Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balage_81 (törölt)

0 bejegyzést írt és 846 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már járok egy ideje szalonokba, persze mindig máshoz, mert szeretem a változatosságot. Idén nyáron elmentem egy nagyon igényes helyre egy korábban kinézett 21 éves lányhoz. A nevét inkább nem mondanám, később kiderül miért. Viszont az eddig megszokott kedves és bájos viselkedés…..
balage_81 (törölt) 2010.10.28 00:18:18
@Coffeyville: @yeti-ufo hibrid:

Látszik, hogy nem vagytok képben a masszőr csajokkal kapcsolatban. Nagy részük semmilyen körülmények között nem vállal dugást. Persze ez a trollokat nem akadályozza baromságok beírásában.
balage_81 (törölt) 2010.10.28 00:22:59
@Coffeyville:
"Jézus!
Tudod-e, hogy kismillió nemi úton terjedő nyavalyakórság van az écen kívül, amiből egy csomó nem is gyógyítható?" -

sorold már fel őket légy szíves!
balage_81 (törölt) 2010.10.28 00:33:01
@yeti-ufo hibrid: Hát ha nem dug, akkor nem kell egyszer használatosnak nevezni. Többségüknek visszajáró ügyfélköre van. De gondolom ezt először hallod, mert te csak a repedt sarkúakhoz jutottál be. Megesik. Viszhall.
Dr. Fazekas Péter, az Euronics üzletlánc ügyvezető igazgatója, az üzletek egy részét üzemeltető Vöröskő Kft. egyik tulajdonosa kilépett a szcientológia egyházból. Kérte valamennyi ott tárolt adata törlését, és már nem tagja a szcientológia egyháznak.Az értesülés…..
Fura közjáték vezette fel a ma reggeli Mokkában az összenőtt női szemöldök világbajnoka, azaz Kiszel Tünde legújabb fellépését. Vujity Tvrtko, aki most éppen a Tv2 reggeli műsorában haknizik, már a felkonfban elküldte az anyjába a naptárjaiból és kvázi celebstátuszából…..
Subba Kolontár vagy Kolompár 2010.10.25 11:41:39
Az esztergomi fideszes nem nagyon van képben a saját javaslatát illetően.  ..
Röhögni mindenki szeret, én speciel még kínomban is, vagyok annyira barom, hogy még a saját nyomorúságomon is kiválóan el tudok szórakozni, így nem voltak prekoncepcióim a Tv2 új celebszopatós műsora, az Ezek megőrültek!-kel szemben, ami dióhéjban arról szól, hogy b-listás…..
 Szia, Tibi,itt egy szösszenet a konditeremből.Minden jótAndrás  Arcok a konditeremből A Befizetett PubiHúsz év körüli nyápic srác, tizenhatnak látszik, lányos arc, unott mosoly. Csak személyi edző társaságában látni, apuci befizette, hogy kicsit…..
 Őszintén szólva baloldali létemre én nem tartozom a Gyurcsány „fanok” széles táborába, de most nagyon egyetértek a Ferenc blogjában található gondolatokkal. Az ex-kormányfő nem szarakszik, lopásnak nevezi, hogy "a kormány le akarja nyúlni a…..
balage_81 (törölt) 2010.10.14 21:40:27
@Starin: az önkormányzati reformot a fidesz akadályozta meg, mert 2/3-os törvény. ne sajnálj te engem, főleg ha ilyen tájékozatlan vagy
a máv és a bkv más történet, benne vannak az elmúlt 20 év kormányai egytől egyig. azok is, akik bátorítják az irreális szakszervezeti zsarolást, és elleneznek minden létszámleépítést (amit ők maguk most azért meg fognak lépni, ha szerencsénk van). nyilván tudod kikre gondolok. szóval kisebb arc, több tájékozottság ha kérhetném

