Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K. Baldrick

0 bejegyzést írt és 482 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A blog történetének ELSŐ verses szakítós sztorija, egyszerűen hihetetlen. Köszönöm. Sziasztok! Szakíts ha bírsz? Hát én úgy tűnik nem tudok..... hiába nem vagyunk már együtt. Még leírni se igazán ami történt, csak egy versre futotta (bár ebbe minden benne van), pedig…..
 A metálkorszak teljesen összezavarja a fiatal lányok fejét, nincs mese. De ez a véres rózsa a postaládában, az súlyos. Kedves Szakítós! :-)))))) Már kezdetek óta olvasom a blogot de még sosem mertem kommentelni, mert egy ilyen beszari csaj vagyok! De most.... most egyből a…..
Végre a minden fontos kérdést bátran feltevő olvasó. Sziasztok! Természetesen nekem is van történetem, hisz kinek nincs? Én egy 21 éves nő vagyok. Volt egy párom, 24 éves, egy nagyon rendes embernek ismertem meg... Boldogok voltunk, úton a baba, tervezzük az esküvőt, készül a…..
Megkértem, hogy fejezzük be ezt a felesleges utállak téged dolgot, egy, a haverok miatt, kettő, mert ez így értelmetlen, három, nagy értékű akváriumos cuccokat hagytam ott nála, nem is akartam, akarom elhozni, mert valószínű, hogy lelépek külföldre, de szeretnék időnként…..
A válasza egy "persze" volt, na meg  egy akkora, de akkora pofon, hogy a falnak estem, nem láttam semmit másodpercekig és meg is állt minden körülöttem.    A kép innen   Kedves Olvasok, és egymást megértők! Nos, a történetem nem bonyolult. De érdemesnek…..
Ha valaki Dunapartra, sörre és hekkre vágyik, csak a Rómaira mehet? Távolról sem. Van fővárosunknak több méltatlanul lepukkant, de még mindig hangulatos üdülőterülete, az egyik legismertebb a XIII. és a IV. kerületek között "igazságosan" kettéosztott…..
A lány most végez szintén ezen az egyetemen.  Voltak beszélgetéseink, sétáink, sms-ek, emailezgetések de más nem. Azért nem jutottunk tovább mivel mikor hívtam mindíg az éppen aktuális vizsgákra készülődött. Sziasztok!Régóta olvasom az oldalt és volt benne egy két…..
Egyre közelebb kerültünk egymáshoz, én szerelmes voltam, ő csak játszott. 17 voltam, és nem igazán tűnt fel, hogy Gábor szórakozik velem. Egy átlagos nyári napon, amikor egy igazán kicsi faluban semmi nem történik-valami csoda folytán- villámcsapásként mégis belém…..
És megfogalmazódott az alapszabály, hogy ne legyek szerelmes belé, és maradjon köztünk a dolog. Mondom ok.Nem tudtam a blog létezéséről mindaddig, míg meg nem kaptam a megjelent könyvet szülinapomra! Jó ötletnek tartom, hogy van egy ilyen oldal, sokat lehet belőle tanulni, szóval…..
K. Baldrick 2009.07.27 08:59:08
@Phoenix blogpozitív :): ;-) Te biztosan! Nem úgy mint a többiek!
K. Baldrick 2009.07.27 09:04:28
K. Baldrick 2009.07.27 10:39:10
@Dövan: Attól függ. Ha már ezeréves kipróbált barátokról van szó akkor lapát.

Egyébként ha igaz a madarat tolláról közmondás akkor valamilyen szinten hasonlítasz a barátaidra. Erre ő előbb utóbb rájön és már téged is utálni fog.
De addig is érezd jól magad.
 3x pakoltam össze cuccait,de mindig visszasírta magát Egy közösségi portálon akadta rám…elolvasta az írásaimat,majd elkezdett reagálni…jöttek mentek az üzenetek,melyben többnyire az önmagával való küzdelmét ecsetelgette,ugyanis éppen „kilábaló…..
K. Baldrick 2009.07.22 07:59:38
Reggelt!

