Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VOGL

4 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
egy hatásos fogyókúra alapja....  Earl Mindell "Vitaminbiblia" című könyvében azt írja, hogy a krómnak nincsen ismert toxikus hatása, így a napi javasolt fogyasztási mennyiségen belüli szedése - minden káros mellékhatás nélkül - biztonságos.Az…..
 Tudjátok mi a Fair Trade (Méltányos Kereskedelem) és ez, hogyan segít a szegény országok kistermelőinek?  A méltányos kereskedelem a kezdetektől fogva egyfajta jótékonysági kezdeményezés: a rövidtávú kereskedelmi érdeken túllépve a szegény országok kistermelőinek…..
BiocsillaG Bioblog Fogyás teával? 2012.05.17 12:27:00
Fogyni, formába jönni, főleg a nyári szezon előtt rengetegen szeretnénk, ez minden évben így van, száz meg száz módszert kínál már az internet és egyéb források, a több tízezer forintos "csodaszerektől" kezdve a különböző diétákig. A fogyás alapja nem több, mint több…..
A házilag készített természetes hajápoló szereknek rengeteg előnye van. Természetes alapanyagokból készült, állati termékeket szinte egyáltalán nem tartalmaznak, nem kell előtte állatokon kísérletezni, biológiailag lebomlanak, no meg az elkészítés öröme, a kísérletezés…..
Nem fogjátok elhinni: Kim Dotcom, a Megaupload pár napja letartóztatott és 60 év börtönnel fenyegetett alapító-fővezére. Illetve hát nem feltétlenül a legjobb, de ő gyűjtötte a legtöbb pontot és ő érte el a legtöbb killt. Vagyis mocskosul jól játszik, és valószínűleg…..
Megkérjük Tiszelt Vásárlóinkat, hogy a szalonnázást azonnal helyezzék az üzlet területén kívülre! És vigyék a majmokat is! Kövér seggel ne közelítsenek a kiállított bútorok felé! És ne maszatoljanak mindent össze a zsíros ujjaikkal!Mai fárasztó. Gondoltam, megosztom.…..
VOGL 2011.06.30 21:14:05
A St. Devote-nál gyulladt ki és égett porig egy kisteherautó kedd este a monacói pályán. A versenypálya első kanyarját így szerda hajnalban újraaszfaltozták, és a pilóták aggódnak, hogy milyen állapotban lesz csütörtökön, amikor a szabadedzésekkel elkezdődik a nagydíj. Paul…..
Az amerikai Nemzeti Rák Intézet felfedezése után nagyjából 36 évvel később realizálta azt a mára már közismert tényt, hogy a cannabis hatóanyagai felhasználhatóak a rák elleni küzdelemben, és ezt nem voltak restek a honlapjukon is közzétenni. Különösen vicces ez annak…..
Mark Webber Red Bull-pilóta szerződése idén kifut, és az angol elérhető lesz. Chris Horner Red Bull-főnök a PA hírügynökségnek nyilatkozott, amikor azt kérdezték tőle, Lewis Hamilton hozzájuk kerülhet-e. "Lewis nagyszerű pilóta, világbajnok, az egyik legjobb. Az ember azt…..
VOGL 2011.03.17 00:21:20
Már a Magyar Posta sem a régi – hol vannak azok az idők, mikor a postás még biciklivel mászott ki a címzetthez, ne adj’isten, még be is csöngetett, ha ajánlott küldeményt kellett kézbesíteni! Tanulság: törékeny, könnyen rongálódó cuccot inkább személyesen adjunk…..
Lady Gaga Telephone című dalának klipjénél az egész zenei szakma egy emberként hördült fel. A tízperces videót egyenesen messiásnak kiáltották ki, ami megreformálja a klipgyártást. Ha ez így nem is következett be, azért az biztos, hogy követ dobott az állóvízbe, Gaga pedig…..