@Rwindx: az állam pazarolva működik, ezt gondolom nem kell magyarázni. a történetnek egyik szelete a nyugdíjkassza. a másik a tb, a harmadik az állami vállalatok, hadd ne soroljam végig. ez az állam a nagy egészből szán pénzt egyes célokra, már ha jut. ilyen a nyugdíj is. az mnyp levon 5%-ot, de kezeli és félreteszi, sőt kamatoztatja a pénzem. hogy állampapír segítségével, az az állam hibája (nem muszáj szarul működni, 14. havi nyugdíjat ígérni, vagy megszavazni a 13.at, stb). ebből következik, hogy ha az állam jobban működne és nem demagóg szarságokra költene, akkor az mnyp is máshonnan szedné be a pénzt. de egyébként teljesen mindegy, mert én nyugdíjat akarok és adót is fizetek, tehát innen az állam felelőssége jól újraosztani. így viszont nem 3-5, hanem 100%-ot+kamat kell hogy adjon majd a jövő nyugdíjasainak. lehet te nem érzed a témát
balage_81 (törölt) 2010.10.14 21:55:32
@Rwindx: Az nymp nem véletlenül tart nagy számban állampapírokat, nem azért mert az az államnak jó és hanem a portfóliót kiegyensúlyozni, biztonságosabbá tenni. - akkor mégis biztonságban van náluk a pénzem?

felteszem másképp a kérdést: minek van szüksége az államnak hitelekre? mert többet költ, mint amennyi bevétele van. akkor honnan tudjam én azt, hogy 40 év múlva egy elöregedő társadalomban ki tudja nyögni a most még aktívok nyugdíjának 100%-át? egyébként itt be is fejeztem, rémesen untat az egész
balage_81 (törölt) 2010.10.15 00:11:35
@Rwindx:

na jó, még egy kommentet rád szánok aztán tényleg befejeztem

Az államnak sok okból lehet szüksége hitelekre, - hát itt van a lényeg. épp nem bontod ki az igazság minden szeletét, csak hogy egy klasszikust idézzek

