Regisztráció Blogot indítok
Adatok
statusbyte

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Pacsirta fiú a metrón 2012.06.25 20:49:00
Újságos bizniszmen hogy küszködik a röhögéssel :D ..
statusbyte 2012.06.26 16:33:16
@közönséges üregi zsidó: mos def-eset nem ismertem. koszi!
Nirvana - Nevermind (Geffen) A ’89 novemberi Pecsás koncert után nem gondoltam volna, hogy ilyen jó kis poplemezzel áll elő ez a trió, bár ott nem is rájuk voltam igazán kíváncsi, hanem az akkor sokkal nyerőbb szériában utazó Tad-re, igaz végül a Nirvana jobban bejött, meg is…..
statusbyte 2011.09.25 11:57:00
@lamb79: nevermind utan az incesticide lemezt adtak ki es akkor az eszmefuttatasod alapjan:

Incesticide: 11/10
Megjelent a Pro Tools HD Native, amely az AVID piacvezető stúdiórendszerét teljes egészében a számítógép központi processzorán futtatja. Ezzel a platform akár ki is nyílhatna, de nem: a szoftver csak a képen látható PCIe kártyával hajlandó audióműveleteket végezni, maximum 64…..
statusbyte 2010.10.11 11:48:00
@HavocS: "64 független be- és kimeneti csatornáig", tehát ez csak a ki/be ennél több (192) sávod lehet magában a projektben. amúgy a digidesign részéről a korlátozásoknak mindig jó oka van (latency problémák, lemez irás/olvasás stb.). Reaper-t még nem használtam, nem tudom összehasonlítani.
Az egyik legfontosabb részlet kimaradt a posztból: ez a HD native PT nem támogatja a TDM plugin-eket és ez baj. Tulajdonképpen ez egy nagy teljesítményű PT LE innentől kezdve.
Az Apple féle meglátásod részben igaz, de a Pro Tools (a Pro Tools LE-t leszámítva) nem otthoni felhasználásra szánják, ráadásul kéz a kézben jár a filmiparban használatos Avid videovágóval és az árazás is inkább komoly stúdiókra lett szabva.
statusbyte 2010.10.11 12:52:07
@gg: nem a poszt/posztoló hiányosságára, hanem a digidesign-éra céloztam :D
csak a HD megnevezés félrevezető, mert ugye eddig ez különböztette meg az m-box, m-powered pro tools le-től, ha jól tudom.
        További részletekért kattintson a Tovább gombra! Mivel a Handrástól elhozott Mac minihez adott hdmi-DVI-átalakító nem kompatibilis az Apple DVI-VGA-átalakítójával, ezért az Index szerkesztőségének félszáz gépe közül 49 kapásból kiesett (HÜLYE…..
Egymás után jönnek a béták, mi meg leírjuk, amit titkos forrásainkon keresztül kiderítettünk. Megjelent például a billentyűzetkiosztás választásának lehetősége, mostantól az OS 4-ben is beállíthatjuk a QWERTY, a QWERTZ vagy az AZERTY-kiosztást (utóbbit milyen rosszindulatú…..
Elkezdődött a tesztidőszak, sorra derülnek ki az érdekesebbnél érdekesebb információk a nyáron érkező új operációs rendszerről. Azt eddig is tudtuk, hogy lesz benne multitask, hogy váratlanul animált hirdetések bukkanhatnak fel az ingyenes programokban, sőt még azt is, hogy…..
Harmadik napja vagyok Kaliforniában, és kezdenek megdőlni az amerikaiakkal kapcsolatos előítéleteim. Először is nem mindegyik kövér. Mert New Yorkban például elképesztő szörnyekkel találkozik az ember: ezzel szemben a nyugati parton mindenki megfeszül azért, hogy jó formában…..
