Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soós Henrietta

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2019. május 9-én, Európa napján tartott fórumot a Magyar Liberális Párt hernádi csoportja a Szluka Étteremben. A nagyszámú érdeklődőt vonzó esemény előadói Fodor Gábor, a Liberálisok elnöke, Mészárosné Mladoniczki Anna, az MSZP Pest megye 10. számú választókerületének elnöke, valamint Chladek Tibor,…..
Sermer Ádám, a Liberálisok főpolgármester-jelöltje pódiumbeszélgetés keretében kérdezte Horváth József neves rákkutatót az orvosi kannabisz gyógyító hatásáról, hazai és nemzetközi felhasználásáról, dekriminalizálásának és legalizációjának lehetőségeiről és sürgősségéről az On Liberty – A Szabadelvű…..
A CSOK egy alapvetően igazságtalan kezdeményezés, mert csak az eleve magas jövedelemmel rendelkező és ebből fakadóan jó anyagi helyzetben lévő családok vehetik igénybe, ez pedig csak tovább mélyíti a társadalmi szakadékot a tehetősebb és a szegényebb sorsú polgárok között. A közelmúltban…..
Milyen a romák helyzete Budapesten? Hogyan érvényesülnek a kisebbségi jogok a fővárosban és az országban? Milyen a kormány és ellenzék viszonya a magyar cigánysággal? Hogyan lehet kitörni romaként a mélyszegénységből és a teljes kilátástalanságból? - többek között ezekre a kérdésekre kereste a…..
A Fideszhez hasonló, szélsőséges és populista pártokkal nem egyezkedni kell, hanem hermetikusan el kell zárni őket. Ezt mulasztotta el Manfred Weber, aki személyesen látogatta meg Orbán Viktort a hivatalában. A Fidesz elnöke újra elhitette az Európai Néppárt csúcsvezetőjével, hogy kész a…..
A magyar ügyészség szerepéről tartott előadást dr. Magyar György ügyvéd a Liberális Magyarországért Alapítvány – ALMA és a Magyar Liberális Párt békéscsabai vezetőjének, dr. Fülöp Zoltánnak a rendezésében Békéscsabán.  A fórum résztvevői arra voltak kíváncsiak, vajon mennyire befolyásolja a politika…..