Az elején azzal kezdted hogy az államnál nem biztonságos a pénzed tartani, most azzal indoklod az mnyp biztonságosságát hogy államnál tartja a pénzt. - én nem indokoltam annak a biztonságosságát. te írtad, hogy a pénz felét biztonságos befektetésekben tartja, erre reagáltam. egyébként mégis miért ne szedne kamatot, mikor kölcsönad? tudsz olyan szervezetről, amelyik ingyen kezeli a pénzed és ha kölcsönzi akkor nem kér rá kamatot? vagy ez megint a klasszikus jobboldali profitellenes duma? inkább azon töprengj, miért kér annyi kölcsönt az állam, és ezután honnan fogja beszedni (segítek: magasabb állampapír-hozam, magasabb kamat. azt is mi fogjuk fizetni). ezen kívül leírod, hogy az állam majd ki tudja fizetni nekünk a nyugdíjat, de amellett elmész, hogy az állam már most forráshiányos. tehát tökmindegy a kamat-hozam duma, mert itt nem az a lényeg, hanem, hogy van egy alapvetően veszteséges, korrupt, pillanatnyi érdekek szerint vezérelt társaság, amelyik még ahhoz a kicsihez is hozzányúl most, amelyiket félretennénk a jövőnkre és más befektetné. orbánék viszont már most elköltik, hogy hogyan adják vissza 40 év múlva, az meg gondolom nem izgat téged. az öregedő lakosságot továbbra se hagyd figyelmen kívül. nem vágod, hogy a megtakarításod elköltik, ez itt a fontos, a többi hablaty. a rendszernek 40 éves távlatban kell működnie, nem 10 évesben. na befejeztem.
Na akkor én is ide firkantom kis történetemet, nagyon hasonlít erre. Pár hetet beadtam a jelentkezésem egy céghez, amelyik tesztekkel foglalkozik, kompetenciákat mér, stb. felhívtak, beszélgettünk, elküldték a tesztjüket. Ügyfél látogatás van a melóban, tehát fontos a személyes…..
balage_81 (törölt) 2010.10.14 00:48:42
@az igazi Sipi: csak a poszt utolsó mondatait kellett volna elolvasnod, hogy lásd, mennyire nem erről van szó. de hagylak hülyén meghalni, mert látom kár is volna elkezdeni újra elmagyarázni, mi is itt a bibi
balage_81 (törölt) 2010.10.14 10:49:34
@az igazi Sipi: javaslom azért ne pszichológusnak menj, ha esetleg pályaválasztás előtt állnál te lélekbúvár. látom a sötétség önteltséggel vegyülve igen komoly egyveleget alkot még itt az interneten is. te győztes típus te
balage_81 (törölt) 2010.10.14 12:49:03
@az igazi Sipi: amikor egy nagypofájú észosztó az érveket hiányolja:) javaslom olvasd újra a posztot és a kommenteket, aztán vagy megtalálod őket vagy nem (ha nem vagy akkora segg, mint amilyennek gondollak, talán menni fog). részemről egyébként itt és most abba is hagynám ezt a nívón aluli társalgást, így is túl mélyre süllyedtem hozzád bajnok
Mandiner blog Vörösiszony I. 2010.10.11 12:45:00
  Megjegyzések:   - Köszönjük a segítséget Toldi Tamásnak, Devecser frissen megválasztott polgármesterének.   - A képek október 11-én, hat nappal a katasztrófa után készültek Devecseren. Ez az állapot csaknem egyhétnyi intenzív takarítás eredménye.   - A…..
balage_81 (törölt) 2010.10.11 23:16:37
@Zippora: kicsit ismétlem magam, de azért ide is beírom a kérdést: ha szélesé a gyár, akkor is jött volna az őrizetbe vétel? vagy neki jut egy alapos kimosdatás szijjártó petyától?
balage_81 (törölt) 2010.10.12 00:10:18
@Arp1: akkor a BP olajkútja is nyilván ezért szállt el... nevetséges, hogy még ilyenkor is megy a kommunistázás. itt nem ez számít, hanem, hogy a vagyonával a fideszt támogatta-e, vagy merészelt valami mszp közeli vállalkozóvá válni. a többi porhintés
balage_81 (törölt) 2010.10.12 00:12:53
@Arp1: ez egyébként milyen alapon áll, hogy nem értenek semmihez? ennek ugye utána jártál? ezer embernek adnak munkát, jelentős a piaci részesedésük európában és a világon is. széles meg mondjuk szerintem padlóra küldte az ikarust, de az nyilván egy hőstett volt, mert ő ugye nemzeti nagytőkés.......
Háttérben a KolontáriakA Fidesz államosít! Taps! A Fidesz letartóztat! Taps!Most már csak azt mondja meg valaki, hogy ez hogyan előzi meg a jövendő problémákat. Nem csak a mocskos kommunisták, hanem senki nem figyelt ezekre a bombákra az elmúlt 20 évben. Ezek a tározók minden…..
Munkahelyi (T)error A HR-es reagál 2010.10.09 06:00:00
Halihó!   A „humán erőforrás” szakmai krémjének tetteiről legendák keringenek az olyan blogokon mint a munkahelyiterror.blog.hu is.   Korrekt és helyesírási-fogalmazási hibáktól mentes levelet, plusz önéletrajzot nyújtottam be, mint pályázatot egy…..
balage_81 (törölt) 2010.10.09 11:48:25
na akkor én is ide firkantom kis történetemet, nagyon hasonlít erre. pár hetet beadtam a jelentkezésem egy céghez, amelyik tesztekkel foglalkozik, kompetenciákat mér, stb. felhívtak, beszélgettünk, elküldték a tesztjüket. ügyfél látogatás van a melóban, tehát fontos a személyes fellépés, kisugárzás is. ennek ellenére a tesztjük alapján döntöttek, nem hívtak be személyes interjúra. oké, tudomásul vettem, egy szót nem szóltam (kb az jött ki a tesztből, hogy inkább vezető, meg önálló típus vagyok, gondolom ezért). persze tele volt értelmetlen, valós életben is cáfolt megállapításokkal az eredmény, de nem értem rá ezzel foglalkozni, tehát hagytam. 2 hét múlva újra fenn a pozi: írok nekik, hogy a teszt már megvolt, ha nem találtak ideális jelöltet, talán most beszélgethetnénk - mindezt szerelmes formában persze. felhív másnap a főnökük (kinézete alapján 50-es egykori orosztanárnő) és kérdések után közli, hogy akkor személyes interjú még aznap. na, örültem mint majom a farkának. rá 20 percre ismét hív, ja, hát van egy teszt, azt előbb ki kéne tölteni. mondom én azt már kitöltöttem, tud róla? nem tud, meglepődik. mondom bele is írtam az e-mailbe, amiben leadtam a második jelentkezésem. arról sem tud. oké, mondom spóroljunk időt, elküldöm a teszt eredményét, megvan a gépemen. eltelik fél óra, és visszaír, szó szerint ezt: tisztelt xxxxx úr! valóban nem érdemes találkoznunk. ön nem erre a munkára termett! sok sikert! üdvözlettel: xxxx

