Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MOPO3OB

0 bejegyzést írt és 192 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akar vége szakadni az Edward Snowden által szivárogtatott anyagoknak, és nem csak a lassan három éve nyilvánosságra kerülő titkos adatok érkeznek azóta is folyamatosan, hanem meglepetések is. Azt már korábban is tudtuk, hogy a naplózott Google keresések, közösségi portálok…..
MOPO3OB 2015.07.09 09:23:15
@pythonozok: Mi ez a hup? Napiszar kocka kiadásban?
MOPO3OB 2015.07.09 10:22:17
R@pythonozok: Ránézésre olyan mint egy 90-es évekből itt maradt webserver, amit elfelejtettek kikapcsolni. A desing valami elképesztő. :)
Aki nagy naivan arra gondolt, hogy még tömegével létezik a naptárban olyan üres dátum, ami nem pont éppen valaminek a világnapja, annak ezúton üzenjük, hogy mélységesen téved. Mert szinte minden napra jut valami, például van Planetáris tudat világnapja, a Szellemi Tulajdon…..
Korábban már megszokhattuk, hogy kártékony linkekben, a böngészőben rosszindulatú JavaScript kódokat lefuttató rejtett letöltéssel, vagy átverős üzenetek preparált PDF mellékleteiben érkezett az "áldás", amely aztán erős titkosítással elkódolva állományainkat húzós…..
"Kiaknázatlan digitális eszközök és szolgáltatások" címmel adott ki közleményt az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és a közleményből az derül ki, hogy a digitális gazdaság és társadalom fejlettségét mérő mutató, a DESI (Digital Economy and Society…..
Nem új keletű jelenség, viszont annál bosszantóbb a szabadalmi oltalom nyújtotta jogokkal történő (vissza)élés, az ún. „szabadalmi trollkodás”, amely mára elsősorban az USA területén harapódzott el. A fogalmat a ’90-es évek elejétől használják az olyan vállalatok…..
MOPO3OB 2014.11.29 03:21:35
Kizártnak tartom, hogy a "szabadalmi troll" kifejezést már a 90-es években használták volna. Ugyanis én kezdtem el használni és terjeszteni. Természetesen nem lehetetlen, hogy ugyanaz az ötlet többeknek eszébe jut. De amikor a kitaláltam és írni kezdtem róla még sehol nem olvastam.
Továbbá a "szabadalmi troll" eléggé pontatlan, a troll szót ugyanis téves félreértelmezése alapján alkalmazza. Amikor használni kezdtem tisztában voltam ezzel, de mivel már annyira elterjedt volt a troll téves értelmezése, megengedtem ennyi lazaságot azért, hogy felhívjam a figyelmet erre a rendkívül káros jelenségre és egyben sematizáljam a szabadalmakkal visszaélőket.

Az internetes troll-nak semmi köze nincs az északi legendák mesebeli gonosz lényeihez. Az internetes troll horgász szakkifejezésből ered. A horogra került hal fárasztása a zsinór húzásával majd engedésével.
Egy példa a valódi internetes trollkodásra:
"Ki kéne tiltani a sok autós konzumidiótát a fővárosból. Rakják le az autójukat a város határában és közlekedjenek egészségesen biciklivel vagy tömegközlekedéssel.
Majd később...
Persze ott vannak a mozgássérültek, idősek, vagy csak egyszerűen azok akik túl messze laknak a munkahelyükről és ötször vagy még többször kellene átszállniuk, biciklivel meg órákig tekerhetnének. Nem igaz, hogy a sok sötétzöld meg bicajbuzi képtelen a minimális empátiára is embertársai iránt."

