Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lemon75

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Hiszek egy DC-4-ben 2006.11.12 13:00:00
Mivel az egyik fő töprengési irány itt a vallás célja és oka körül gabalyodik, meg az ufóinvázióra is készülünk, írok ide egy kis színes gondolatébresztőt. A "cargo cult", vagyis rakományvallás néven ismert jelenséget főleg csendes-óceáni szigeteken…..
Kibontakozott itt egy érdekes vita Shenpen kollégával, hogy kellenek-e szándékolt hazugságok, szebb néven mítoszok az ember életébe, úgyhogy ennek apropóján beajánlom a frissen letölthető, 1013-as számú legújabb South Park-epizódot, ami egy kétrészes sztori befejezése.…..
w Bástyasirató 2006.11.09 12:58:00
Nemcsak az itt kommentelőket zavarja, hogy gyakorlatilag bele van itt hazudva a zemberek orcájába megint, miszerint Gergényi hirtelen megunta a rendőrködést, és semmi köze semminek semmihez. A reménytelenül böszme megoldás kétségbeesést keltett a szocialista élcsapatban is.…..
Álmatlan éjszakákon szoktam szemlézni az Új Embert, ami a katolikusok legfőbb lapja elvileg, gyakorlatilag pedig a Magyar Nemzet ájtatos melléklete. Mindig van benne bibliamagyarázat, most hogy-hogy nem, a gumibotokról. Le is vonják a következtetést a végén: "Az ügyeskedve…..
Annyi mostanában a breaking, mintha Bagdad alsón lennénk, vagy talán egy newsroomban rakják össze a valóságot, alig hogy átkapcsolunk a Barátok köztre, máris jön egy vihar vagy legalább egy keményebb tömegoszlatás. Mindez a HírTv-nek jön igazán jól, bárhogy is szidjuk őket,…..
Csáp Géza A színarany mutáns 2006.05.22 08:04:00
Amikor megláttam, hogy az új Philip K. Dick kötet novellákat tartalmaz, azt gondoltam, tessék, most már a resztli jön, az Agavé kilőtte a tárat, lementek a jó regények, és most következik Dick hatalmas életművének második vonala. De a borítón borongó véreső-áztatta…..
lemon75 2006.05.24 12:39:44
hu.wikipedia.org/wiki/Philip_K._Dick
Tessék elolvasni! De ennek ellenére vagy éppen ezért mindenképpen zseniális író volt!