hát most mondjátok, hogy sértődékeny vagyok, de elküldtem a faszba. mi az hogy nem erre termettem? hogy lehet ezt ilyen stílusban közölni? ráadásul ők voltak olyan ügyetlen faszok, hogy egy e-mailt nem tudtak rendesen elolvasni. ezt így el is mondtam nekik, így már nem is dolgoznék náluk. faszfejek.
w A gömböc vége 2010.10.08 06:30:00
Magyarország most újra egységes, mondja a fékezhetetlen agyvelejű Semjén Zsolt, mellesleg az aradi vértanúk ürügyén; de a kottát nem ő írja, hanem a főnöke. Vele még messzebb ügetett a hintaló, Orbán egyenesen odáig jutott, hogy Budapest most lett a nemzet fővárosa. Eddig nem…..
Életünk értelmének egyik fő meghatározójának tartjuk, hogy a társadalom hasznos tagjának tudjuk-e érezni magunkat. Az egyetemről, főiskoláról kikerülve hevesen lüktet bennünk a tettvágy, világmegváltó gondolatokat forgatunk fejünkben. De mi van, ha a valóság nem találkozik…..
balage_81 (törölt) 2010.10.07 20:42:04
@Pókercsaló: :) én meg lepkefing voltam gyerekkoromban. ez pedig egy súlyosan cinikus böffenet