A 90-es években még mindenki tudta mi a troll eredeti és valódi jelentése. Amire ma használják tévesen, az valójában a flamelés.
Ezért kizártnak tartom, hogy 90-es években bárki használta volna a "szabadalmi troll" kifejezést.
Egy világ választott el tőle. Nem értettünk mi egyet szinte semmiben. Máshonnan jöttünk, máshova mentünk. Mégis nagyon sajnálom, hogy ilyen fiatalon elment. Az utunk csak egyszer keresztezte egymást. Márciusban a Blogalization bloggervita után odajött hozzám, és kicsit feszengve…..
MOPO3OB 2014.11.07 14:03:51
„Sir a lelkem a nagy viz lattan,mar a kicsi romos templom sem var haz.!!...A templom ahol,mekereszteltek,elsoaldozo,bermalkozo voltam es egyhazi eskuvom volt.Ez mind mar a mult.,de nem felejtjuk.” (Egy helyi lakos visszaemlékezése) Az erdélyi, vízzel elárasztott egykori Bözödújfalu…..
MOPO3OB 2014.06.30 22:52:42
@bbjnick: Köszönöm, hogy pőre mezítelen valójában demonstrálod a liberálfasiszta szörnyeteget!

Az ilyen kommenteket felmutatva szignifikánsan növelhető a mozgósítás a magyar jobboldalon. Az elkövetkező két évtizedben folyamatosan biztosított a jobboldal stabil többsége.
A CIA rossz! - ez volt az egyetlen üzenete annak az egyébként kaotikus és értelmetlen előadásnak, amin felháborodva megfogalmazódott bennem ez a poszt. Én ugyanis inkább azokra a problémákra, témákra koncentrálnék „Titkosszolgálatok a mozivásznon” cím alatt, amik megjelennek…..
MOPO3OB 2014.06.21 10:14:20
Nem rossz írás, pár dologgal egészíteném ki.

Nincs kiút (No way out)
www.imdb.com/title/tt0093640/
Nem is tudom, hogy maradhatott ki az egyik leghíresebb kémfilm.

Negyedik záradék (The Fourth Protocol) www.imdb.com/title/tt0093044/
Sokak szerint a legvalósághűbb kémfilm.

Suszter, szabó, baka, kém (Tinker Tailor Soldier Spy) www.imdb.com/title/tt1340800/
Márcsak azért is mert Magyarországon forgatták. A regénybeli Prágát Budapestre cserélték a filmben.

The Company (minisorozat) www.imdb.com/title/tt0488352/
A második rész fele Magyarországgal foglalkozik. Ennek ma is van aktualitása, a filmben megjelennek nem negatív, de alapvetően téves hiedelmek Magyarországról, benne az értelmiség túldimenzionált szerepéről.
Külön érdekessége a kihagyott jelenetek. A csak Magyarországon vetített változatból kimaradt az a jelenet ahol a CIA-ba mélyen beépített KGB ügynök zsidó származására esik utalás. Viszont csak a magyar változatba került bele egy jelenet, a lemondott CIA vezért búcsúbeszéde, ahol azzal gyanúsítja az akkori nyugat-európai országok néven nevezett vezető politikusait, hogy titokban együttműködnek a KGB-vel. Valós politikusok nevei hangoznak el, Willy Brandt-től Olof Palme-ig sok név. Nagyon érdekes a lista és lehet benne valami.

Az szovjet titkosszolgálatok közül mindenképp említésre méltó a szovjet katonai titkosszolgálat:
GRU (Главное Разведывательное Управление) s Szovjetunió összeomlásában játszott kulcsszerepe miatt érdekes szervezet. Valószínűleg tömegesen szervezte be az MI6 és CIA a GRU ügynökeit, különösen Magyarországon. A szovjet rendszer bukása technikailag azért következett be mert a Moszkvai tüntetők ellen kirendelt hadsereg nem volt hajlandó végrehajtani a parancsokat.

