Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Enit

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában sokfelé jártunk régi képeken: a Moszkva téren, Soroksáron, a Duna-parton, a Hegyvidéken, de a zuglói hálózat kimaradt - és "zuglói" alatt most az Erzsébetváros északkeleti csücskén át egészen a Keletiig járó Thököly úti villamosvonalat, és az arról kiágazó vonalakat értem, melyek…..
Enit 2020.06.01 22:14:27
@Yaesu:

Stimm. 127-es Fiatom volt ezzel az egyhármas motorral. És be is döglött az adagoló.
#531 A világegyetemben sokkal több fekete lyuk található, mint szar zenekar Pécsen, mégis tavaly áprilisig kellett várni, hogy végre megörökítsék az egyik ilyen monstrumot. Mi tartott ennyi ideig és miért őrült meg a tudósvilág egy kávésbögre lenyomatát idéző pixeles képtől?  A fekete lyukakról…..
Freddie Mercury és a Queen 1986 júliusában közel hetvenezer rajongó előtt szenzációs koncertet adott Budapesten. Gondoljunk bele, hogy a szocializmus idején milyen nehézségeket jelenthetett egy világszinten híres, nyugati tőkés országból jövő együttest szerződtetni! Vajon milyen feltételeket kellett…..
A paprika magról csíráztatása nem egy egyszerű történet… Pláne, ha a Capsicum Chinese, azaz a Kínai Paprika nemzetségébe tartoznak a kiszemelt növények. Ide tartoznak a legerősebb paprikák, Carolina Reaper, Bhut Jolokia és a Trinidad Moruga Scorpion, amikkel idén mi is próbálkozunk. Fontos a…..
Enit 2020.03.15 20:16:33
@Nancsibacsi:
Ne kertészkedj ha nem megy. Erre találták ki az őseink a minimum 2 db. körtefát egymás mellé.
Igaz, akkor a kórokozót diplomatatáskának hívták, és elsősorban gerincferdülést okozott. Avagy így menőztünk mi 40 éve.  ..
Ha vállalkozó vagy és az egyetlen laptopod a munkaeszközöd, akkor nem csak bosszantó az az időhúzás, amit az iSTYLE csinál Fannival, de bevételkiesést is jelent. Az egy hetesre ígért szervizelés egy hónapja húzódik, pedig a fogyasztóvédelmi törvény elég egyértelműen leírja, hogy: "A jogszabály…..
Néha nagy kihívást jelent, hogy az összes digitális eszközünk, különböző regisztrációink, email és közösségi média fiókjaink biztonságáról gondoskodjunk, megfelelően erős, számunkra megjegyezhető, de mások által mégis nehezen feltörhető jelszó segítségével. A legnagyobb hibákra sok…..
Facebook oldalunkon kaptuk ezt a jól megfogalmazott írást egy olvasónktól, aki történetesen a kormánypártra szavaz. Üzenete szerintem mindenkihez szól, s különösen az ellenzéki érzelműek számára lehet tanulságos. Személy szerint több okból is fontosnak tartom, hogy párbeszéd legyen a…..
Enit 2019.01.13 16:52:40
@Szél Bernadett börtönben van már?:

Ne köszöngesd, csak azt bizonyítottad újra, hogy 3 mondat értelmezése meghaladja a képességeidet. Igazi fideSzSzdropid vagy, számodra a bűn csak akkor az ha nem a te buta fajtád követi el.
  Életünkben is azt keressük, hogy hol találjuk meg az állandóságot a változó világban, amiben megkapaszkodhatunk. Így működik a fizika is. Newton volt az első, aki a mechanikai mozgásokban megtalálta a változások állandóit, az energiát, az impulzust és forgómozgások esetén az impulzusnyomatékot. A…..
Enit 2019.01.13 16:05:45
@gregor man:

A. Jól gondolod. A négyzetes törvény kőkeményen ismeri a fizikát. Ezért szoktam nevetni a SETI idegenkereső akcióin. Rendben van, hogy mindenki azt csinál a pénzével amit akar, de érdekelne a befektető orcája ha valaki levezetné neki, hogy jelenlegi rádiótechnikai sugárzási képességeinkkel mekkora energia kell néhány 10 vagy 100 fényévre elküldeni egy olyan rádióadást amit ott érzékelhető nyereséggel fogni is tudnának.