Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sto

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Példátlan támadássorozat érte Párizst november 13-án este, amely legalább 128 ember életébe került; a sebesültek száma 200 körülire tehető. Az öldöklés a Bataclan koncerttermében kezdődött, melynek több tucat ember esett áldozatul. A többi lövöldözés – melyek…..
sto 2015.11.15 20:37:56
az USA-nak szokása ilyen félkegyelműeket felfegyverezni és felhasználni a piszkos munka elvégzésére, az al-Kaidat is ők pénzelték fegyverezték fel a szovjetek fárasztására Afganisztánban, Szaddam Husszein is félig bolond volt, de neki is ők adtak fegyvereket az Irán elleni háború megvívásához, itt most az oroszok emberét, Assadot akarták eltenni láb alól valamint Szíriát felszámolni, törzsi harcok színterévé változtatni, a törökökkel együtt ügyesen hagyták ezeket a barmokat randalírozni, mert a célnak megfeleltek, de ahogy az lenni szokott megint kifutottak a sátán barmai az ellenőrzés alól, elszabadultak és most nagy a baj.

aki látta a google earth felbontását az láthatta, hogy ott bizony az autók és néhol, emberek is látszanak, bizony a katonai műholdak egy nagyságrenddel többet tudnak annál amit mi látunk, mivel Szíria egy sivatag, sok felhő és eső nincs, erdők sincsenek az utolsó toyota pickup és trabant is követhető, a kereskedelem és más dolog is látszik és még nem szóltam a drónokról se.

na ki hiszi, hogy nem lehet ellehetetleníteni és kilőni a pár ezer idióta ISIS tagot ilyen terepen 4 év alatt a meglévő technológiával ?
egyszerűen egyik oldalra oda kell állítani a kurdokat, hogy kezdjék lőni, aztán aki visszalő azt drónról, hátulról akárhonnan elintézni, mikor túlerővel szemben hátrálni kezdenek, csak azt kell megnézni, hogy ki hátrál, ki van mozgásban, nyugodtan le lehet szedni, 99% hogy isis majom.
amikor kiverik őket a városból akkor hova büdös francba tudnak felszívódni, max 2-3 út vezet a sivatagban, nulla fedezék van, hogy marad életben egyetlen isis harcos is ott?
nyilván nem akarták megsemmisíteni őket.

egyszerűen taktikáznak a disznók, mert azok, hagyják az állatokat hogy pusztítsanak.
Y-GEN Gondolatok kis hazámról 2015.05.20 07:00:00
Szerintem mindenki azt látja az országból és az emberekből, amit látni akar. Ha a rosszra fókuszál önigazolásképp, akkor a jót már észre sem fogja venni. Én a jó dolgokra koncentrálok. Jó itthon, szeretem a magyarokat, és szeretek itthon élni. Minden nap büszkeséggel tölt el,…..
sto 2015.05.20 23:51:31
@sélli_: igen, divat lett és valahogy azóta divat, hogy a "toleráns", "libsik" vannak ellenzékben. Olvasom az ellenzéki sajtót, kifejezetten nyomják a híveknek az "undor" "ciki" "szar" jelzőket mindenre ami magyar.
A 2010-ben kezdődött vinnyogástól (amely zene volt füleimnek, órákig bírtam nézni az ATV-n, olyan jól esett) ide jutottak, dobálják az undort és a sárt, ha már ők vesztesek, akkor legalább a többit lehúzni stratégia.

Persze, sok baj van, csak nem mindegy, hogyan beszélünk róla, általánosan "szar, magyar" vagy konkrétan a problémát hozzuk fel ?
Amúgy milyen magyar az aki nehézségben mindent ami magyar szarnak titulál ? Biztos, hogy magyar az ilyen ?
sto 2015.05.21 00:07:43
@Márcy: az, hogy az USA-ban egy nagy cégnél sokat lehet keresni az nem azért van, mert ott jók és itt szarok az emberek, hanem, mert az ott egy nagy piac és több helyre lehet eladni a munkád eredményét mint egy 2-3 milliós aktívan kereső ember piacán, ezért ott többet hoz a munkád a konyhára.
Nem szép és nem okos ez alapján a jóból leszólni, emberileg minősíteni az embereket akik a kisebb piacon élnek kisebb pénzből.

a másik: a magyarok közt valóban feltűnő az irigység de azok is tudnak undok módon viselkedni akiknek jobban megy.
Általában nekem könnyű a toll, gyorsan írok. Most napok óta piszkál a redaktor úr, hogy írjak 1989 romániai decemberének huszonöt éves évfordulója kapcsán valamit a Mandinerre, de egyszerűen nem tudom rávenni magam. Nem akarok erről írni. Nincs kedvem hozzá. Huszonöt év után…..
sto 2014.12.28 00:33:05
@mikimackó: én ilyen hülye és ennyire tudatlan hülye embert még nem láttam életemben, hogy a náci román verné ki a szemedet egyszer.
Egy jó tanács: Erdélyieknek élőben ilyeneket ne mondj, mint amit itt leírtál, mert a szart kiverik belőled ha úgy alakul, egyetlen esélyed, hogy félkegyelműnek néznek és elnézik neked fogyatékosságod.
Amúgy felvilágosítanálak, hogy itt Erdélyben nekünk OV túl puha, túl liberális, túl toleráns veletek, ez a nagy baj. Ezért nem szeretik itt Viktort úgy ahogy te elképzeled.
Amikor Szegedi Csanád tiszteletét teszi Slomó rabbinál, az valami olyan penetránsan amerikai, megtérő-náci filmes klisé, annyira a médiára konstruált szájbarágás, az auschwitzi út fölajánlása akkora giccs Szegedi részéről, hogy érdemes kitalálni egy-két konteót…..
sto 2012.08.07 16:05:28
@TGabi: nem véletlen vannak valakik a zsidóság bizonyos egyedei ellen ! ez nem ilyen : most ebbe a táborba tartozom, utálnom kell a zsidókat.
most máshova, most a magyarokat utálom....
ez nyilván nonszensz.
a zsidóság mindig is kettős mércével mért, ez náluk nemzeti hagyomány, lásd palesztin 'béke'tárgyalások. más is csinál így. de nem antiszemitázik amikor leleplezik.
nem minden zsidó ilyen, de akik a hatalmat képviselik köztük azok ilyenek.

most valaki származását megtudva átáll a kettős mércét (itthon liberális, otthon náci) bemutató csapathoz az nem egyszerűen élete hibáit vette észre !
Mielőtt elindulnátok az esti bulira a Corvintetőre, olvassátok el ezt a szép történetet a királylányról és a királyfiról, akik megsimerkednek, néha kilovagolnak a vár melletti tóhoz, találkozgatnak, de jön a rossz tündér,  a királyfi megváltozik, és csak a hegyes kardja…..