Érdekesség, hogy a KGB ma is létezik, így hívják a Belorusz titkosszolgálatot. A szovjetunió felbomlása után ebben az országban keresett menedéket a konzervatív KGB és úgy látszik Lukasenko elnökben is él nosztalgia. Honlapjuk is van: www.kgb.by
Az EBESZ (Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet) az immáron egyfordulós választásról - a közbenső jelentésének - publikációját követően sajtótájékoztatót tartott fontosabb megállapításairól. Az EBESZ módszertanáról, diplomatikus stílusáról, valamint a…..
Expert - minőségi ugrás a műszaki szakkereskedések piacán Októbertől új, nemzetközi műszaki szakkereskedés hálózat jelenik meg a magyar piacon.Egy éven belül várhatóan 200 Expert szakkereskedés működik majd országszerte, melyeket a Bravotech Group-hoz tartozó cégek…..
Egyre többször felmerülő kérdés: egy szép, interaktív megoldást flashben vagy html5-ben érdemes megvalósítani? A válasz jelenleg azt hiszem elsősorban hit kérdése, vagyis ha a kreatív csapat hisz a html5-ben, akkor arra adja a szavazatát, miközben a flash is jól láthatóan éli…..
MOPO3OB 2013.03.18 22:09:51
@hgabor: Ne keverd össze a Dreamweaver-t, ami az Adobe fejlesztőeszköze, az ActionScript-et ami a flash alkalmazások vezető programnyelve, és magát a Flash plugint.
Ez utóbbi aminek már az Adobe sem szán tartós jövőt. Az Apple adta meg a kegyelemdöfést az egyébként is ezer sebtől vérző Flash pluginnek azzal, hogy iPhone és iPad rendszerszoftverét képező iOS platformjáról száműzte a flasht.
Dreamweaverben lehet fejleszteni HTML5 alkalmazásokat is és a jövőt ebben látja az Adobe. A fejlesztéshez ActionScript nyelv is használható, de Flashből nem fordítható pikk-pakk akármi. A Flash alkalmazás ActionScript forráskódjából fordítható HTML5 (gyakorlatban JavaScript) alkalmazás.

Hirdetésekben még használják a flash plugint de játékoknál már most zuhan a flash. Mobilon Java (androidnál ez Dalvik) vagy natív alkalmazás már a jelen nem is a jövő, ha nem egyszerű HTML5-ben is megvalósítható casual gameről van szó.
De hirdetéseknél sem optimális már a flash, elterjedt blokkoló böngészőpluginokkal lövik ki őket az internetezők még HTML5 hirdetések blokkolására egyelőre nincs széles körben elterjedt megoldás. Márpedig a hirdetők nem szívesen fizetnek könnyen blokkolható hirdetésekért.
PC-n már megjelent egy újszerű technológia a Chrome böngészőben, Native Client a neve. Ezzel natív C, C++ nyelven lehet alkalmazásokat fejleszteni böngészőkre. Ezek a játékok köröket vernek a flash játékokra. Próbáld ki ingyen letölthető a Chrome alkalmazásboltjából: Bastion, AirMech. Meggyőzőek.
chrome.google.com/webstore/detail/oohphhdkahjlioohbalmicpokoefkgid?utm_source=chrome-ntp-icon

chrome.google.com/webstore/detail/hdahlabpinmfcemhcbcfoijcpoalfgdn
MOPO3OB 2013.03.19 03:51:02
@hgabor: A Native Client arra jó, hogy teljes értékű és teljes "sebességű" natív alkalmazásokat tudj Chrome böngészőben használni. Elvben egy full Adobe Photoshop vagy Crysis játék teljes pompájában működhet egy Chrome böngésző egyik tab-jában. A Googlenek van egy másik OS-e az Android mellett, a ChromeOS. Mostanában nagyon nyomja a Google az erre épülő Chromebookokat. Ebben a desktop nem más mint egy Chrome böngésző és a Native Clientnek köszönhetően bármilyen alkalmazás működhet benne akár egy Windowsos notebookon. Már csak az alkalmazásfejlesztőket kell meggyőznie, hogy készítsék el PC programjaik Native Client változatát is. A Google egyre növekvő befolyásával ez nem lesz nehéz.
A Unity game engine már most is támogatja a Native Clientet.
Miközben Orbán Viktor folytatja nemzetpusztító tevékenységét, vállalva annak ódiumát, hogy lassan minden döntése fájdalmas közröhej tárgya, erőteljes mocorgás tapasztalható az ellenzéki oldalon.Éppen itt az ideje, hogy megtörténjen. A ciklus első felének kétharmadánál…..
MOPO3OB 2011.10.12 09:35:40
Én már csak egy kávét kérek. :-)

