Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hungarianbetyár

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy külföldi oldalon olvastam nemrég egy humoros bejegyzést a legnépszerűbb internetes márkafórum témákról (by cmueller81) és jót derültem rajta. Megosztok veletek pár tipikus témát, de felsorolás nem véges, én is adtam hozzá egyet. Várom a további frappáns ötleteket!!!…..
hungarianbetyár 2011.02.24 19:00:29
Tudtam, hogy láttam már valahol egy régebbi gyűjteményt erről, íme:

Lamborghini-Forum: 305 km/h-nál szélzaj, tovább nem tudom!

Audi A8-Forum: Hol tudom a Rolexemet megjavíttatni?

Fiat-Forum: Hallo? Én vagyok itt az egyetlen?

Mercedes C-Klasse-Forum: A Mercedesem vasárnap Brötchenholen-nál vizes lett - Mit tegyek?

MX-5-Forum: Egy tuskó ferdeszemű egy Touareggel átment az autómon !

VW Touareg-Forum: beszorult egy MX-5 kaszni alá. Hogy tudnám azt onnan kiszedni?

Renault-Forum: Eladom a bérletemet - az autó előbb jött vissza a szervízből, mint vártam.

Porsche-Cayenne-Forum: A fogyasztás 32 l/100km alatt van. Rossz lehet a befecskendezés?

Smart-Forum: Motorbicikli motor beépíttetett: Végre elég teljesítmény!

Mustang-Forum: Egy Civic-es hülye megpróbált ma megelőzni.

Honda Accord-Forum:Anyukám nekem adta az autóját. Keresek olcsó 18"-os felniket.

VW Bora-Forum: Szomorú vagyok! Mindenki egy csomagtartós Golf-nak tartja.

Lexus-Forum: Hol kapok VW stílusú hátsó lámpákat?

Toyota Corolla E10-Forum: Elvagyok keseredve az E10-em minősége miatt, 270.000km alatt a kilométeróra lapja valahogy összekarcolódott !

Viper-Forum: Smart a szívórendszerben! Hogy tudnám onnan kiszedni?

Seat Marbella-Forum: Ma tudtam tartani a tempót egy teherautóval!

BMW 3er E36-Forum:Hol lenni legjobb zsíros fasza dörner városban?

Trabbi-Forum: Mercinél volt, bedobtunk egy új motort, most megy, nem megy, megy, nem megy....
(egyszer javítva): Hívás a Mercedes Benz-től: Ön egy ablaktörlőmotort épített be, kapcsolja az intervallumkapcsolót folyamatosra...

Hummer-Forum: Megsérült ma a lökhárítóm. 14 sebesült, 2 halott. Muszáj nekem a fekete lakkot a kereskedésben megvennem?? 25 kilométerre van. Az 35Euro benzinpénz!

MB 190D-Forum: Kérdés - beszél valaki szulahéliül?

Yugo -Forum: a tiétek mikor működött utoljára?

Honda Civic CRX-Forum: A szomszéd kutyája a kipufogócsőben alszik. Attól még indítózhatok??

Toyota-Forum: Na 300.000 km letudva, mikor megy ez tönkre?

Polo-Forum: Végre 6cm-rel alacsonyabb, de most meg nem érem fel a mikrofont a McDrive -ban

Ferrari-Forum: Ötleteket keresek kolumbiai társasutazáshoz. Gyorsan akarok be majd kijutni.

Porsche-Forum: Van egy lemezem - megéri beszámíttatni az árba, vagy inkább magam adjam el az autó?

Lancia-Forum: Van élet a szervízen kívül is?

BMW 7er-Forum: Segítség! Elprogramoztam! Hogyan nyílik ki újra a hamutartó?

Mercedes S-Klasse-Forum: - Keresek elfogadható második autót ködös időre

DeLorean Forum: Visszajöttem és sürgősen szükségem volna egy hengerfejtömítésre vagy egy fluxuskondenzátorra. Kérlek segíts - 1985 ből vagyok

Toyota Prius Forum: Az autónkhoz "AAA" vagy "AA" elemek valók?

Subaru WRX Forum: Utálom a zsarukat. Beídéztek, mert driffteltem a mélygarázsban.

Ford Forum: Segitség! Már mindent felújítottam, de mégsem indul be.

Dodge Viper Forum: Amikor először gázt adtam, nagyon megijedtem. Hogy lehet a pisi foltot a bőrkárpitból kiszedni?

