Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s.csaba

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülünk, Vincent? Alapok 2011.10.29 13:08:00
Az a legnagyobb baj a demokráciával, illetve annak a nyugatibb változatával, az egyszerűség kedvéért hívjuk liberális demokráciának, hogy nem igazán működik magától. Nem olyan, hogy ledobjuk repülőről a pusztába, ott elkezd sugározni és akik a hatáskörén belül…..
Ahogy azt már ma egyszer leírtuk, idén októberben volt harmincéves a Metallica. Az a zenekar, amiről posztot amolyan jolly joker feltenni ide a Lángoló Gitárokra, mert biztos, hogy sokan nézik, illetve, hogy hatalmas veszekedés alakul ki a kommentekben. Leegyszerűsítve így néz ki a…..
 A Mizu a himnuszod? SP-be szerelmes kisfiú vagy kislány vagy? Elvakult Fidesz vagy MSZP hívő? Emos? VV rajongó? Hajdú Peti a kedvenc műsorvezetőd? Akkor ne kattints erre a videóra...ha viszont eleged van a mostani állapotokból és hallani szeretnéd a 21. század legnagyobb…..
s.csaba 2011.10.09 03:06:44
w Non est vita 2010.04.09 06:00:00
Nemcsak a Jobbik rendezte át a terepet. Hagyományok halnak ki, íratlan szabályok szűnnek meg, sőt az írott törvényt is telibe lehet szarni, ha úgy kényelmes. Volt például egy szép rituálé az utóbbi három választás előtt: a miniszterelnök-jelöltek kiálltak a tévébe, és…..
Belsőség Hasítunk 2010.03.06 14:25:00
Végre beértük Csikósékat, akik legnagyobb megdobbenésünkre pulcsiban ülnek az autóban és kinyitották a pillangóablakot. Történt ugyanis, hogy Karesz végre megszerelte a fűtést, és nem csak ezzel végzett, ha már ott volt, kicsit állított a gyújtáson is, ami ismét borította a terveinket. Hajnali…..
s.csaba 2010.03.06 15:19:26
@yeti: aha, igazad lehet, mai autokon ritkabban latni, talan ezert nem gondoltam ra ;-) De nem olyan, mintha le akarna szakadni ? A masik oldalon nincs, vagy eleve csak a bal oldalra tettek volna?
s.csaba 2010.03.06 15:25:52
@arthur877: Koszi, azt en latom, hogy a jobb oldalon nincs :) A bal oldalon mintha az úton húzná... mire hazaérnek, a bal oldalit is lefaragjak.
Az új társasházaknál építtető cégek ezerszeresen bebiztosítják magukat általában a lakásvásárlókkal szemben, miközben az építkezést részben ők finanszírozzák, úgy, hogy alig látnak rá a munkafolyamatokra. Szavatossági igényt, vagy késedelmi kötbért meg szinte…..
s.csaba 2009.09.11 18:03:43
@Szárnyati Gézа: Úgy emlékszem, az ügyvédi díjat nem ítélték meg. A ténylegesen megítélt összeg 1,8M körül volt, mivel az utolsó 500ezret nem fizettem ki, így 1,3M-t utaltak át a bankszámlámra.

A szerződésbe egyébként napi 20e kötbért írattam bele. Próbálkoztak a tárgyaláson azzal, hogy direkt azért vettem ilyen magasra az összeget, hogy a végén jól járjak egy kis késéssel is, de egyértelmű volt minden, nem is vette figyelembe a bíró.

Kb.három hónapot késtek, és a bíróság a teljes kötbért megítélte, de az ügyvédi díj szerintem nem volt benne. Mondjuk én a végén már presztizskérdést csináltam belőle, ha nullszaldóra jövök ki, akkor is végigcsináltam volna, annyira dühítő volt az egész.
Krisztina azt állítja, hogy bár egy sima jegyet kért Pilisvörövárra, a sárga busz sofőrje diákot adott neki. Sose derült volna ki, ha nem szállnak föl ellenőrök. A hoppon maradt utas biztos benne, hogy a sofőr direkt csinálta, és eltette a különbözetet. Ki is számolta, hogy ha…..