Vágyvezérelt gondolkodás Grécy minden írásának a fő mozgatórugója:
hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1gyvez%C3%A9relt_gondolkod%C3%A1s

Ez már az MSZP és szakadár darabjainak a végjátéka. Ugyanaz fog történni velük, mint a '90-es években az MDF-el.
MOPO3OB 2011.10.12 09:49:12
@Fell Bandi: Így igaz! Ha nincs Gyurcsány politikai ámokfutása, akkor 2006-ban Kiss Péterrel vesztett volna az MSZP de megmarad volt a második nagy pártnak. Most 2010-ben újra MSZP győzött volna, a koalíciós partnere talán lecserélődött volna SZDSZ-ről MDF-re.
Ma már középpárt méretre zsugorodott az MSZP, a potenciális szövetségesek: SZDSZ és MDF eltűntek a politika világából és a Jobbik támogatottsága vetekszik az MSZP-ével.
Nincs az a rafinált, zseniális magyar jobb oldali politikus, aki ezt képes lett volna elérni. Ehhez Gyurcsány kellett a beképzelt arroganciájával.

Az egyetlen potenciális szövetséges az LMP 2014-ben nem fog szóba állni egy olyan MSZP-vel, amelyben Gyurcsány Ferenc párttag. A feljelentést Gyurcsány ellen is LMP-s Schiffer András tette.
  Februártól öt évig Dörner György lesz az Új Színház igazgatója. Márta Istvánt váltja. A hírek szerint a szakmai testület Mártát javasolta Dörner ellenében a főváros vezetésének. Már az elmúlt években is az Új Színház volt az a pesti színház, amelyről a…..
MOPO3OB 2011.10.08 04:39:04
@milyen szép a Vértes, ó: Szokásos szadesz zsidaj vinnyogás. Természetesen hozzászólásod kevés mondata is tele van csúsztatásokkal.
Müller Péter Sziámi nem járt soha a Zeneakadémiára, nincs semmilyen érdemi zenei végzettsége (még középfokú sem). Kinevezése az Operaház élére olyan abszurd cselekedet volt, mintha Siklós Máriát helyeznénk a Nemzeti Színházba igazgatónak azzal az érvvel, hogy úgyis ő tervezte az épületet.

A 'zsidaj' a 'pökhendi okoskodó' szinonimája akart lenni, ne próbálj mást belemagyarázni. Wikipédiás-vagy-milyen kopipészt teljesen irreleváns. ;-)
MOPO3OB 2011.10.09 15:08:30
@al kotmány aláiro álamfö: Még egy analfabéta kretén. Még a poént sem vagy képes felfogni a 10 Ft-os eszmei értékű agyaddal.
MOPO3OB 2011.10.09 15:22:53
@emárton: "Egész Európában egyetlen helyen vannak olyan jelentős színházak, melyek önfenntartók: A londoni West Enden."

Nem véletlenül. Egyébként nemcsak Európából áll a világ.

"Mindenhol máshol költenek rá, mint minden más kultúrális intézményre, mert abból - igaz, hogy áttételesen - de pénz lesz."

Nem 'mindenhol máshol', inkább európai országokra jellemző ez a kultúr-dotációs politika, és még az európai országok között is jelentős eltérések vannak a támogatások mértékei között. Pénzt sajnos nem hoznak, mert a nemzeti-nyelvi kultúrához kötődik a színházi világ.

"Ugyanis a turisták (kül-, és belföldiek) előszeretettel látogatnak olyan helyekre, ahol pezsgő művészeti élet, számtalan program vár rájuk. Ausztria például ebből profitál, és nálunk sem lenne érdemtelen ezt az utat járni, mivelhogy más érdekességgel (tengerpart, hegyek) nem nagyon tudunk szolgálni."