Smart-Forum: Néha a lámpánál elindulási problémáim vannak. Mi lehet az oka?
válasz A: Nem áll mögötted egy Viper, járó hűtőventillátorral? Várd meg amíg a ventillátor kikapcsol. Akkor elindul a Smart.
válasz B: Egy rágógumi ragadt az útra? Sperhaknit fogni és felvakarni. Akkor elindul a Smart.
válasz C: Egész elölre álltál a lámpánál? A fehér záróvonal túl magas. Tolasd át magad egy Viper-rel a vonalon,aztán már megy a Smart.
Offtopic csóró álmodozás     Az úgy volt, hogy a társaság egy része mindenféle kiküldetések okán elkezdett Afrikába járkálni, és ámulva csorgatta a nyálát az ott bizony még mindig gyakori, mostanság 20-30 éves autókra, amik…..
Belsőség Találkozás a múlttal 2009.11.21 08:29:00
A VW T sorozatról érdemes azt tudni, hogy pontosan 60 éve rója az utakat, az első változatot 1949 novemberében mutatták be és most éppen az ötödik generációnál tart, illetve inkább az öt és felediknél. Magyarországon a VW-nek mindig nagy volt a rajongótábora. Nyáron egymást…..
  A biciklis nem fog kerülni, nem fogja tolni: a biciklis az arra megy, amerre a legrövidebb. Vélemények az azonos című írásunkról...
hungarianbetyár 2009.08.19 20:05:49
@Il mio nome è Nessuno:
Inkább egy 2000 ft-os bowdent cserélek mint egy 80ezres jeladót...
hungarianbetyár 2009.08.19 20:10:15
@mobilus: ebből kiderült, hogy fokozottan kockázatos :)
hungarianbetyár 2009.08.19 20:59:44
@Il mio nome è Nessuno: Biztos is, de legyen neked igazad, nekem nem kell bizonygatnod. 20 ezerből is veszek 10 bowdent, még az ükonokáim után is fog maradni vagy 7db. De tényleg az a sokkal jobb. :)
Belsőség Megjöttek a könyveim 2009.06.23 17:15:00
Mi van, kaptál egy új latex búslakodót? – kérdezte Pista, és nem is tudta, milyen közel járt a perverz igazsághoz. Ha nem is dominaszett, de majdnem: izomautó-szakirodalom.Mióta megvettem a Cougart, egy kicsit vehemensebbé vált érdeklődésem a klasszikus izomautók iránt.…..
hungarianbetyár 2009.06.24 07:39:39
Nem is olyan régen számoltunk be arról, hogy jópofa elmebetegek aktív csoportja a szó szoros értelmében belevágott a magyar Benzomino elkészítésébe. Nos, ahogy ígértük, folyamatosan informáljuk a műértő közönséget. Lelki támogatásunkkal igyekszünk ösztönözni a flexkorong…..
Na jó, soha a büdös életben nem tudtam titkot tartani. Az egész bő egy éve kezdődött, amikor rájöttem, hogy Magyarországnak nincs szüksége egy újabb szépen restaurált Datsun Z-re, mert ezt a területet Szabó-Jilek kolléga akkurátusan lefedi áldott munkásságával. Ha tehát az…..
hungarianbetyár 2009.06.19 06:49:41
Autózás a városban Olyan, mint a moziban Forog a film, nem unatkozunk... (Korda György - Autózás a városban) Ma olyat kaptok, hogy nyulat fogtok. Szióka fantázianevű kedves olvasónk ugyanis összeállított számunkra egy kiskáténak is beillő fogalmazást a négykerekűek…..
Jó néhány hónap eltelt, amióta utoljára piszkáltam Erát, de mint korábban is írtam, a szerelése még korántsem fejeződött be. Célom persze nem a tökéletes, muzeális állapot elérése, hiszen az kisebb anyagi Taigetoszt jelentene számomra, de mindenképpen kellemesen…..
hungarianbetyár 2009.05.26 08:04:43
@Kovbandi: fogd már fel, hogy az általad felsorolt extrák mind rendelhetők voltak a 123-as mercibe is! a klíma (manuális és automata is), az abs, a légzsák, a motoros tetőablak, az elektromos ablakok, ülésfűtés stb. + még kb 100 extra (nem vicc) amiről más autóknál nem is álmodnak, még ma sem...ennyit erről.
hungarianbetyár 2009.05.26 08:37:04
@Kovbandi: Nekünk ez szerelem, nem racionális döntés, ezt sokan sosem fogják megérteni mint te minket. És ugyanígy én téged. De ez így van rendjén, így változatos az élet.
hungarianbetyár 2009.05.26 09:44:57
@Steyr-Puch: feláras extra volt, hogy ne legyen típusjelölés a csomagtartón, ahogy mondod.

