Regisztráció Blogot indítok
Adatok
0rsolyka

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PszicHogRáfia A szerelem nyomában 2019.11.07 16:38:52
A randizási szokások valódi pszichológiai slágertémák, de ha tudományos szemszögből nézzük a kapcsolatokat, hasznos tudásra tehetünk szert arról, hogy hogyan is viselkednek az emberek párkeresés közben és, hogy miként lehet növelni a románc esélyét.  Mi, pszichológusok, azt javasoljuk, hogy érdemes…..
A kapcsolati pszichológia egyik uralkodó elmélete szerint - a gyermekkori kötődési tapasztalataink (különösen szüleink iránti kötődésünk) meghatározó szereppel birnak abban, hogy felnőttként hogyan viselkedünk a partnerünkkel. Számos kötődési stilust fogalmaztak már meg a nagyok, felsorolásban…..
Személyiségvonásaink igencsak meghatároznak minket. Egész életünket behálózzák; ezek függvényében alakulitjuk cselekedeteinket, mindennapjainkat; következményükképp alakul ki mások szemében egy kép rólunk. Nincs két ember az ismerőseink közül, aki ugyanúgy lát minket. Mindenki szemében másak…..
Mindennapjaink során, annyi inger ér minket, hogy sokszor azt sem tudjuk mire figyeljünk, hogyan prioritizáljunk, hogyan éljük túl a mindennapokat stresszmentesen, hasznosan és boldogan. Hogy alakitsuk úgy az életünket, hogy annak aktiv szereplői legyünk és ne csak az elszenvedői. Igen ám ... ez…..