@Drága gernika: a könyv és a film címe:
P.s. I. love you
K. Baldrick 2009.07.22 08:14:47
@Puch Cavette: Jól mondtad. Az ipse tényleg vérszegény lehetett.
Ha nekem hozta volna az angyalkát dobozban, akkor már esélye nem lett volna a kapcsolatnak.
Ez olyan nyálas-ezoterikus dolog szerintem.
Engem ne várjon senki soha, ha ez ezzel jár. sziasztok, már régóta olvasom a blogot, és azóta érlelődik bennem, hogy én is megosztok pár történetet a nagyközönséggel. pár hete egy kisebb baráti összejövetelen megszavaztuk a két legérdekesebbet, utólag talán már tudok…..
Benzinkutas playboy és a sörös dobozos csaj pornós találkájából lett, ami lettSziasztok!!! Rengeteg ilyen sztorit, tudnék mesélni, de most már, hogy ismerem ezt a kis oldalt ígérem le fogom írni az összes történetemet, mert nagyon jók!!A mostani nagyon vicces!26 éves lány vagyok…..
Tardai történetek Hetvenöt 2009.06.22 12:00:00
Villámkarrier az Ignácé, baszod. Ő maga nem nagyon rugózott rajta, hogy hamar feljusson, max a póznára, mer' az volt a mondás, hogy a legtöbb kezdő erősáramos menet közben pottyan le, meg ha fent vagy, az már fél siker. Azt' a germán munkabiztonsági szupervájzor meg csak azt vette…..
K. Baldrick 2009.06.25 09:41:23
@golyo1974: @FritzTata:
Én is sajnálom, ráadásul már napok óta itt is hiába várom a 76-os posztot.
Ismeri valaki Feco-t? Kíváncsi lennék miért csukta be a boltot.
Olyan történetünk van, mintha valaki próbálgatná írói vénáját. Döntsetek."Kellemetlen!" Mondta Micimackó, amikor elszállt a fék lejtmenetben...A bosszúdugás( ang: Revenge Fuck ) szörnyű bűnébe estem.Kellemetlen!Szörnyen kellemetlen.Bármit megtennék, hogy…..
K. Baldrick 2009.06.24 13:28:29
@Drága gernika: A.J. volt egy időben a főnököm. Mit mondhatnék? Nem éreztem mesternek...
K. Baldrick 2009.06.24 13:36:21
@Drága gernika: Esélyem sincs MPG-nek lenni.
:D