Appleblog Jövök Kalifornia! 2009.06.06 17:33:00
Szóval jövő szombaton részben munkaügyben elutazom Kaliforniába, méghozzá a Szilícium Völgy nyomtatott áramkörökkel és informatikai szupersztárokkal terhelt közepébe. Nem ússza meg Palo Atlo, megkapja a magáét Mountain View, végiggurulok valami benzinzabáló bálnával az El…..
statusbyte 2009.06.06 18:40:26
statusbyte 2009.06.06 18:54:18
@mcs: jujj, ez nagyon izgalmas. alig varom :)
Jory Bell és Nick Merz 2000-ben hagyta ott az Apple-t, mert Steve Jobs nem tartotta jó ötletnek a tervezők mini Titanium PowerBookról előadott ötletét. Jobs akkor azt mondta, a piac nem lenne vevő egy ilyen készülékre.A két mérnök OQO néven céget alapított, és 2004-ben megjelentek…..
statusbyte 2009.05.25 09:43:52
Akinek van hozzáférése, töltheti is le a 230 megabájtos csomagot, az iTunes 8.2-es 60,1 megabájtos megjelenés előtti verziójával együtt. Állítólag az új szoftver kinyírja az MMS-szolgáltatást és a tetheringet, szóval érdemes kétszer is meggondolni a telepítést. Én például…..
Igen, tudom, hogy napokkal ezelőtt történt és a Reakció is írt már róla. Csakhogy amikor megláttam, lefagytam kis időre, meredtem magam elé, és csak azt dünnyögtem, hogy ez durvább, mintha Lakat T Károly élő adásban olajozná be Bajnai Gordon felsőtestét. A reggeli tévés…..
A Digitimes nyilvánosságra hozott egy beszállítói listát, elvileg ezek alkatrészeiből rakják össze a nyáron debütáló Apple telefont. Vagy telefonokat. (Mennyire idegesítő lesz ezt minden egyes alkalommal hozzáfűzni)És ha már iPhone-pletyka, miért ne mindjárt kettő. A…..
Appleblog Apple Store Down 2009.03.03 13:43:00
Jó ég, bezárt, most mi lesz? Egy görögtüzes iPod? Egy mezőgazdaságilag is hasznosítható Time Capsule? Vagy inkább amire mindenki számít: új Mac Pro, mini, iMac? Micsoda izgalmak kérem, micsoda izgalmak!Most gondoljatok nagyon erősen arra, amire vágytok, írjátok le ide, köpjetek…..
Bigyóblog Drágulnak a pendrive-ok 2009.03.02 10:26:00
Ezentúl a pendrive-oknál is kell fizetni szerzői jogi díjat, az Artisjus pedig minden csomagolásra rátesz egy hologramos matricát. Hogy mikortól lehet csak hologramos pendrive-ot árulni a nagykereskedőknek az attól függ, hogy mikor jelennek meg a Magyar Közlönyben az idei jogdíjak. A…..
Emmy-díjas sorozatokkal, újoncokkal, animációs sikerekkel és régi ismerősökkel is találkozhatunk majd a Viasat és a TV6 tavaszi műsorstruktúrájában. A jelenleg is adásban levő és minden bizonnyal folytatódó szériák mellé jön a 30Rock, a Leverage, a a Law&Order: SVU, a…..
Van ez a jópofa kis típushibája a MacBooknak, mondjuk úgy, hogy találkoztam már olyan tulajdonossal, akit nem érintett a probléma. Arról van szó, hogy a kijelző körüli kereten van két vízszintes csík, kitüremkedés, ami úgy megüti a laptopnak azt a részét, amin többnyire a…..
statusbyte 2009.01.25 20:29:58
@stevejobs: www.macosxhints.com/article.php?story=2007090303465657
Nem viccnek szantam :) Sajnos személyes tapasztalat arról hogy egy pár honapos Apple termék milyen vacak anyagbol van gyurva. 2-3 éve van meg ez a Macbook-om és anno esztétikai okokból nem akartam bevinni. Az más kérdés, hogy tavaly nyáron már a post-ban emlitett repedés boldog tulaja is lettem.
A hétvégi NFL-közvetítések után a FOX hivatalosan is elnézést kért azért, mert a Minnesota Vikings öltözőjébe betévedő kamerájuk egy kicsivel többet is megmutatott Vishante Shiancoe tight end anatómiájából, mint kellett volna. Nem ez az első eset, hogy elsődleges vagy…..
statusbyte 2008.12.09 14:21:59