valószínűsítem, hogy a lopások megelőzése végett volt ez így, hogy a delikvens ha rendelésre ment a lopásnál egy bizonyos motorral rendelkezőt kellett hoznia, ennek elkerülése végett. Inkább keresett egy olyat a banda amiről 100%-ra tudta, hogy olyan motor van benne, én erre tudok gondolni. + hogy ne legyen kifúrva a csomid :)
Mister Rokonszenv nagy utat járt be: a nagy pofozkodóból, a ravasz fiúból, a rosszfiúból, vadnyugat hőséből lett fineszes, mindenkit megértő, minden problémát megoldó Don Matteo. És ez a szerep, az a szerep egyaránt jól áll neki.Megvallom nem sokat tudtam róla – túl, ami a…..
hungarianbetyár 2009.03.28 17:40:55
A Maximban meztelenül pózolt Olga Kurylenko, láthattuk már ruhátlanul a Hitman filmben is, azóta játszott a Max Payne-ben és a Quantum csendjében. Szerintem a legjobban a Hitmanben nézett ki legjobban, a James Bond filmben nem tudott dögös lenni.Bónuszként még két olyan képet is…..
comment:com Fiala lemondott 2008.11.07 17:10:00
Feladtuk. Továbbra sem értjük, hogy mi miért történik a Fejükre estek-ben, úgyhogy nem erőlködünk, hátradőlünk és élvezzük, ahogy Fiala hisztizik Afrika közepén, ő többet nem szól senkihez, Bódiék szarkeverők, nem szeretne velük egy levegőt szívni Afrikában,…..
hungarianbetyár 2008.11.08 07:54:06
"Anyummal sétáltunk az Erzsébet térnél. Egyik kánikulás napon, a hőgutát megkerülendő, leugrottunk dinnyéért, meg ha már arra jártunk elmentünk fagyizni. Szintén a fent említett okok miatt. Anyukám egyébként bátorsággal mondhatom, hogy a legjobb barátnőm. Szinte…..
"Nemrég találtam rá erre a blogra, és úgy gondoltam, az én történetem is bizonyára érdekel titeket. Tudni kell, a pimasz csókák engem se kerültek el, pedig dundika vagyok, de hát a jókedv meg a sok kuncogás, úgy látszik, mégis csak vonzza a srácoszokat! Súlyomat nem csak…..
Igi valószínűleg egy tipikus példányával találkozott azon díszpintyeknek, akik agresszív, támadó magatartással kompenzálják vezetni nemtudásukat. Az egy dolog, ha valaki bénább az átlagosnál, de ebben az esetben jobb ha meghúzza magát és hiperóvatosan manőverezik, talán ezt…..
hungarianbetyár 2008.08.02 14:24:13
"Munkából robogok hazafelé, 4-6-oson. Fáradt, fülledt nap volt. Épp a kedvesemre gondoltam, miközben bámultam kifelé a combino ablakán. Végre péntek, party, miegymás! Láttam a jégkertbe igyekvő párocskákat, csókolózó kedves szerelmeseket....Aztán észrevettem, hogy valaki…..
hungarianbetyár 2008.07.28 08:13:35
Autófília Jön a szerelvény! 2008.07.27 08:00:00
Imádjuk ezt a videót, pedig nem is vicces. Most mondhatná mindenki, hogy jóléti társadalomban a visszapillantó is luxus, itthon ilyen nem fordulhatna elő. Nálunk újabban a vonatba hajtás a módi, csinálta már Audis, aki megnyalintotta a jó öreg BzMot oldalát, mondhatni elgázolta.…..
hungarianbetyár 2008.07.27 09:28:25
   "Vajon mi visz rá egy férfit arra, hogy udvarlás közben vérig sértsen egy nőt? Akit ráadásul meg is akarna dönteni. Hiszen akkor meg mi a pláne az egészben. Csak nem az ostobasága? A nevettségesen egyszerű hormonokra és ösztönökre épülő lénye?  …..
Ritkán kapunk olyan posztot, amiben a levélíró ennyire pontosan felidézi a dialógust. Krisztián történetét olvasva a végén arra ébredtem, hogy nézem, ahogy vitatkozik két ingerült ember a benzinkútnál, eltorlaszolva a bejárati sávot... Nos, a következő történetben csak…..
autózz! Ki érti ezt? 2008.06.27 07:55:00
Attila már-már rejtélyes szituációba kavarodott bele egy Mondeo sofőrjével, aki számára megmagyarázhatatlan vezetési stílust produkált közös kalandos útjuk folyamán. Azért mégiscsak szerencsésnek mondhatja magát, hogy csak az idegrendszere szenvedett átmeneti károsodást…..