K. Baldrick 2009.06.24 13:45:34
@Caddy: Buta birkák az emberek!
Az is lehet, hogy jó pasinak látják, de biztosan az én készülékemben van a hiba, mert én tényleg nem láttam benne semmi különlegeset.
Egy valóban hihetetlen történet, amelyben a hátmasszírozást teljesen céltalanul használja eszközként a fiú, aki vagy perverz módon a húgához vonzódik, vagy még nagyobb baj van vele. A család címkét is megkapta a sztori, illik rá.Sziasztok!Látom eljött Örkény Egyperceke ideje…..
K. Baldrick 2009.06.23 14:39:16
@genghis: Az igaz, hogy ha túl sokat vannak együtt akkor lehet necces a dolog.
K. Baldrick 2009.06.23 14:43:58
@Rebelde: még hülyegyerek koromban ábrándoztam arról, hogy de király lenne ha egyszer megjelenne egy vagány, rejtélyes fickó természetesen motorral és közölné apámmal, hogy ő a fia.
Gondolom ennek rajtam kívül senki sem örült volna.
K. Baldrick 2009.06.23 14:52:34
@Rebelde: Amilyen a formám ez könnyen megeshetett volna velem! :-)
 Van tanulság is: nem szabad szigorúan ragaszkodni az ideákhoz, nem szabad belelátni a másikba. Kedves Szakítósok! Mióta a könyvet olvasom, azóta azon töröm a fejem, melyik sztorimat írhatnám le. Az első, amit leírok, valamilyen szinten kapcsolódik az egy/kétszavas…..
K. Baldrick 2009.06.23 13:17:57
@Gabica [a legboldogabb]: avagy mindenki talál majd valakit.
K. Baldrick 2009.06.23 13:19:06
@Borsószem: fagyasztott borsót, nagy szelet nyers tarját és alapozót ajánlanék. Jobbulást.
K. Baldrick 2009.06.23 13:21:00
@genghis: :-)
Ismét egy húsz éves keveredik kalandokba, miközben az esküvőjére készül. A kép innen Egy pár hónapja olvasom a blogot,jó érzés szemezgetni a sok történet közül,eddig azonban nem találtam a sajátomhoz hasonló történetet és úgy döntöttem,megosztom mindenkivel,mert…..
Majd megnő és másképp látja a dolgokat.A kép innenŐ - fiú, (27), Én - lány (36) 6 hónap és 4 "szakítás" után Ő:  szerintem jobb ha vegleg kimondjuk hogy vege én:  ha így gondolod Ő:  nincs kedvem ehhez az orokos kuzdelemhez én:  nyilván nem tartod…..
K. Baldrick 2009.06.03 10:19:14
@Nard: Szépjónapot lordságodnak! :-)
Látom, újra Nard vagy. Ez jó. Ez jó?
K. Baldrick 2009.06.03 10:23:57
@Let it ...: Ha látom, hogy fodrásznál volt elég annyit mondani, hogy jó a hajad és kész. Ne aggódj csakis színtiszta igazat mondok vagy semmit.
K. Baldrick 2009.06.03 10:28:21
@Cat on a Hot Tin Roof: Nekem például kedves, amolyan pillangós-virágos lelkem van! :-)
Hehehe. Még csak az kéne.
A túlélés szempontjából a kemény világ kemény lelket kíván. :D
Tardai történetek Hatvannyolc 2009.05.28 10:00:00
A Cicuka és a sörözős Peti között lehet valami. Különben a srác nem baszott volna pofán egy rókaképű arcot, akit általában sűrű kopterek kísérgetnek mindenhova. Akkor persze mindegy volt, a Krisztát ki kellett menteni. Most a Deutschnak erősen meg kell mozgatnia a pesti…..
K. Baldrick 2009.06.02 13:28:50
@Pepin bácsi: Ezt örömmel hallom. Akkor olvasok egy kis Tibit amíg Tardán uborkaszezon van.
Feleség, menyasszony, barátnő? Nincs. Akkor ok. Mert ugye nem szeretek harmadik lenni. A kép innen Hahó! Megint rövid leszek... :)   Anglia, kisváros, pub, pultosként dolgozok (én 22). Pasival találkozás (ő 29). Pasi udvarol. Napokig. Hetekig. Nem nagyon mozgat, persze…..
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..
K. Baldrick 2009.04.16 15:39:50
@Nevermore a holló: Nard Mester! Azért ez egy jól szituált fickó lehet.

6 éves az egyik gyerek tehát sacperkábé 6-10 éve házasodhatott, és ennyi idő alatt egyedül megteremtett egy olyan egzisztenciát ami fedezné a következőket: „He én időben megteszem, már lehetne vitorlásom, horgászstégem, vállalatom, sportkocsim, kutyám, szeretőm, gondolataim, művem, döntéseim. Így egyik sincs.”

Tehát feltételezem, ha otthagyná a lakást a gyerekeinek, és fizetné a hivatalos gyerektartást 2-3 év alatt összekalapálná a pöpec legénylakását a garázzsal a sportkocsija számára, és élvezhetné azt a fene nagy szabadságot amire most vágyik.

 Bor, koton, masszázsolaj az ágy mellé kikészítve - mindenki elégedett volt.Modellnek látszó tárgy...Tavaly nyáron két haverom elrángatott bulizni. Jómagam nem rajongok a manapság trendi tuctuc zenéért, de (nem kevés) alkohol hatása alatt ideig-óráig elviselem.Bementünk a…..
 Mennyire jó szöveg! Medúzás lett a bugyija egy öleléstől! Kedves Szakítós! Lájtos, régi aranyos kis történetet kaptok, persze krokodilkönnyekkel: Az a lány nagyon aranyos volt, máig jóban vagyunk, pedig nagyon összetörtem a kis szívét. Ő 17 éves gimis volt, én 25-ös…..