Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csoma Dániel

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyakori fiókfeltörések, a fake news terjedése és a cenzúra ellenére is töretlen a közösségi média platformok népszerűsége 2018 óta, így változatlan a közösségi médiát használó felnőttek aránya az Államokban, derült ki a PewResearch aktuális kutatásából. A felnőtt Facebook, Pinterest, Twitter és…..
A digitális marketing területén dolgozók - így mi is - szinte odavannak a közösségi médián történő hirdetésért, sőt egy kutatásból kiderült, hogy 2022-re 89%-kal többet terveznek költeni a közösségi médiára. A SurveyMonkey 1200 embert kérdezett meg az Egyesült Államokban a közösségi média…..
Az Insta a kedvelések elrejtésén kísérletezik, hogy elnyomja a hiúságot. Ahogy a közösségi média egyre nagyobb szerepet tölt be életünkben, a társadalomra is egyre nagyobb hatással van, mindegy, hogy hírértékű tartalmak disztribúciójáról vagy csoportok és mozgalmak összehozásáról van szó. A…..
Az influencerek csak akkor értékesek, ha vannak követőik. Egy valódi influencernek rengeteg idő és energia kiépíteni egy követőbázist, de sokan nem elég elkötelezettek hozzá és kiskapukat keresnek. Ezek az emberek figyelmen kívül hagyják a tényt, hogy az influencerek dolga…..
Manapság már nem olyan egyszerű új követőket szerezni Instán. Kezdjük azzal, hogy az Instagrammon több, mint 1 milliárd felhasználó van jelen havonta. Ezen felhasználók 35%-a legalább napi két alkalommal használja a felületet. 2019-re az Insta reklámokból befolyó összeget 10…..
Az influencer marketing elképesztő eredményeket képes produkálni azoknak, akik jól tudják használni. Ahogy egyre népszerűbb a marketing ezen formája, egyre nagyobb jelentősége van a megfelelő influencer kiválasztásának. Fontos, hogy igazi, valódi influencerek terjesszék a brand…..
Ha megkérdezik tőled, hogyan teljesítesz a közösségi médiában, mit válaszolsz? Hogyan döntöd el, hogy egy influencer vagy bármilyen más kampány eredményes volt-e? Itt most nem az új követők, kedvelések és megosztások számáról van szó, a sikeresség méréséhez KPI-ket (Key…..
Számos Instagram elemző eszköz létezik, amely segít az eredmények növelésében. Most összegyűjtöttük a legjobb 7 alkalmazást ehhez. Az Instagram kiterjesztette a marketing lehetőségeket a platformon, Ha azonban mélyebre akarsz ásni, mint az Insta alapértelmezett elemző rendszere,…..
Évtizedekig a marketing taktikák elsősorban a figyelem felkeltésre és az eladásra koncentráltak. Amikor a Google megszületett a 2000-es évek elején, az AdWords kifejlesztésével beindították a versenyt a tartalommarketing területén. 2004-ben elkezdtek algoritmus változásokat integrálni, ami arra…..
2017 és 2018 erőteljes áttörést hozott a digitális diplomácia területén. Ezekben az években a legtöbb Twitter-fiók erőteljes növekedést mutatott a követők számában; 154 fiók több, mint kétszeresére növelte követői számát, ami az összes fiók átlagos növekedési…..
Amikor Trump-ot megválasztották az Egyesült Államok elnökének, a világot sokkolta az elnök szokatlan és egyedi Twitter használata. A kancelláriák többsége reménykedett, hogy a hivatalos @POTUS fiókot fogja használni a személyes kampány fiókja helyett, azonban nem így…..
      Az egész világ twitterezik. Tudtad, hogy az ENSZ országainak 97%-a valamilyen formában jelen van a platformon? Olyannyira, hogy még a kínai kormány állami tanácsának információs irodája is használja a Twittert, s csupán 6 ország nem rendelkezik Twitter profillal.        A Twiplomacy 2018-as…..
A közösségi médiában használt algoritmusok folyamatosan változnak, ami jelentősen megnehezíti a márkák számára az organikus elérések számának növelését. Ma már elengedhetetlen a fizetett közösségi média  használata, ha igazi eredményt szeretnénk elérni. De vajon mit…..
Az érdekes közösségi média statisztikákat elemző cikkünket folytatjuk és ezúttal a Twitter és a LinkedIn adatokat vesszük górcső alá! A Twitter még mindig eszméletlenül fontos közösségi média platform reklámozás szempontjából (annak ellenére is, hogy Magyarországon nem…..
Közel lehetetlen kiismerni teljes mértékben a közösségi médiát, mivel havonta változnak a trendek. Amikor úgy érzed, kitapasztaltad a felületet, jön egy újabb update vagy algoritmusváltozás. A Sprout Social azonban összegyűjtött néhány adatot és információt, amelyből a legfontosabbakat mi is…..
Az Instagrammot nem kell bemutatni, hiszen egyike a legnépszerűbb közösségi média platformoknak. Amellett, hogy kényelmesen használható bárhol-bármikor, meglehetősen könnyű elsajátítani használatát. Itt van 10 tipp, ami segít kihozni a maximumot Insta használatodból. Posztolj…..
      Évről évre folyamatosan bővül a funkciók sora instán, ám ezek nem mindig tökéletesek, ezért szükségünk van különböző trükkökre. Némelyik az aktuális problémák megoldására szolgál, míg mások olyan funkciók, melyek profilunk hatékony menedzselését segítik.     Célszerű a profilunk…..
    Az Instán több mint 700 millió felhasználó van jelen havonta, de mondhatjuk, hogy a verseny kevésbé kiélezett, mint Facebookon vagy twitteren. A lehetőség adott a cégek számára, hogy egy könnyebben targetálható csoportot érjenek el termékükkel anélkül, hogy rengeteget…..
    2019-ben sajnos már nem olyan egyszerű követőket szerezni, mint pár éve. Ennyi felhasználó és kreatív brand mellett kiéleződik a követőkért folytatott verseny. Itt van pár új módszer, amivel 2019-ben megsokszorozhatod a követések számát.     Idén már elengedhetetlen, hogy Instagram profilunk…..
Ha valóban növekedés szeretnénk elérni a rajongóink számát illetően, kénytelenek vagyunk olyanokra is figyelni, hogy megfelelő számú hashtaget használjunk vagy, hogy egyáltalán milyen esetekben használjuk azt. Szóval hány darab hashtag használata az ajánlott? Összesen…..
Tudtad, hogy akár pénzt is kereshetnél a közösségi médiában megjelenő bejegyzéseiddel? A monetalizáció egy viszonylag új módszer, aminek az a lényege, hogy a Facebookon megosztott tartalmakon keresztül hirdetnek bizonyos cégek, amiért cserébe a tartalom megosztóinak…..
A szövetségre lépés fontos eleme az üzenetünk terjesztésének, ennek ellenére viszonylag kevés külügyminisztérium használja a Twittert kölcsönös Twiplomáciai kapcsolatok építésére. 2018 márciusában az orosz követség szóvivője az államok minisztériuma és az orosz nagykövetség közti kölcsönös Twitter…..