Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyeznajka

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Őszi sörfesztiválok 2017.09.04 00:43:37
Véget ért a nyár, de nem ért véget a sörszezon, sőt most kellene eladni azt amit nyáron nem sikerült. Mondjuk most pont olyan nyár volt, amikor mindent el tudtak adni, lásd az Óvatos Duhaj ellátási problémáit! Azért már csak a megszokás kedvéért is megtartják az őszi sörös fesztiválokat.  Idén a…..
Liberatórium Empátia-csapda 2014.02.19 14:40:51
Az alábbi írás egy fordítás - eredeti itt: http://www.sott.net/article/268449-Empathic-people-are-natural-targets-for-sociopaths-protect-yourself, ahol az empatikus, apatikus és szociopata emberek kapcsolatát tárgyalják. Ez egy könyvajánló, Dr Jane és Tim McGregor The Empathy Trap:…..
nyeznajka 2014.01.02 09:02:17
vékony lányok Kasia 2013.01.31 13:00:00
..
nyeznajka 2013.02.01 08:06:00
December 28-án, szerdán tartja jubileumi Ufóshow koncertjét az idén harminc éves KFT zenekar a budapesti Papp László Sportarénában. Az együttest még pár hete, egy zenekari próba után sikerült mikrofonvégre kapnunk, és a némi feszültséggel is tarkított interjúban szóba…..
  Amikor meghallottam, hogy Gyurcsány Ferencet feljelentették terrorizmus vádjával, olyan felszabadító élmény volt, mintha tényleg történne valami. Amikor bejelentette Gulyás Gergely, hogy azokkal az egyezményekkel egészítenék ki a Btk-t, amelyek a nürnbergi bíróság…..
Csípem Tarlóst, mert egyáltalán nem az a simamodorú átlagpolitikus. Tegnap is egy nagyon jó interjút adott az Origonak, ebben keményen odamondogatott a kerületi kiskirályoknak. Beszélt a parlament folyosóin való intrikálásról, az 5-6 állásos reneszánsz politikusokról, a…..
A magyar állam a diákok átverésében segédkezett, aminek véget kell vetni: morális kötelesség a diplomagyárak bezárása. Nem tudjuk, hogy Hoffmann Rózsának a felsőoktatási intézményekkel kapcsolatos tegnap kiszivárgott tervei a valóságban mennyire előrehaladott…..
Mandiner blog Férfinap 2011.03.09 15:31:00
  Tegnap, a nárcisz-szagú nemzetközi nőnapon, néhol olvasható volt egy hír, ami a férfiakról szól – baljós hangon. Így most hagyjuk Klara Zetkin találmányát, és vessünk egy pillantást azokra, akik a nárcisz másik oldalán állnak.  Egy friss Eurostat felmérés…..
nyeznajka 2011.03.10 08:23:56
  Ma lehet utoljára jelezni a magánnyugdíj-pénztárakban, ha valaki nem kíván visszalépni az állami rendszerbe és apanázsát továbbra is magánkezekben akarja fialtatni. Számos elemzés látott napvilágot az elmúlt hetekben arról, hogy kinek, milyen körülmények között…..
A new hord of pigs to fill the gap left by the old. Feeding on fear but fear is running low. (Darkest Hour: With Friends Like These)   Ablonczy Bálint bogarat tett a fülembe hétvégi jegyzetével. A Heti Válasz Online-on arról írt, hogy kicsit visszás, hogy Martin Schulz elvtárs…..
nyeznajka 2011.01.25 10:31:17
@bbjnick: Dehogy van.
Mindenki tudja, hogy Orbán Viktor mennyire elkötelezetten demokrata.
(:-D (...) :-D (...) :-D ...)
Hogyan mondjuk felszólító módban a rejleni igét? Rejljen? És a vedleni igét? Vedljen? Vedledjen? Netán vedeljen? Vannak a magyarban bizonyos igék, amiknek meglehetősen fejtörő a felszólító, illetve a feltételes módú változata. Most hogy is van akkor a helyes forma? A nyelvész…..
Konzervatórium Forradalom után 2011.01.07 07:25:00
 „Védelmező nincsen felettünk, se isten nem véd, sem király: A közjó alkotói lettünk – hát vesszen el, ki ellenáll!” A baloldali kormányhatalom sorsa legkésőbb 2008 tavaszán, a szociális népszavazáson már megpecsételődött, így a baloldal 2010-es…..
w Az irodalom visszavág 2010.12.09 08:15:00
Ha mostanában emberekkel találkozom, vagy akár csak felveszem a telefonomat, nem úszom meg, hogy el ne hangozzon: jaj, szegénykém, mi lesz most veled, hogy médiatörvény? A kérdés persze jogos. Magyarországon kialakult, és ma még éppen jelentős hadállásokkal bír az a fajta…..
A közmondások elferdítése kedvelt módszer a poénalkotásra, talán mindenki kapásból tudna sorolni néhány keringő közmondás-ferdítést. A nyelvi humornál azonban többet is mutathat, egyfajta hagyományőrzést: nem feledjük a magyar folklórt. Csak átalakítjuk. Modern korunkban is…..
nyeznajka 2010.12.08 15:02:31
nyeznajka 2010.12.08 15:06:48
összejövős uj filmhu embed teszt 2010.02.11 01:17:49
nyeznajka 2010.02.11 08:31:40
  Sajnálom a glicerinbotrányba keveredett borászt. Pedig nagyon fontosnak tartom, hogy szigorú legyen a bortörvény és a magyar bor minősége folyamatosan javuljon, de valahogy úgy érzem, hogy Vincze Béla meghurcolása túlzó. Csúnya dolog glicerint tenni a borba, de nem…..
                  Tegnap este lejött egy olyan cikk az Indexen, amitől még a a legvisszafogottabb embernek is fröcsögő nyállal kommunistázni támad kedve. Megint az ügynökügy került elő, az 1956-os intézetnek sikerült azonosítania a Nagy…..
  Védelmi pénzt követeltek egy tizenkét éves gyerektől idősebb iskolatársai. A fiú a szüleinek sem mert szólni félelmében arról, hogy hárman megfenyegették az utcán, hogy fizetnie kell, különben elverik. A rendőrség még aznap elfogta a zsarolókat, akik azzal védekeztek:…..
Rövid töprengés után úgy döntöttem, ártani nem árthat, úgyhogy belevágtam a 100 fekvőtámasz projektbe. Aki nem ismerné: ez egy hat hetes edzésprogram, heti háromszori edzéssel, amelynek a célja, hogy a hatodik végére képesek legyünk száz szabályos fekvőtámaszt egyszerre…..
Mandiner blog Szökés hétfőn 2009.02.23 07:01:00
 Sokáig azt hittem, hogy nincs jó magyar játékfilm a kommunizmusról. Aztán épp itt a blogon ajánlgatta valaki, hogy nézzem meg Gyarmathy Lívia: Szökés című alkotását. Nem volt egyszerű. A videótékákból nem lehetett kikölcsönözni, megvenni se lehetett, se a boltokban, se…..
Ahogy a filmek, a híradások és még sok más, minket körülvevő impulzus egyre erőszakosabb és agresszívebb lesz, úgy a jelek szerint a reklámoknál is kitolódik a tűréshatár. Valamikor az intimbetét reklámok kék véres effektjei borzolták idegeinket, mostanra azonban ez…..