"Ez meg nettó marhaság. Aki attól érzi magát hasznos tagnak, hogy valami szar melóhelyen hülye főnökök utasításait követi és másnak termeli a hasznot annál előbb utóbb úgyis kibukik, hogy defektes. "
balage_81 (törölt) 2010.10.07 21:16:33
@Pókercsaló: már látom mekkora csaló vagy te is. hihetetlen, hogy vannak még emberek, akik azt hiszik, hogy sunyi hülyeségekből meg lehet élni. vagyis hogy ezt bárki beveszi nekik.
A színésznek a szemtanúk szerint nem volt túl jó kedve a kilencórás repülőút után, amikor a Ferihegyi reptér kisgépes termináljára érkezett, írja a Blikk. Bostonban fejezte be a napokban Moneyball című filmjét. Karján hozta a 2 éves ikerpárjukat, és autogramot nem adott (ezt…..
balage_81 (törölt) 2010.10.07 21:01:54
@Illés fideszes Búbos Banka azonnal mondjon le!: tök jó, hogy ezt minden blogra benyomod. mondd csak, sunáznak téged rendesen?
Van abban valami bájos, amikor a madame apróhirdetésben osztja ki a korábban nála dolgozó csajokat. (G találta az expressz.hu-n.)Köszönetet szeretnek mondani minden kedves volt kolleganönek aki megprobalt tönkre tenni de nem sikerült: -))) Kezdjük az eleje Elly neked mindnert halas…..
balage_81 (törölt) 2010.10.06 13:39:01
@tiboru: azt hiszem másról beszélünk. te a luxuskurvákról, én valamiért egy-két hónapra, netán évre idetévedt masszőzökről beszélek. szerintem ez a fajta legalitás nem ad nekik kellő védelmet, illetve én meg azt hallottam, hogy jóban kell lenni a rendőrséggel. de ha így benne voltál - gondolom rendőrként, érdekelne hogy van ez. komolyan gondolkodtam, hogy én is nyitok egy ilyen szalont:)
balage_81 (törölt) 2010.10.06 14:28:40
@tiboru: hát azok a szalonok, ahol én jártam, elég gyakran cserélik az olcsó lányokat (12 ezer a masszír, 6-6 a tulaj és a lány része). némelyik jobb, mások csak igénytelen lakótelepi kecók, de ha a középszintre gondolok, ez a 20-30 milla akkor is soknak tűnik. meg kell venni a lakást? tulajként futtatónak számítasz, az meg már törvénytelen nem? ha a lány maga csinálja, az más, de a kerítés már bűn úgy tudom. te rendőr vagy egyébként?
balage_81 (törölt) 2010.10.07 00:49:58
@franciaszeksz: akkor te mesélj már légyszíves, kivel kell jóban lenni. szalont nyitni úgyse fogok, csak kósza ötlet volt. de érdekel hogy megy ez, mert azt látom, hogy egyre több a szalon és egyre fiatalabbak a lányok. sokat töprengek: lehet ez a maffia engedélye nélkül?
Tétényi Éva A második 2010.10.05 23:30:00
A városi közpénzből finanszírozott helyi sajtó és tv nem jelentkezett. Szóval szükség van az internet szabad világára, hogy hírt adhassak arról, mi történik a Városházán. A hétvégén létrehozunk egy új kommunikációs csatornát, ahol majd bárki betekinthet a helyi politika…..
Kedves Blog! Rövid leszek: Én fél évet voltam kint mérnökként, egy magyar származású, magát nagy magyarnak valló “úriember” üzemében. Biorobotként, napi 11,5 órát töltöttünk a cégnél. Ami bent volt: újjlenyomatleolvasó, kamerák(wc kivételével mindenhol),…..
balage_81 (törölt) 2010.10.06 11:56:44
@igazságos: "Kint nem vagy más, mint egy koszos bevándorló, aki a helyiektől veszi el a munkát, nem vagy több az arab, az indiai, a kínai, meg a lengyel munkásnál. "

én Írországban éltem 3 évet és amit itt leírsz, az távolról sem igaz. vagy pontosíts, hogy melyik országról és milyen munkakörökről beszélsz. a válság hatására sajnos onnan is el kellett jönnie számos külföldinek, de amíg ott voltunk, megbecsültek minket. én pl ugyanazt a fizetést kaptam, mint a többiek, még a kezdeti nyelvi bénázásomat is elnézték. egyik szélsőség sem igaz.
balage_81 (törölt) 2010.10.06 12:08:30
@igazságos:
"Azt lehet, de mit mondtak rólad a hátad mögött, nem tudhatod." - most elkezdünk találgatósat játszani? egyébként tökmindegy mit mondtak, ha munkám megbecsülték, a jogaim betartották.

