Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakférj

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a hétvége is elment. Természetesen a veszekedés sem maradhatott el, mivel én el akartam menni egy helyi bálba, de szerinte hétvégén maradjak itthon a családdal, hiszen egész héten dolgozok, alig vagyok itthon... Természetesen neki nem volt kedve jönni, mert ott számára vadidegen emberek vannak,…..
csakférj 2019.01.29 20:06:38
@Mia and me: nincs semmi siránkozás, a fotós csaj felé. szimplán lemondva, hogy bocsi, más lett a program.
Sziasztok! Nem gondoltam volna, hogy ennyien el fogjátok olvasni amit írok. Pár dolgot szeretnék tisztázni. :) Bevállaltad..Amikor elvettem, "tudtam", hogy beteg, de nem voltam tisztában a betegség részleteivel.. ő is, és a szülei is bagatelizálták a dolgot. Mivel élettársak voltunk, nekem nem…..
csakférj 2019.01.20 22:39:14
@egy vödör korom: van benne igazság... de azt is vedd figyelembe, hogy az első cirkusznál még vakszerelmes voltam... és szép lassan jött minden, mire feleszméltem, már belekerültem ebbe a spirálba, ahonnan nehéz kitörni.. Akarja a fene feláldozni magát, de a biztos tudat, hogy ha lépek, C. teljesen összeomlik lebénít... lehet, hogy magamban már én is kezdem félreértelmezni a saját szerepem, de ezt az egész blogot is azért indítottam, hogy lássam, kívülről hogy látják mások a helyzetet, ha számomra negatív is a vélemény. a célja kezd beválni, hiszem sokan olvasták, és szóltak hozzá... amin meglepődtem, de jó.
Érzem, tudom, változtatni kell, de még nem tudom mit, hogy, és konkrétan kivel, mivel is van a baj... remélem ezzel a nem megszokott módon sikerül döntésre jutnom.
Hát sziasztok... Nem tudom, mi lesz ebből a blogból... Nem tudom, hogy végig csinálom e, vagy csak pár poszt születik, de sajnos nem tudom megbeszélni senkivel, ezért elmondom mindenkinek. Kibeszélem magamból a mindennapok nyomorúságát, a harcokat, amiket vívok minden nap a feleségemmel.. Akkor…..
csakférj 2019.01.20 19:36:34
@ubul7272: Kb 3 hónapja nálunk is injekció van, mert nem szedte a bogyókat... letagadta, de a vérvizsgálat kimutatta, hogy a hatóanyag nincs a szervezetében... De ez sem az igazi, mert sokkal nagyobbak a hangulatváltozásai.
csakférj 2019.01.20 19:37:06
@Burgermeister: nem panaszkodás.
csakférj 2019.01.20 19:39:38
@Valaki Aki066: nem hagynám rá a gyereket, ha lépnék...