Ne álmodozzunk már! A realitás az, hogy magyar nyelvű színház nem vonzza magyar nyelvet egyáltalán nem beszélő külföldi turistákat. Ausztriával szemben a mi nyelvünk csak Magyarországon hivatalos nyelv. A határon túli magyarok pedig sokkal inkább fogják értékelni Dörner Új Színházát, mint a korábbi egyhangú szadesz monokultúrát.
Ami valóban hozhat ide külföldi turistákat az az Operaház.

"Ráadásul a színházakra költött állami pénz így is elenyésző összeg, tehát, ha azon pampogsz, hogy miért költenek erre, gondolkodj azon is, hogy ez még annál is jóal kevesebb, mint amit pl. a minisztériumok kötelezően megtámogatandó napilapok megrendeléseire költenek."

Sajnos annál lényegesen több, nem csak a közvetlen állami támogatást kell számításba venni, hanem az önkormányzati színházfenntartásra fordított támogatásokat is. Azok jó része is állami pénz, ami előbb az önkormányzatokhoz megy, onnan pedig a helyi színházakba.
Donald Trump semmit sem csinál kicsiben: a milliárdos magánrepülőjében is minden a luxust képviseli. A Rolls Royce motorral ellátott 757-es 43 főt tud elszállítani luxuskörülmények között. Trump a saját repülőjén akár 16 órán át utazhat egyfolytában. A belső…..
 Azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük, hogy alig van per pillanat ember széles e hazában, aki ne tudná, hogy  Jakab Andor miért nem ad munkát 12 embernek. Megérne egy hosszabb elemzést, hogy egy semmiből jövő blogposzt hogyan tett szert ilyen népszerűségre (81 ezer…..
A véres norvégiai eseményekkel természetesen tele van az Internet. Számos blogger és hírforrás ragadta meg a lehetőséget arra, hogy - természetesen az áldozatoknak szóló részvétnyilvánítás mellett - saját szempontjából "csámcsogjon" a történteken, legyen szó akár az…..
MOPO3OB 2011.07.31 17:40:39
@valójábannemberci: Mégmindigvalójábannemtudommitakarszezzelmondaniberci. :-D
Egyszerűen értelmezhetetlenek a mondataid így 2011-ben.
Vegyünk egy egyszerű analógiát:
Te és én összefogunk, hogy jól befeketítsük az egyik hazai ellenségünket, legyen az mondjuk az MDF, hogy polkorrekt legyek (ők már úgysem léteznek igazán:))
Csinálunk egy újabb hamis Breivik facsebúk profilt 'az IGAZI Breivik nevében'. Ott külön köszönetet mondunk Dávid Ibolyának azért, mert: 'ex-politikusi és ex-igazságügy miniszteri tudásával és tapasztalatával segített politikai céljaim megvalósításában'. Ezt az általunk csinált hamis profilt gyorsan belinkeljük a híroldalunkon egyből a bréking-nyúz rovatban megjelenő gyors leleplező hírünkbe, mint "hiteles forrást". Utána különböző álneveken véleményblogokban nyomjuk tovább a forró témát. Itt már nem köt a kényszerű tényszerűség stílusa, bárdolatlanul szidjuk Dávid Ibolyát és az MDF-et, mert rasszista terroristával tartott fent kapcsolatot. Szakértő vendég-bloggerünk elemzi, mekkora belső terrorfenyegetést jelent az MDF Magyarország számára. Ha jól csináljuk, jönnek a szimpatizánsaink, illetve az MDF-et bármilyen egyéb okból utáló megmondóemberek és rárepülnek a témára.
Szegény Ibolya pedig miközben olvassa ezeket az írásokat és az Facebook hivatkozást csak annyit mond magában: 'most mi van??!' :-)