a lengyeleket nem igaz, hogy utálják, csak mivel sokkal többen vannak, mint bármely kisebbség, persze, hogy közülük kerül ki a legtöbb idióta is. ha annyi magyar élne ott, akkor azokkal lenne a gond. az én ír kollégáim pl kimondottan jó véleménnyel voltak az építőipari teljesítményről, amit a keletiek nyújtottak. szidták is az ír mesterembereket, mint a bokrot. nem igaz, amit írsz. sajnálom, ha rosszak a tapasztalataid
balage_81 (törölt) 2010.10.06 12:33:06
@gorcsev54: azért ennél sikeresebb sztorik is vannak, de örülök, hogy megállta kint a helyét. mondjuk válság van, tehát értelmetlen különleges tudás nélkül most elindulni. de pár év és újra meg lehet próbálni. mondom ezt azoknak, akik itthon vannak
Sárdobáló Jöjjön a kiskirály? 2010.10.02 12:00:00
Vasárnap minden valószínűség szerint Tarlós Istvánt fogják főpolgármesternek választani a budapestiek. Ez a név sokaknak a „szociális népszavazás” levezénylőjét, és még több ember számára az elkövetkező évek főpolgármesterét jelenti. Nekem azonban a Tarlós…..
balage_81 (törölt) 2010.10.02 17:27:58
@AnnaKarenina: most komolyan, ti tényleg nem veszitek észre mennyire pitiáner 10 évvel ezelőtti ügyeket emlegetni, mikor romokban áll az egész város, amit nem mellesleg szét is loptak? ki alatt zárták be pl a szimplát? engem tényleg nem érdekel, magasról szarok a szimpálra is, tarlósra is meg a szigetre is (melegekkel vagy nélkülük), de nagyon unom már ezeket a liberális nyávogásokat. ti vagytok a bayerzsoltok és vonagáborok létezésének egyik fő oka. ha ti nem lennétek, akkor ők sem. és a csendes többségnek lenne az ám az igazán jó.
balage_81 (törölt) 2010.10.02 23:13:29
@AnnaKarenina: egyem azt a kis liberális szívedet, de tényleg. csak a figyelmedbe ajánlanám a tényt, hogy ha keményebben bántunk volna egy bizonyos kisebbség tagjaival, akkor magyar gárda és jobbik sem lenne. persze ha a libsi véleményformálók azt mondják, hogy nincs ...bűnözés, az más, akkor biztos nincs is. maradjunk annyiban, hogy okoztak ők épp elég kárt ennek az országnak. te pedig láthatóan egyetemista vagy, úgy 19-20 éves
balage_81 (törölt) 2010.10.02 23:58:11
@SiKom: hát azért ezzel vitatkoznék. mármint az közhely, hogy vasárnap után tényleg utálni fogják, amikor kezdődik az igazi kormányzás
  Unalmas a kampány. Budapest elesett, Demszky letette a lantot. Szegény Horváth Csaba még egy kétségbeesett vérnyomásmérésel próbálja mozgósítani az utolsó szoci nyugdíjasokat, hogy legalább fehér fogsorral, állva essen el.   Az egyetlen üde színfolt…..
balage_81 (törölt) 2010.10.02 17:29:06
@tölgy: most ezt muszáj volt? olyan jól megvoltam én a csőlátású bunkó parasztok nélkül. egyébként májusban a fideszre szavaztam, ha hiszi, ha nem.
balage_81 (törölt) 2010.10.02 23:02:19
@soniq:

hát akkor a lényegesebb dolgok csak az ellendrukkereknek

www.blikk.hu/blikk_aktualis/itt-van-budapest-bunterkepe-2013941

a webkamerás dolog nem igaz, még a kerületi tévén is megy néha

a kátyúmentesítés meg az utak (főútvolnalak) állapota két külön dolog, ráadásul az utak többsége fővárosi felügyelet alatt van, tarlósnál tessék reklamálni hétfőtől

ami a sportot illeti, az újbuda fc most játszott kupameccset a fradival, nemrég alakult (újjá?), az alapítók vagy mifene között még Grosics Gyula bátyánkat is megtaláljátok. hát pont sajnálom, hogy nem fideszes polgármester alatt történt mindez

felépül a kőérberek-tóváros, van sportcentrumunk egy rakás, ez a legjobb kerület. a bűntérképről annyit a kedves konzervatívoknak, hogy pont olyan a statisztikánk, mint a XII. kerületnek, úgyhogy akkor pokorni is szar munkát végez

