Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolesz74

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A HírCsárda kalkulációi szerint akár a 100 milliárdos nagyságrendet is elérheti hazánk átnevezésének költsége. Új személyik, útlevelek, jogosítványok. Térképek, iskolai segédeszközök, személyi okmányok és számos Isten hozta! tábla is  cserére szorul majd a…..
Zsolesz74 2011.04.19 15:35:42
@Gyeprefing Padrafos: Ebben van igazságod, mert miért félni? De nem félt, nem kordonoztatott a nemzeti ünnepen, pl.
A Lázár-lézer-audi az baklövés volt. Igazad van, ha ezt felhozod.
Más:
A Transparency a 8 év szoci éra alatt folyamatosan azt hangoztatta, hogy kb 1000 milliárd/év a kenővári, ami a közbeszerzéseken eltűnik és ezért drága az autópálya, stb, stb. Ehhez képest a 250 milliárdos zárolás és a Széll Kálmán csomagja már csak aprópénz.

Én oldaltól függetlenül azt mondom: ellopott lóvét vissza a kasszába, tolvajokat sittre és mehetünk tovább!

Ja hogy idealista vagyok? IGEN sajnos az!
Tíz perc alatt is lehet marhagulyást főzni. Persze csak levesporból. Ehető lesz ugyan, de valami megmagyarázhatatlanul kellemetlen utóíz marad utána a szánkban... Ilyen lesz az új alaptörvény is: alkotmány, levesporból.Ha minden a tervek szerint alakul - nem mondanám, hogy jól,…..
comment:com Közszolgálati Kokó 2011.03.25 23:30:00
Egy egész ország várta már, hogy mikor kap Kovács Kokó István végre valami megbízást. Elég soká kellett rá várni, de igazán megérte, mert kettőt is kapott hirtelen.1., A Magyar Olimpiai Bizottság az ökölvívó olimpiai bajnok Kovács Istvánt delegálta a közmédiumok…..
Rendhagyó levelet kaptunk olvasónktól, aki szeretné levezetni ki miben hibázott.Megpróbálok rávilágítani néhány összefüggésre, remélem, hasznos lesz.Én eleve a blog címét sem értem: HitelkárosultakMagyarországon nincs egyetlen egy hitelkárosult sem, maximum súlyos lelki…..
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
Sárdobáló A civilek esélye 2010.06.20 07:00:00
Magyarországon az állam kivonult a legszegényebb társadalmi csoportok életéből. Ahol sok a roma és a szegény, ott alig működik az iskola, a roma gyerekek jelentős része szegregált osztályokba jár. Ezekben az osztályokban rosszabbul képzettek a pedagógusok, mint a nem roma…..
Jacint blogja A bunkó taxiscég 2010.06.10 07:43:00
Kedvenc sportágamban megkezdődött az uborkaszezon. Na jó, az NHL döntő még "tartja magát", de augusztusig aztán semmi. Ez látszik a jacintblogon is, ismét a "preventív fogyasztóvédelmi" jelleg domborodik ki.A héten tízenpár év után "szakítottam"…..
Az RTL Klub gyorsan talált munkát Erdélyi Mónikának, a könyvelőhangú műsorvezető májustól kénytelen lesz kicsivel korábban kelni, ugyanis a Reggeliben beszélget majd a vendégekkel. Szerencséjére csak minden harmadik héten. Mónika egyébként először kap élő műsort, kilenc…..
Zsolesz74 2010.04.08 19:11:43
@dakota jennifer: Szujó a legértelmesebb?
Emlékszem még a kis mezitlábas Zolikára a Komlósi iskolájából, azóta meg akkor az arca, hogy csoda, ha az anyját megismeri.
Szujó is egy nagyképű fasz. Zoli, ugye ezt te is tudod...
Megint egy látszólag jelentéktelen ügy érkezett a Zugügyvéd postaládájába, de aki már találkozott egy ilyen, jogilag szinte kezelhetetlen helyzettel, megérti, hogy miért került ki posztba. Főleg ha pizzéria van a földszinten, az tud igazán kellemes hatást elérni a…..
Klasszikus összeesküvéselméletes téma, hogy a gázszolgáltatók titokban nem "vizezik-e" a gázt. Egy csomóan biztosak benne, hogy igen, és a fűtőérték a valóságban egyre alacsonyabb. ("A fűtőérték nem más, mint egy köbméter normál állapotú földgáz…..
Ez van akkor, ha a közszolgálati televízió az új évezred technológiai kihívásaira készülve a nagy felbontású, digitalizált, nonlineáris médiatérben mozog, aztán hirtelen jól pofán veri egy amúgy teljességgel jelentéktelen gereblye. Merthogy, ha műsorváltozás van, akkor nem…..