Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jugaroni

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Post-it Adventi mesekalendárium 2020.11.14 09:59:41
Mivel a legnagyobb gyerekem már elmúlt 16 éves, bátran leírom, hogy az adventi ajándékozás összes rögös (= pénznyelő) útját már lejártam az elmúlt években. Voltak kész játékos naptárak, magam által készített 24 mütyür, vásárolt 24 mütyür, csokinaptár, 1db játék 24 részre elosztva, 24 élménykártya...…..
Nem vagyok egy nagy strandra járós típus, de ha tartósan 30 fok felett van a hőmérséklet nem tudok jobb programot kitalálni gyerekekkel, tengerpartra vágyom vagy Kanadába. Ezek nem annyira költséghatékonyak, így maradnak a strandok. Eléggé hiányosak az információim a témában, tavaly pl. kismamaként…..
Post-it Szoptass, anyukám! 2019.05.21 13:16:11
Valószínűleg beállok a pofonfa alá, mert jól menő, nagyhangú nőkből álló szerkesztőség munkájára nem tűnik okos gondolatnak negatív kritikát mondani. Valószínűleg könnyű célpont is vagyok, mert a gondolataim csak betűkbe hányva vannak, nem jól megszerkesztve. Nem vagyok író, nincs szerkesztőm se.…..
Eléggé unom a játszótereket, és vágyom el itthonról hétvégente. Biztosan azért mert ha dolgozom, home office-ban dolgozom, illetve most egy 8 hónapos babával vagyok itthon, és néha megőrülök a szűk környezetünktől.  Ráadásul itt a tavasz, ilyenkor úgy érzem, semmi nem akadályozhat meg abban, hogy…..
Ez teljes hülyeségnek tűnik, tudom tudom, hogy az ember lánya ennyi gyerekkel repülőkre szálljon és a tavaszból elmenjen a hidegbe, de mit tegyek? Engem Kanada érdekel. Oda meg repülni kell. Sokat. Utazás előtt elolvastam mindent, átpörgettem a pinterestet, blogokat nézegettem, ki-mit javasol egy…..
Post-it Nem a méret a lényeg! 2019.02.03 23:28:36
Már harmadszor élem át, hogy az anyukákat egy elképzelt versenybe nevezi be a társadalom:Hányadik hétre szültél? Hány óra volt a vajúdás? Milyen hosszú? Mennyit eszik? Mikor állt fel? Mikor kezdett beszélni? De menjünk sorba, 2004-ben amikor kiderült, hogy a legjobb barátnőmmel egyszerre várunk…..
Idén októberben 40 éves leszek.Baszki. Ez van, szép kerek szám csak ezért tudom.18 évesen mikor bekerültem a Barátok Köztbe az egyik legkedvencebb rendezőasszisztensem, Eszter, azt mondta, egy igazi színésznő soha nem árulja el születésnapja pontos dátumát. Megtetszett ez a kéretlen tanács,…..