Ha akarod ezt is lehet "összeesküvésnek" nevezni, ketten összeesküdtünk az MDF lejáratására. De ez a szó már kissé avítt az internet és a tömeges web2-es közösségi média világában.
MOPO3OB 2011.07.31 18:43:14
@valójábannemberci: Fogalmilag kizárt mind a kettő lehetőség. A cikket a Council of Conservative Citizens lap jegyzi, amely egy konkrét világnézetet felvállaló, azt képviselő média. A Breivik ügy kapcsán ezt a világnézeti csoportot kezdték támadni egyesek, logikus és érthető, hogy megszólaltak a maguk védelmében. Én személy szerint nem értek egyet azzal a véleménnyel, mely szerint a felgyorsult globalizációban máris létrejött volna a "világfalu". De az észak-atlanti térség országai között igen szorossá vált a kulturális összefonódás a gazdasági mellett az elmúlt évtizedekben. Egy amerikai konzervatív lap nem intézheti már el annyival a dolgot, hogy ez egy norvég belügy, semmi közünk hozzá.
Norvégiában ráadásul valóban második anyanyelvként beszélni szinte mindenki az angolt.
Személyes megtámadtatás okán minden joguk adott, hogy kifejtség álláspontjukat, megtegyék észrevételeiket. Ez természetesen a többi, hasonló (egyébként cseppet sem szélsőséges) nézetet valló média képviselőjére is igaz.
A cikk maga, számtalan magyar és külföldi blogger és állítólagos újságíró szubjektív fröcsögésével szemben elsősorban tényekre támaszkodik.
Pár idézet a cikkből:
The English language facebook page identifying the killer as a “Christian” & “Conservative” was created AFTER his killing spree was over.
Egy bekezdéssel később:
"It is common for people to make hoax pages when someone is in the news."
Tartok attól valójábannemberci, hogy olyasmit akarsz ebbe a cikkbe belelátni, ami nincs is.
A magyar szubjektív lövészárok-médiához szokott olvasók számára talán szokatlan, hogy lehet tárgy és tényszerű korrekt cikket is írni egy ilyen forró és kényes témában is.
MOPO3OB 2011.07.31 22:23:08
@valójábannemberci: Látom sajnos jó magyar szokás szerint valódi érvek híján előkerült a személyeskedés, mint ultima ratio.
Hát abból főzünk ami van :-)
"Semmi tárgy és tényszerűség nincs ebben a cikkben."
Már külön be is copy-ztam: The English language facebook page identifying the killer as a “Christian” & “Conservative” was created AFTER his killing spree was over.
Ha szükséges szólj, és lefordítom.

"Arra apellál, hogy az emberek nem tudják használni a Facebookot."
Ez legfeljebb a te következtetésed. Értelme egyébként nincs ennek a következtetésnek. A Facebook pont arról híres, hogy alsó tagozatosoktól a nagyszülőkig bárki könnyen tudja használni. (Egyes elemzők szerint ezért tudta lenyomni a MySpace-t, mert még könnyebb, még kényelmesebb a használata a Facebook-nak.)

"Én bárkiből csinálok neked norvég, svéd, hindi, vagy épp arab profilt anélkül, hogy regisztrálnék neki egy újat. És az sem lesz benne, hogy milyen politikai és vallási nézeteket vall."
Ez igazán nagyszerű! Csak ebből nem következik az, hogy a Facebook-on nem lehet hamis regisztrációkat csinálni, hamis profillapokkal. Régi "divat", hogy unatkozó tinédzserek maguk regisztrálnak híres/hírhedt emberek nevében hamis Facebook profilokat. Nemrég egy neves magyar egyház prédikátora nevében regisztrált a Facebook-on hamis profilt egy vicces kedvű valaki. Így a valódi prédikátor nevében és tudta nélkül osztotta párhuzamosan az igét a Faceook-on az imposztor. :-)
Logikailag hibás az az érvelés, mely szerint: valami "A" módon azért lehetetlen, mert azt te "B" módon meg tudod csinálni.

