Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maszka Jelmezkölcsönző

49 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A több száz darabot számláló jelmeztárunkból ma ismét két családi jelmez ötletet hoztunk nektek. Természetesen egy-egy témából több jelmezünk is létezik, weboldalunkon több Kleopátra jelmez is megtalálható. A másik családi jelmez ajánlásunk a foglalkozások témából került ki, sokan keresik ezeket…..
Nemcsak felnőtt jelmezek találhatók meg nálunk, hanem bizony gyerek jelmezek is, a legkedveltebb témákban is. Egyik ilyen a Star Wars, szinte bármelyik karakter bőrébe belebújhatunk. Kislányok számára pedig ajánljuk Disney hercegnő jelmezeinket, hiszen tudjuk mindenki szeretne hercegnő lenni, mi…..
Egy egyszerű jelmezzel is érhetünk el nagy sikerélményt. Ha valami egészen könnyed jelmezre vágytok, választhatjátok indián vagy viking jelmezeinket. További jelmez kínálatunkért keressétek fel weboldalunkat!..
Miért ne öltözhetne be az egész család egy közös kis farsangozásra otthon? Akár egy lusta vasárnapot is fel tud dobni, ha jelmezben vagytok egész nap. :) Majdnem minden kategóriában össze tudunk hozni egy közös családi jelmezt, de most mutatunk kettőt.     Melyik tetszik jobban?..
Ehhez a naphoz is kapcsolódik egy népi hiedelem, még pedig a sokak számára ismert macis legenda. Érdekesség, hogy egyes helyeken a népi monda nem a barna medvét említi ebben a hiedelemben, hanem a borzokat, farkasokat  vagy éppen a mormotákat. ..
A legjobban talán gyermekeink várják a farsangi időszakot, hiszen ilyenkor beöltözhetnek az óvodában vagy az iskolában és részt vehetnek egy kis mulatozáson. A legutóbbi témánál maradva, ma bemutatunk néhány szuperhős jelmezt.   További jelmezek böngészésére ajánljuk…..
Ügyfeleink legtöbbször a szuperhős jelmezeinket keresik, így ez az egyik legnépszerűbb téma. Nem is csoda, hisz ki ne tudna azonosulni egy hőssel, aki az életet kockáztatva menti meg az emberek életét? De azért azt is be kell valljuk magunknak, hogy a hősök ellenségeivel is tudunk azonosulni és…..
Maszka jelmez Farsang kialakulása 2021.01.25 13:20:00
Bízva a legjobbakban, ne hagyjuk veszni a farsangot és kapcsolódjunk ki egy kicsit. :)A nagy mulatságok ugyan idén elmaradnak, de otthonunkba becsempészhetünk egy kis karneváli hangulatot. Ehhez a következő napokban hozunk is jelmez ötleteket is! :)..
Ismeritek a Vince napi hagyományokat? Az egyik a mai időjárás alapján jósol az őszi szüretre. Ezt olvashatjátok lejjebb a képen is. A másik hiedelem - ami talán a legelterjedtebb - az úgynevezett vincevessző, amiből szintén az őszi szőlő szüretre következtetnek. Ezen a napon metszeni kell a…..
Maszka jelmez Farsang 2021 2021.01.08 16:32:08
Nyitva vagyunk, hordunk maszkot és van kézfertőtlenítőnk is és érintés mentesen is tudsz fizetni, meg minden amit szeretnél! :-)) Nagyon várjuk a COVID helyzet enyhülését és úgy néz ki, hogy még várat magára. Ezért fogadjátok meg ismét barátunk útmutatóját a fenti képeken. COVID helyzetre való…..
Maszka jelmez Mikulás Ünnepség 2020.11.25 13:04:38
Kedves Mikulások!   Az idén is teljes gőzzel vagyunk és csináljuk és az alábbiakkal egy kis segítséget szeretnénk nyújtani!   Mikulás ruha kiválasztásához az alábbiakat vegyétek kérlek figyelembe. Lényeg, a megfelelő szintű álcázás, hogy ne ismerjenek fel, de rémisztőnek sem szabad lenni! A…..
Maszka jelmez HALLOWEEN 2020 COVID 2020.10.12 15:57:02
COVID helyzetre való tekintettel a gyors és tökéletes kiszolgálás érdekében szeretnénk megkérni benneteket, hogy mielőtt eljöttök hozzánk nézzétek meg a kínálatunkat a weboldalunkon és írjátok fel a kinézett termékek cikkszámát! Cikkszámot a termék kép fölött találjátok, ezzel tudjuk a leggyorsabban…..
