Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laszlobalazshivatalos

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legnagyobb jólétet biztosító országokban a legrosszabb a demográfiai helyzet és a legszegényebb országokban van a legnagyobb szaporulat. A magyar népesség drasztikus csökkenését felesleges gazdasági okok számlájára írni, hiszen tőlünk nyugatabbra is csökkennek annak ellenére, hogy amúgy jobban…..
"(...) a népírtó nácik és a nyilasok kitartottak egész addig hősiesen ameddig… hát ameddig nem tudtak többé kitartani, és megpróbáltak olajra lépni." - pontosan idézve így vélekedik Varga "Nefelejcs" Gergő, a merce.hu szerkesztője (aki nem ismerné, ide kattintva megteheti) az 1944/1945 telén…..
Hiába vagyunk időben egyre távolabb az 1945 utáni időszak - baloldaliak által generált - általános nyugati politikai hangulatától, mégis mintha nem változna a politikai közbeszéd légköre, úgy keresik egymás között korunk felszínes politikusai és véleményformálói a "nácikat", egymásra mutogatva,…..
Az elmúlt héten végigsöpört egy hír az interneten arról, hogy kutatóintézete minden címétől megfosztotta James Watson amerikai professzort állítólagos rasszista állásfoglalása miatt. Azt a Nobel-díjas James Watsont fosztották meg elért rangjától, aki lángelméjének és szorgalmas munkájának…..
Provokatív Blog Valahogy így. 2019.01.21 17:07:23
Talán kicsit vulgáris, ám annál inkább lényegre törő.  ..
Újfent zsidó hullák után kutatnak a Dunában a Lánchíd és a Margit híd környékén - írta meg minap az Index.hu. A cikk végletekig unt hangulata mellett (lévén szokták mondani, hogy már a csapból is ez a téma folyik) ami nekem leginkább szemet szúrt, az az alábbi mondat: "A csontok antropológiai és…..
Új jobboldal, új generáció, új akarat: az elmúlt évekből mind-mind olyan felröppenő szlogenek, amelyek mögött valós akaratok, új politikai megközelítések és a legifjabb nemzedék radikalizmusának egy új tartalomra és formára való határozott igényei állnak. Ezek az új akaratok valahol korunk…..
A mai napon minden tisztségemről lemondva kiléptem a Mi Hazánk Ifjaiból, egyúttal pedig visszavontam jelentkezési szándékomat a Mi Hazánk Mozgalomba. Az elmúlt időszak történései (szélsőjobboldali/radikális jobboldali egyének súlyos szankcionálása és/vagy kizárása a pártból és/vagy az ifjúsági…..