyar felhozatal amúgy is eléggé hullámzó, mindenkinek…..
Semper Augustus 2014.06.20 08:55:47
@bloggerman77: Alonso spanyolul Álonszo lenne, Massa meg nem spanyol nyelvterületről való, hanem portugál. Más megjegyzésem nincs.

Mezeiben az volt a legidegesítőbb, amikor rendre eltévesztette a versenyzőket. Kb. egyet sem tudott eltalálni.
Ákos – 2084(FalconMedia) Az egész úgy kezdődött, hogy egyszer csak azon kaptam magam: azt elmúlt hónapokban határozott kíváncsiság érlelődött bennem Ákos új albuma iránt. Azzal tisztában voltam, hogy 2012-ben éppen tőle várni egy zeneileg igazán izgalmas lemezt meglehetősen…..
Egészen felháborító az a szakmaiatlanság, amellyel a magyar média kezeli az egyik legfontosabb gazdasági kérdést, tudniillik, hogy mekkora volt az államháztartás hiánya 2011-ben. Az egy dolog, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium történelmi sikerként állítja be a 4,3%-os GDP…..
Semper Augustus 2012.04.07 09:07:35
Semper Augustus 2012.04.07 09:19:31
@Blogger Géza: ja, ok, azt hittem, ez a normál éves áfa kifizetés. Köszi.
 CAUTION! Ez nem újságcikk -tehát senki ne a szokott módon, az eljén és a végén keresse a lényeget [avagy a provokációt] a gyorsolvasás kötelező nagyátlójában még valami érdekessel. Az, hogy kiajánlós, nem tükrözi a jobbsorsra édemes szerkesztőség [az ügyeletes…..
Ilary Blasi Mészölyék helyett inkább a strandra szavazott. Megértjük. Férjét is.           A Totti família Sabaudiában tölti nyaralását, és a szépséges Ilary még akkor is ott van, amikor Francesco éppen edzőtáborozik, vagy a…..
 Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Tisztelt Mt! Elég régen olvaslak benneteket, most…..
Bekapcsoltam vasárnap este a tévét, erre futam helyett egy négyórás időjárás-jelentést láttam Kanadából. Meg azt, hogy Hamilton megint lerombolta magát.     A derék brit ezúttal a pályán tette mindezt, nem úgy mint az elmúlt hetekben, amikor nyilatkozatai sikerültek…..
Pippa Middleton hátsója jött, látott és győzött. Több mint egy hónapja tart a diadalmenete, és ha elég ügyesen játssza ki a lapjait, tíz év múlva ugyanúgy dekádot ünnepelhet, mint Paris Hilton a szexvideójáét a napokban (CNN talkshow keretében, eskü. Mrs Hilton külön…..
 A gazdaságpolitika, de különösen annak a költségvetési folyamatokat szabályozó része, lényegében hazánk uniós csatlakozása óta kényszerpályán halad. 2004 május 1. óta elvileg minden kormány intézkedései a maastrichti kritériumok teljesítését, azaz a GDP 60…..
addict Belül biztonságosabb? 2011.05.08 10:00:00
A Land Rover reklámok – különösen a printek – mindig is közel álltak a szívemhez, hiszen annyira egyszerűen, mégis sokoldalúan közvetítik a márkaüzenetet, hogy újra és újra meg tudok lepődni.  Az elmúlt években leginkább a városból elvágyódó, kalandra éhes…..
Semper Augustus 2011.05.09 09:02:53