Ismét hoztunk nektek egy Paróka Pénteket! ;-) Most a Glamourama nevet viselő paróka családunkat fogjuk bemutatni.   Lehet, hogy ezt a szöveget már kívülről fújjátok, de azért elmondjuk itt is: szintetikus, hosszú egyenes parókákról van szó, egyenes frufruval.   Tizennégy színben kaphatóak.…..
Az Alíz Csodaországban című könyvből több feldolgozás is napvilágot látott már, legyen szó akár könyvről, meséről, vagy élőszereplős filmről. Aliz álmában belezuhan egy nyúlüregbe és egy furcsa világban találja magát, ahol még furcsább lényekkel találkozik. Ha szeretnél te is belecsöppenni ebbe a…..
A mai Szuper Szerdán nem mást veszünk elő, mint a Bosszúállókat. Rengeteg szuperhős fogott össze, hogy megállítsák a Földre leselkedő veszélyt és hogy végül legyőzzék Thanost, akinek legfőbb célja, hogy kiírtsa az univerzum felét. A teljesség igénye nélkül megpróbáljunk kiemelni a legkeresettebb…..
Szokásunkhoz híven a tegnapi témához hoztuk a kiegészítőket, amik segítségével igazi cowboy, sheriff vagy indián lehetsz a bulin! ;-) Leendő cowboyaink figyelmébe szeretnénk ajánlani különböző kalapjainkat:   36267 - Barna cowboy kalap(árakért és egyéb információkért kattints a…..
Ördögszekerek, tikkasztó hőség, lónyerítés a távolban és a bárok opálos, párás légköre. Már ennyiből is azonnal eszünkbe juthat a tipikus western filmek hangulata. ;-) A mai Hacuka Hétfőn a vadnyugat meghatározó szereplőiről hoztunk néhány jelmez tippet.   Lehetünk cowboyok:   83449 - Gun…..
Péntek van! Ami egyet jelenti a Maszkánál; Paróka Péntek! :-) Ma ismét a "Fever" típusú paróka-család van terítéken, azon belül pedig a "Mia" fantázianevet viselő termékcsoport. Azt már tudjuk az előző bejegyzésekből, hogy ezek a típusú parókák professzionális minőségűek és szintetikusak. A "Mia"…..
Mindenki szereti a kis sárga furcsa szerzeteket, akik számunkra egy felismerhetetlen nyelven beszélnekegymással. Viccesek, kíváncsiak és végtelenül energikusak.Minyon jelmezből különböző variációk közül lehet választani. A legegyszerűbb egy belebújós szivacsfelső, amire a minyonok arca van…..
Az évről évre megjelenő új filmek hatására kimeríthetetlen a karakterek száma amikké válhatunk a Star Wars birodalomból.   Állhatunk a jó oldalra és magunkra ölthetjük a Jedi köpenyt vagy jelmezt.   16803 - Felnőtt Jedi jelmez(árakért és méretekért kattints a cikkszámra!)   820949 - Jedi…..
Mai Kiegészítő Keddünkön egyszerű, mégis nagyszerű termékeket hoztunk nektek. Ha nem szeretnél beöltözni, de valamit mégis felvennél, ajánljuk figyelmedbe latex maszkjainkat. Az állatos maszkokon keresztül egészen a félelmetes maszkokig nagy kínálattal rendelkezünk.   Állatos maszkjaink közül a…..
A mai Hacuka Hétfő rendhagyó lesz, ugyanis nem egy témában mutogatunk jelmezeket, hanem egybizonyos típusra hívjuk fel a figyelmet. Ez pedig nem más, mint a vicces Piggyback azaz a háton cipelősjelmezek.A jelmez nagyszerűsége abban rejlik, hogy csupán egy nadrágot kell felhúznunk és máris készen…..
Kimeríthetetlen téma a Disney világa, nem hiába, hiszen ti is nagyon szeretitek ezeket a karaktereket, így nem is volt kérdés, hogy frissítenünk kellett a kínálatunkat.   A klasszikus mesefilmekből szereztünk be néhány új jelmezt, kihívóbb, merészebb stílusban. Újdonságaink között ugyanúgy…..
A mai Paróka Péntek alkalmából a "Desire" termékcsalád ismertetőjével készültünk nektek. Szintetikus hosszú, lágy hullámú parókákról van szó, oldalra fésült frufruval. Nyolc színben kaphatóak nálunk, igény szerint előrendelhetőek és 1-2 héten belül átvehetőek üzletünkben. (Figyeld honlapunkon a…..
Egyre jobban hódít nemcsak külföldön, hanem itthon a cirkuszi téma ihlette jelmez kínálat. Sorban jönnek az újabb ruhák, amikkel belecsöppenhetünk a porondmesterek, bohócok világába.   Hölgyek és Urak számára is érkezett porondmester jelmezünk, amivel akár a farsangi bulit is…..