Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Enit

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Cím! Akkor most kicsit szögezzünk le néhány alapszabályt. A szarjaidra neked van szükséged, nem nekem Tehát én állítom a szabályokat, nem te Te alkalmazkodsz hozzám, nem én hozzád   Ezeket fejtsük is ki egy kicsit bővebben, mert ma megint felbasztad az agyam!..
  A napokban a negyedik évadához ért A szolgálólány meséje című sorozat. A fanatikus hívek már tűkön ültek, hiszen az első hármat - akármilyen sokkoló is volt - valósággal zabálták. Valószínűleg az HBO-t sem piszkálják különösebben ezért az alkotásért, hiszen a képernyőn megjelenő ortodox, vallásos…..
Enit 2021.05.06 08:42:48
@МАХVАL bircaman közíró:

"Minden országnak van titkosszolgálata, csak a KGB zavar? "

Viszont csak a kommunista kegyeltjeid országai borulnak meg azzal , hogy a világ bármelyik nekik idegen országában ölnek, robbantanak, ténykednek...
Múltkori Aquincumi hidas posztunk azzal a kérdéssel játszott el, hogy ha ez a híd már mindenképpen megépül, akkor mi az a (-z elég vaskos) minimum, amivel a rajta levő tömegközlekedést egyszer s mindenkorra úgy meg kell erősíteni, hogy az szintén a híd közúti jelentőségéhez mérhető kapcsolattá…..
Nem értem, de arra tudok legalább a formállogika szabályainak megfelelő magyarázatot adni, hogy miért lehet az emberek többségének torkán lenyomni egy új atomerőmű építését, a nap, a szél, a földhő-energia korában. Azt is belátom, hogy miként vezetik meg közpénzmilliárdokból - különösen…..
Miközben az autógyártók azt ígérik, hogy hamarosan felfüggesztik a belsőégésű motorok alkalmazását, Heidelberg inkább maguktól az autóktól szabadulna. Eckhart Würzner, Heidelberg polgármestere azon munkálkodik, hogy városát mentesítse a károsanyag-kibocsátástól, és nincsen lenyűgözve a General…..
Mostanában sokfelé jártunk régi képeken: a Moszkva téren, Soroksáron, a Duna-parton, a Hegyvidéken, de a zuglói hálózat kimaradt - és "zuglói" alatt most az Erzsébetváros északkeleti csücskén át egészen a Keletiig járó Thököly úti villamosvonalat, és az arról kiágazó vonalakat értem, melyek…..
Enit 2020.06.01 22:14:27
@Yaesu:

Stimm. 127-es Fiatom volt ezzel az egyhármas motorral. És be is döglött az adagoló.
#531 A világegyetemben sokkal több fekete lyuk található, mint szar zenekar Pécsen, mégis tavaly áprilisig kellett várni, hogy végre megörökítsék az egyik ilyen monstrumot. Mi tartott ennyi ideig és miért őrült meg a tudósvilág egy kávésbögre lenyomatát idéző pixeles képtől?  A fekete lyukakról…..
Freddie Mercury és a Queen 1986 júliusában közel hetvenezer rajongó előtt szenzációs koncertet adott Budapesten. Gondoljunk bele, hogy a szocializmus idején milyen nehézségeket jelenthetett egy világszinten híres, nyugati tőkés országból jövő együttest szerződtetni! Vajon milyen feltételeket kellett…..
A paprika magról csíráztatása nem egy egyszerű történet… Pláne, ha a Capsicum Chinese, azaz a Kínai Paprika nemzetségébe tartoznak a kiszemelt növények. Ide tartoznak a legerősebb paprikák, Carolina Reaper, Bhut Jolokia és a Trinidad Moruga Scorpion, amikkel idén mi is próbálkozunk. Fontos a…..
Enit 2020.03.15 20:16:33
@Nancsibacsi:
Ne kertészkedj ha nem megy. Erre találták ki az őseink a minimum 2 db. körtefát egymás mellé.
Igaz, akkor a kórokozót diplomatatáskának hívták, és elsősorban gerincferdülést okozott. Avagy így menőztünk mi 40 éve.  ..
Ha vállalkozó vagy és az egyetlen laptopod a munkaeszközöd, akkor nem csak bosszantó az az időhúzás, amit az iSTYLE csinál Fannival, de bevételkiesést is jelent. Az egy hetesre ígért szervizelés egy hónapja húzódik, pedig a fogyasztóvédelmi törvény elég egyértelműen leírja, hogy: "A jogszabály…..
Néha nagy kihívást jelent, hogy az összes digitális eszközünk, különböző regisztrációink, email és közösségi média fiókjaink biztonságáról gondoskodjunk, megfelelően erős, számunkra megjegyezhető, de mások által mégis nehezen feltörhető jelszó segítségével. A legnagyobb hibákra sok…..
Facebook oldalunkon kaptuk ezt a jól megfogalmazott írást egy olvasónktól, aki történetesen a kormánypártra szavaz. Üzenete szerintem mindenkihez szól, s különösen az ellenzéki érzelműek számára lehet tanulságos. Személy szerint több okból is fontosnak tartom, hogy párbeszéd legyen a…..
Enit 2019.01.13 16:52:40
@Szél Bernadett börtönben van már?:

Ne köszöngesd, csak azt bizonyítottad újra, hogy 3 mondat értelmezése meghaladja a képességeidet. Igazi fideSzSzdropid vagy, számodra a bűn csak akkor az ha nem a te buta fajtád követi el.
  Életünkben is azt keressük, hogy hol találjuk meg az állandóságot a változó világban, amiben megkapaszkodhatunk. Így működik a fizika is. Newton volt az első, aki a mechanikai mozgásokban megtalálta a változások állandóit, az energiát, az impulzust és forgómozgások esetén az impulzusnyomatékot. A…..
Enit 2019.01.13 16:05:45
@gregor man:

A. Jól gondolod. A négyzetes törvény kőkeményen ismeri a fizikát. Ezért szoktam nevetni a SETI idegenkereső akcióin. Rendben van, hogy mindenki azt csinál a pénzével amit akar, de érdekelne a befektető orcája ha valaki levezetné neki, hogy jelenlegi rádiótechnikai sugárzási képességeinkkel mekkora energia kell néhány 10 vagy 100 fényévre elküldeni egy olyan rádióadást amit ott érzékelhető nyereséggel fogni is tudnának.