"Ismétlem: nem regisztrálok neki újat. De még fotóbolthoz se nyúlok."
Komolyan remek, hogy egy weboldalt nem Vályogtégla Photoshop-al akarsz összekalapálni. A témához ugyan nincs köze, de jó, hogy megosztottad ezt az információt. :-)

"Ha nem érted..."
Innentől már csak a személyeskedés maradt. Ott már az érveknek nincs helyük.
Méltatlan támadások sora éri Magyarország valószínűleg legismertebb filozófusát, Heller Ágnest. Heller soha nem rejtette véka alá Orbán Viktorral szembeni ellenérzését, ezért zúdított a kormányközeli média pergőtüzet az idős filozófusra. Sokáig nem is kellett…..
Egy kedves barátom, aki egy nagyobb multinacionális kiskerláncnál dolgozik, azt mesélte, hogy míg az amúgy sem túl drága, de náluk legborsosabb árú nem egész 800 Ft-os borból havonta tízes nagyságrendben tudnak eladni, addig a 199 Ft-ot kóstáló, címkéje tanúsága szerint…..
Miután bő egy nap után már minden részlet (teljes szövegkörnyezet, elhangzás időpontja, eredeti forrás és a hírt átvevők további torzításai, az egész összeszedve itt) jól ismert Lázár János megvágva közzé tett, eredeti formájában amúgy közel három éve nyilvános…..
  Szép pályát futott be a kuruc.info Lázár-remixe. A szélsőjobbos portálon tegnap 13:16-kor jelent meg a felvétel, amiből aztán a Hírszerzőn 15:01-re lett cikk. Míg a kurucos anyagban nem szerepel semmiféle információ arra vonatkozóan, mikori a Lázár Jánostól idézett…..
MOPO3OB 2011.03.20 20:05:54
@gabika62: De legalább nem szellemileg leépült elme-roggyant, mint az MSZP vezérkar nagy része. :-))))))

* www.youtube.com/watch?v=07p0UUywOpc
MOPO3OB 2011.03.20 21:03:13
@gabika62: És Szanyi Tibor legutóbbi akciójáról mi a véleményed?:

www.youtube.com/watch?v=07p0UUywOpc
Az olasz Vogue a burzsujkisasszonyok egyik kedvenc lapja – leszámítva persze azokat, akik hétvégén is csak a Közgazdasági szemlével mászkálnak a hónuk alatt -, éppen ezért nagyon érdekes, hogy mit gondol az újság Budapestről. Akik a cikk miatt jönnek ugyanis ide, azok…..
Eddig jellemzően azzal vádoltak minket, hogy túlságosan atlantisták vagyunk, kritikátlanul imádjuk a kapitalizmust, szeretjük a neokonokat és hogy neoliberálisok lennénk. Ezzel együtt időnként megkaptuk a fasiszta jelzőt, egyszer egy kommentben pedig lekeresztényszocialistáztak…..
MOPO3OB 2011.03.09 21:53:46
@mistinguett: "És ezt most bekopipésztelem w-hez is meg a konzihoz is. "
A különbség csak az, hogy itt azonnal megjelent a hozzászólásod, még még w-nél csak előzetes moderáció (cenzúra) után fog megjelenni esetleg.
Hát ennyit Tóta W. nagy "liberalizmusáról".
MOPO3OB 2011.03.09 23:12:39
@mistinguett: Mint írtad copy-ztad ide is és Tota W. blogjára is az hozzászólásodat. Akkor megnéztem és W. oldalán nem volt ott, és egyébként is ismert Tóta W. előcenzúrázási rendszere. Erről jutott eszembe, hogy ez mennyire "liberális" szokás.
Subba Facepalm: Egyél kutyát! 2011.03.09 17:17:00
Engedélyt adott a kóbor kutyák fogyasztására Andrej Sabol, Hernádszentistván polgármestere. A helyzet teljesen elharapódzott, ő  pedig ezt a megoldást javasolta:- Az utcákon kóborló kutyák nagy problémát jelentenek, örülök, hogy találtunk egy ilyen jó megoldást. Mivel a…..