rövidentömören
alásszolgája
Szia Tibi!Ha kikerül, akkor a nevünk mindenképpen maradjon titokban, különben közellenségek leszünk.Üdvözlettel:Közellenség Mihály és Közellenség Bogdán   - Szevasz Dzsozi! Ezer éve..- Szia Ricsikém, na mi a helyzet?- Áh, semmi, előző héten jöttünk meg…..
 A jó szülőnek nincs kedvenc gyereke: "ha itt harapom, ott fáj, ha ott harapom, amott fáj". Ám Éterfy Robi egy félisten A Belvárosi fiatal és az Underground zenekar után. Tőle jön a legújabb - Facebook-témában.   50 mondat, amit a barátaid írnak a…..
Miért épp nem Mo? Mo és a jog 2010.09.24 15:54:00
Érdekes a magyar blogokat olvasni, mi a véleményük az embereknek, hogy Tomcat lepofozta Novák Elődöt.Mindenki politikai érzelmei szerint értelmezi a cselekményt, miközben van sokkal fontosabb és szomorúbb a történetben. Igen, valaki megpofozott egy másikat egy hivatalos épületben.…..
balage_81 (törölt) 2010.09.24 22:44:52
@stark: @escaper: uff nektek testvéreim! meg a "gané libsik bezzeg ha gyurcsányt.." típusú faszkalapoknak is. jól beszoptátok megint, mert olvasni, azt láthatóan nem tudtok, pláne értelmezni. akkor ismét, elsősök kedvéért:

"a novák gyerek csak azt kapta, amit a kis barátai a kurucinfón hirdetnek évek óta. az ilyen férgeknek jó, ha a saját szarukba mártják az arcukat. ezután remélem kétszer is meggondolja, mihez és hogyan ad elvi támogatást." - mit is jelent ez pontosan? hogy ha valaki a kurucon kirakja " a mocskos libsik " telefonszámát, majd hozzáteszi, hogy "látogassátok meg őt barátaim, és legyetek nagyon kedvesek vele", vagy ehhez elvi támogatást ad, netán elfogadja az ilyen féregnyúlványok támogatását, az ne csodálkozzon, ha a tomcat-félék a saját módszerével indulnak ellene. erről szól, amit írtam. nem az önbíráskodásról, nem tomcatrő. és nem, egyáltalán nem mellékes novák munkássága. pont az ő és haveri köre kezdte először beengedni az erőszakot a politkába, mint legitim, "magyar nemzeti" vagy faszom tudja milyen eszközt. az állam nem védhet meg egy pofontól. a következménye meglesz, honnan tudja a szerző hogy nem? már előre tudja, hogy ebből nem lesz ügy??? vagy csak egy okoskodó kis pöcs, aki szeret blogolni?
balage_81 (törölt) 2010.09.25 09:05:13
@escaper: az előző kommentem szépen elszállt. na akkor röviden: nem teszem ugyanazt, csak megérdemelte. amúgy meg ők maguk csak ebből tanulnak. tomcat is a haverjuk volt egy darabig. akkor miért nem szóltak rá?
Fővárosi Bíróság, 2010. 09.23: A tárgyalás egy személyiségi jogi per miatt zajlott: Polgár Tamás azért tett feljelentést a Jobbik alelnöke ellen, mert amikor a Tomcat néven elhíresült blogger a Zöld Párt színeiben indult, Novák azzal vádolta meg, hogy a 2009. január…..
balage_81 (törölt) 2010.09.24 12:39:18
@Marcellusca: persze a zagyva az egy nagyon fasza gyerek. behívja a két db újságírót egy elzárt épületbe, ahol kívül-belül 500 vérmagyar híve áll szemben a szerencsétlen firkászokkal. aztán ostorral a kezében nagyfiú. ehhez képest tomcat egy hős. ami meg elődkét illeti: rajta csattant a stílus, aminek a meghonosításában nagy szerepe volt a sleppjének