Pécs, útlevél nélkül Amikor csütörtökön este Budapestről Pécsre autóztam, nem lehettem bizonyos abban, hogy útlevél nélkül, vagy legalábbis pécsiségem hitelt érdemlő bizonyítása nélkül beléphetek majd Pécs területére.Nem vicc ez, aznap az Index rendesen "leszólta" az Európa Kulturális Fővárosa…..
A Kettőnégy allstars Csillagok Szilveszteri meglepetése egy pátoszos ballada a metál és a rock átható erejéről. A dalt Egyedi Péter (Óriás) szerezte. Tavaszi újraindulásunkig ezt hallgassátok. Köszönjük az egész éves figyelmet! Puszi  ..
VOGL 2011.02.24 12:17:20
Az IndyCar külsős pilótákkal akarja feldobni utolsó idei futamát: egymilliárd forintnyi dollárt fizet egyetlen nagydíjsikerért, ha olyan nyer, aki nem rendszeres tagja a sorozatnak. "Ha bárki az IndyCar-szérián kívülről, beugróként győz Vegasban, ötmillió dollárt kap. Öt…..
Naiv ügyfél meglepődött, hogy többet nem mehet nyelvtanárjával délelőtt a Mandragórába, pedig a hely kihasználtságán drasztikusan ront majd a hiányuk:Délelőtt 11órakor érkezem meg a II. kerületeben lévő, Kacsa utcai Mandragóra kávézó és étterembe - ahogyan ez lassan már…..
Tényleg nem értem, hogyan gondolták ezt kormányzati szinten, hogy ez nem lesz feltűnő. Szerencsére az egyoldalú szerződésmódosítás joga megmaradt a bankoknak, úgyhogy vidám hetek-hónapok jönnek a hiteleseknek. Torr3ador szerint minden alap nélkül emeltek kamatot hitelén, és…..
VOGL 2011.02.11 16:56:30
Gábor szembesült a szörnyű valósággal: az interneten bárki bármit mond, akár még készleten egyáltalán nem lévő termékeket is kiakciózhat, amit aztán maga sem tudja, mikor szállítaná ki:Ugye akciós volt pénteken a libri-nél az ipad 99-ér, hát megrendeltem (kiszállítást…..
VOGL 2011.02.11 16:52:12
Extrém butaság a Tesco Expresszből: Barbarától igazolványt kértek egy öngyújtó vásárlásához. Mindenképp becsülendő a kezdeményezés, a gyerekek védelme, nehogy felgyújtódjon valami. Igazából ezt az egész tűz dolgot betilthatnák, tényleg veszélyes. Drága, jó Anyámnak…..
Az Easyjetnél egyszerűbb kivetetni a gépbe bepakolt csomagokat, mint kinyitni a beszállókaput, hogy ne maradjanak le az utasok:Biztos vagyok benne, hogy nem sokan vannak, akiket a repülőjáratuk úgymond otthagyott. Hát én többedmagammal átéltem ezt a felemelő élményt. A történetet…..
VOGL 2011.02.10 12:09:52
Január óta "működik" az új kártyás kajajegy, amit azonban olvasónk észrevétele alapján szinte sehol nem tudnak kezelni. A projektre tavaly októberben alakult Multi-Pay Zrt. honlapján is arra panaszkodtak január végén, hogy 14 megkérdezett ételfutár közül egy igérte a…..
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
VOGL 2011.02.10 00:19:33
Fidókutya tanulságos megállapítása szerint nincsen hal víz nélkül, vagy legalábbis a pangasius filét felütik. Lehet, hogy folyékony nitrogénnel fagyasztották tömbbe?Megszoktam már, hogy kétszer annyi időt szánjak a vásárlásra, mint maga a feladat igényelné - kiolvasok…..
VOGL 2011.02.09 11:17:02
Egy gyors followup a nap végére: decemberben megírtuk, hogy demake készül a Halóból: egy rajongó 8-bites (vagy legalábbis olyasmi) verzióban készíti el Master Chief akcióit. A játék azóta elkészült, letölthető, játszható. Oldalnézetes ugrálás és lövöldözés,…..